А ў назву, а ў першым паведамленні вы казалі, блок ecu таксама для чытання... я ? новай гэтую гісторыю!
А ў назву, а ў першым паведамленні вы казалі, блок ecu таксама для чытання... я ? новай гэтую гісторыю!
Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?
ты змог скінуць лічыльнік ?
Не ўдалося разблакаваць, я пацвярджаю, блок таксама для чытання і абсталяванне афіцэраў
Сення я спрабаваў напісаць свой ecu edc16u34 з лічыльнікам прыбыў у 4 (двухспальны ложак з vcds). Не мне пісаць з mpps v12, але я спакойна чытаць карту. Унутраная памылка абсталявання. Я не разумею, калі праблема Mpps ці іншы. Карту заўседы прачытаны і запісаны ў Mpps
лічыльнік можна скінуць таксама і з гала праблемы, а не закон, я гэтыя блокі робіць, напісаныя нават 30 разоў без праблем, блок будзе вымушаны што-то яшчэ.
калі вы хочаце руку з bdm калі вы не можаце, я магу дапамагчы вам, мы павінны быць побач
Калі зможаце я б хацела, я таксама. Хоць я ўсе яшчэ павінен зрабіць іншыя тэсты, чаму? я б не проста была праблема з mpps.
Калі не можа служыць мне для чытання на bdm зроблена пасля блакавання, калі вам трэба месца, але не я чытаць з арыгінальным блокам кіравання.
У мяне доступ забаронены, шлюз або што-то яшчэ, незалежна ад ECU, па-вашаму ? можна?
прабачце, на паспрабаваў скінуць пісання чытанне 2eprom ў bdm, каб убачыць, калі вы зноў можаце перапісаць з obd
На жаль, я не чытаў, я ў bdm, але я зрабіў механік ў якасці рэзервовага. Прыборы, афіцыйны CMD, існуюць некаторыя дзеяння, каб ачысціць святыя пісанні?