я хацеў спытаць, ці есць інфармацыя, хто валодае інструментам, інтэрфейс і звязаныя з брэндам, напрыклад, fiat, peugeot і г.д. і г.д., або кожны брэнд мае свой інтэрфейс?
Прывітанне, я толькі што ўзяў, але цікава, які-небудзь інфармацыі вакол, чаму? я не lavcora comedice людзі, напрыклад, кажуць, што назад scodifiche ў 59f і замест мяне па памылцы на ключ invalid key.
для чытання і запісы флэш-ок
карціны каліброўка ок
я групу і hyundai fiat
але вы кажаце пра клон або врі?
я кажу-клон
Таму мне здаецца, што я магу кіраваць яшчэ і маркі з унікальным intrfaccia правільна?
Цот мой abrites мне гэтую памылку, калі я адкрываю, што мне рабіць?
Так не можа быць, чаму? не ? падлучаны да машыны, вы павінны адкрыць адну і тую ж праграму...
што можа быць?
probably you don't have administrative right
without this setting the AVDI cannot work normally
normaly you can set the latency time with administrative privileges from панэль кіравання/ сістэма/дыспетчар прылад / парты, then double-click over the COM-port where the AVDI is recognized , то port setting/ advanced and latency timer should be set to 1 ms
Прывітанне Міхаіл, я не ведаю гэтай праграмы, але, наколькі я зразумеў, пераводзячы з ****** як кажа вам праграму, вы павінны зайсці ў дыспетчар прылад-com порт, з якім павінна ўзаемадзейнічаць праграма-propiet? і l? паспрабуйце ўсталяваць тое, што просіць, усе гэта з правамі адміністратара.(але, магчыма, есць у вас ужо? спрабаваў). вы спрабавалі запусціць яго нават у якасці адміністратара? (гэта калі вы выкарыстоўваеце win7) я заўседы забываю гэта свідравіна win7.
Прывітанне Сіска
Пасля многіх і тысячы тэстаў, я знайшоў, дзе перамыкаць гэты параметр у com-порт, а затым паслядоўнай usb, у наладах пу? знізіць гэтую затрымку, было 16, і я стаўлю 1, як гаварылася ў паведамленні.