Ен у мяне ўжо аддзелены 30 разоў, але нічога не рабіць... я нават спрабаваў прылітаваць ўсе кампаненты, якія я замяніў, але нічога!
Ен у мяне ўжо аддзелены 30 разоў, але нічога не рабіць... я нават спрабаваў прылітаваць ўсе кампаненты, якія я замяніў, але нічога!
вы спрабавалі rifarlgli выправіць (перапісаць eep) вы ніколі не ведаеце, што функцыі
Вы ўжо спрабавалі гэта, але нічога не рабіць!!! Я сумняваюся, што нешта здарылася з рэгулятарамі напружання (MC34036). Я замяніў кандэнсатары, як паказана на фота мод, але не дзве інтэграваныя, што мне здаецца, яны-рэгулятары (MC34036). Цяпер, вымераючы напруга, напрыклад, на вопратку ў комплекснай HEF40106BT (vdd і кантактны vss), аказваецца 8,99 Вольт. І правільна, гэта напружанне ці павінна быць 12в??![]()
Ад матфея
прабачце, што не ў стане дапамагчы-й? тое, што вы кажаце, што вы вельмі пі? далей, у мяне гэтыя рэчы, я толькі змяніў 3 рэзістараў і з вялікай цяжкасцю вам прыйдзецца чакаць, пакуль хто-небудзь больш дасведчаны вырашыць, як вам дапамагчы
прывітанне машыніста....я табе даю парады, вы павінны замяніць усе мікрасхемы з mc 34063, але на кандэнсатары пакінуць асноўныя з іх, то есць у парадку 220 мф 35в ці ж емістасць, але напружанне вышэй 65 es (замест 470)
таксама змяняецца, кандэнсатар 330 mf з адным з 100 mf 50v або вольт вышэй es 63... змяняецца, нават апошні з 100mf з адным з 10мф 50в або 63 v
як я ўжо адзначыў у форуме паглядзець папярэднія паведамленні, калі вы робіце мод штуршок, як mbena вы рызыкуеце падкрэсліць рэгулятары mc34063 з магутнасць занадта высокая....затым таксама, каб зрабіць яго стабільным трэба
купіць фільтры tdk і фільтр epcos, якія з'яўляюцца вельмі дарагімі, і яшчэ, ствараюць incompatibilita з некаторых блокаў
слухай параду, зрабіце змены, якія я сказаў вам, і яшчэ будзе працаваць.....вам, магчыма, прыйдзецца замяніць hef40106bt і, магчыма, кварц, калі яны не спалілі!!!!
зрабіце гэта, і дайце мне ведаць,
Іншы domandina. есць розныя тыпы пераўтваральнікаў пастаяннага току, званых mc 34063. добра, любы 8-pin?
Ад матфея
Ок, вялікі дзякуй. Іх шукаю і мяняю іх. Вы терр? у курсе.![]()
Ад матфея
прывітанне ад матфея , дай мне ўсяго толькі пацвярджэнне таго, усе мікрасхемы ў вашай mobo з'яўляюцца падпісанымі 34063 PMUTE?? калі вам гэта неабходна, і з дазволу dell адміністратара, ці магу я адправіць вам па пошце кампанентаў, падпісанымі MC 34063 я канверт поўнай
калі я паўтараю адміністратара дазволіць мне дашліце мне ваш адрас у лічку, на маю асабістую пошту, так ніхто не можа парушаць нашу прыватную жыцце і цябе паслаў іх з задавальненнем, калі вы жадаеце максімальна гэта сапраўды кафэ, шляхам аднаўлення выдаткаў....
соты раз паўтараю, адміністратар, дайце мне дазвол? дзякуй.....
ад матфея, дайце мне ведаць прывітанне.....