Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 58 31-40

Прагляду " Гібрыд"

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Хлопцы, даўно я замяніў адным, што яны зрабілі адтуліну, выкарыстоўваючы свердзел 6 мм, кухар яму сказаў, што кліент з 40 еўра яму рэгенераваць свае расходомер паветра
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    Citazione Першапачаткова Напісаў admin Visualizza Messaggio
    Хлопцы, даўно я замяніў адным, што яны зрабілі адтуліну, выкарыстоўваючы свердзел 6 мм, кухар яму сказаў, што кліент з 40 еўра яму рэгенераваць свае расходомер паветра
    я ніколі гэтага не рабіў ,я адчуваў, што хто-то рабіў адтуліну 2-2,5 не памятаю, але ніколі не думаў, даставілі ў адтуліну 6мм

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў mafani Visualizza Messaggio
    я ніколі гэтага не рабіў ,я адчуваў, што хто-то рабіў адтуліну 2-2,5 не памятаю, але ніколі не думаў, даставілі ў адтуліну 6мм
    Мой датчык выдатку паветра, есць адтуліна, калі я правільна памятаю ? ад 1.5 мм.
    Я зрабіў адтуліну, чаму? пасля таго, як купіў ужываны аўтамабіль (golf IV 130cv) я адчуваў, што seghettava злегку поўнай нагрузкі паміж 1800 і 2200. Я пайшоў з VW і vag я паспрабаваў на дарозе і падыходзіў ледзь больш за 1000.... практычна пачаў праяўляць прыкметы паслаблення.... Прадавец не хацеў замяніць яго, і я не хацеў плаціць яму па€ 170 перабудоўвацца... то forai.... Цяпер адлегласць да 4 гадоў дакладныя maf v?.. прыходзіць з поўнай нагрузкай 1249,5 маштабу тэарэтычнага vag (prex turbo 1,55 бар канстанты, пік 1,60)... ? арыгінал 300.000 км, з якіх 100 000 км зробленыя з адтулінай.... Дым? Толькі якой-то невялікі слойка, калі выпады ходу дросельнай засланкі пасля выканання некалькіх км пад 1500giri... і rego88 s? колькі езджу на нізкіх абарачэннях...
    Сістэмы рэцыркуляцыі ог elimininata фізічна maf d? чытанне 455mg да мінімуму....
    Хто-то, безумоўна, storcer? нос, а ? рэч + нявінніца і эканамічных x аднавіць MAF, Калі...? менавіта пайшоў, трэба яго замяніць і проста.
    Проста стаяць і чакаць, калі вы fora.. вы Не атрымаеце з кончыка краніце гэтыя налепкі дзе ? прыкладаецца датчык варта канчатковы разрыў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Sti бачанне падрыхтоўчыя...і Пачынаюць мне ўсе больш і больш? нервы. Яны адчуваюць сябе больш класічнай механік, які наўрад ці робіць вас заставацца на нагах, а потым яшчэ горш, значна горш. Добра, што c'? таксама сумленных людзей у галіны?....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    сапраўдныя падрыхтоўчыя у італіі можна было палічыць на пальцах адной рукі.....усе астатнія-простыя зборшчыкі камплектуючых, больш ці менш добра....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    i Pierburg сапраўды прыгожыя, як maf розныя тэхналогіі я купляю вельмі добра, не мала
    не бярыце тыя кітайскія!!!!!!!!!!!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    я даўно, я самаробных і ўсталяваны на маей старой машыне і кажам, што ішла даволі добра, толькі, што я заўседы рэгуляваць тое trimmel, каб атрымаць правільныя значэння, пакуль аднойчы я купіў датчык выдатку паветра новы, і што б я дэмантаваў бескарысна скрыначцы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    103
    я вучылася p? як працуе датчык выдатку паветра і як яны працуюць модулі...узмацняльнікаў сігналу, знойдзенага ад debbimetro але калі ж і разбурыў фарсіруюць-то ? калі значэнне няправільна...
    я думаю, найлепшае рашэнне-гэта заўседы датчык выдатку паветра новы і працуе

прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    звычайна debimetri вы starano segnondo менш, чым варта, і модулі, калі яны добра адкалібраваныя дазваляюць вярнуць яго да шкале значэнняў арыгінала. ? відавочна, што датчык выдатку паветра новы ? найлепшае рашэнне, улічваючы, што выдаткі не ? абыякавым я думаю 2 раз...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    Паўтараю, гэтыя ўзмацняльнікі не патрэбныя і ні на што, калі і пайшоў, і пайшоў, і ідзе змянілася...

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •