Хлопцы, даўно я замяніў адным, што яны зрабілі адтуліну, выкарыстоўваючы свердзел 6 мм, кухар яму сказаў, што кліент з 40 еўра яму рэгенераваць свае расходомер паветра![]()
Хлопцы, даўно я замяніў адным, што яны зрабілі адтуліну, выкарыстоўваючы свердзел 6 мм, кухар яму сказаў, што кліент з 40 еўра яму рэгенераваць свае расходомер паветра![]()
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
Мой датчык выдатку паветра, есць адтуліна, калі я правільна памятаю ? ад 1.5 мм.
Я зрабіў адтуліну, чаму? пасля таго, як купіў ужываны аўтамабіль (golf IV 130cv) я адчуваў, што seghettava злегку поўнай нагрузкі паміж 1800 і 2200. Я пайшоў з VW і vag я паспрабаваў на дарозе і падыходзіў ледзь больш за 1000.... практычна пачаў праяўляць прыкметы паслаблення.... Прадавец не хацеў замяніць яго, і я не хацеў плаціць яму па€ 170 перабудоўвацца... то forai.... Цяпер адлегласць да 4 гадоў дакладныя maf v?.. прыходзіць з поўнай нагрузкай 1249,5 маштабу тэарэтычнага vag (prex turbo 1,55 бар канстанты, пік 1,60)... ? арыгінал 300.000 км, з якіх 100 000 км зробленыя з адтулінай.... Дым? Толькі якой-то невялікі слойка, калі выпады ходу дросельнай засланкі пасля выканання некалькіх км пад 1500giri... і rego88 s? колькі езджу на нізкіх абарачэннях...
Сістэмы рэцыркуляцыі ог elimininata фізічна maf d? чытанне 455mg да мінімуму....
Хто-то, безумоўна, storcer? нос, а ? рэч + нявінніца і эканамічных x аднавіць MAF, Калі...? менавіта пайшоў, трэба яго замяніць і проста.
Проста стаяць і чакаць, калі вы fora.. вы Не атрымаеце з кончыка краніце гэтыя налепкі дзе ? прыкладаецца датчык варта канчатковы разрыў.
Sti бачанне падрыхтоўчыя...і Пачынаюць мне ўсе больш і больш? нервы. Яны адчуваюць сябе больш класічнай механік, які наўрад ці робіць вас заставацца на нагах, а потым яшчэ горш, значна горш. Добра, што c'? таксама сумленных людзей у галіны?....
сапраўдныя падрыхтоўчыя у італіі можна было палічыць на пальцах адной рукі.....усе астатнія-простыя зборшчыкі камплектуючых, больш ці менш добра....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
i Pierburg сапраўды прыгожыя, як maf розныя тэхналогіі я купляю вельмі добра, не мала
не бярыце тыя кітайскія!!!!!!!!!!!!!
я даўно, я самаробных і ўсталяваны на маей старой машыне і кажам, што ішла даволі добра, толькі, што я заўседы рэгуляваць тое trimmel, каб атрымаць правільныя значэння, пакуль аднойчы я купіў датчык выдатку паветра новы, і што б я дэмантаваў бескарысна скрыначцы...
я вучылася p? як працуе датчык выдатку паветра і як яны працуюць модулі...узмацняльнікаў сігналу, знойдзенага ад debbimetro але калі ж і разбурыў фарсіруюць-то ? калі значэнне няправільна...
я думаю, найлепшае рашэнне-гэта заўседы датчык выдатку паветра новы і працуе
прывітанне
звычайна debimetri вы starano segnondo менш, чым варта, і модулі, калі яны добра адкалібраваныя дазваляюць вярнуць яго да шкале значэнняў арыгінала. ? відавочна, што датчык выдатку паветра новы ? найлепшае рашэнне, улічваючы, што выдаткі не ? абыякавым я думаю 2 раз...
Паўтараю, гэтыя ўзмацняльнікі не патрэбныя і ні на што, калі і пайшоў, і пайшоў, і ідзе змянілася...