Прыкладаў няма, але вы можаце? глядзець-то абмеркаванне, дзе c'? нейкі цэнтральны зроблена добра.
Прыкладаў няма, але вы можаце? глядзець-то абмеркаванне, дзе c'? нейкі цэнтральны зроблена добра.
Замест х значэнне карты педаль?
Карту педаль ? сапраўдны запыт дызель, толькі што тут ? аднесла ў нм, якія затым пераўтворацца ў iq, дзякуючы карце, нм/iq, тое, што тытан пазначыць як справы? дызельнае паліва ўпырскваецца. Відавочна тое, што чым больш вы падніміце карту педаль больш машына iinietter?, natutalmente калі разглядаюцца ўсе фільтры
Карту педаль ? тое, што ecm называецца ціскам parzializzato?
першы абмежавальнік крутоўнага моманту ставіцца карту педалі?
manu, па мне, да даследавання, а затым крокам...сення таксама аўтамайстэрань і шынамантажных майстэрняў робяць карты(я не хачу), але ўмешвацца ў кіраванне рухавіком не ? так проста, як пераконваюць шматлікія відэа або прадаўцоў інтэрнэт....вы прыйшлі ў гэтую групу,форум,супольнасці, і я вам раю: d чытаць, чаму? тут c'? столькі людзей на ногі, што дапамагае...але не могуць прэтэндаваць па праве, якія вы падавалі ў piato гатовы...c'? раздзел, прысвечаны адукацыі,папытаеце дасведчаных і паглядзець....тады за вас....
Калі вы на форуме знаходзіцеся многіх тэма пра edc16. Рэзюмуючы ўсе, скажу, карту педаль, яны, як правіла, першыя карты файлаў, якія будуць зменены, вы падайце нм, яны пераўтворацца з карты 'колькасць? ўводзяць або лепш карту пераўтварэнні нм/iq. Усе тут, як вы папытаеце, вам неабходна будзе адаптаваць і на іншых картах. Калі вы не знайшлі абмежавальнікі дызель? адзінай альтэрнатывай для таго, каб падняць колькасць? ўводзяць больш малы колькасці? sar? каб змяніць час ўпырску і падмануць эбу на сапраўднае колькасць? ўпырснуць. Я б параіў вам шукаць добра абмежавальнікі дызель і не дзейнічаць на час ўпырску. Аўтамабіль увесь зыходны пу? таксама, будзе добра пакінуць іх вушаком.
Дзякуй х-парады на ўсе