Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31 35 35

Абмеркаванне: egr ford focus 1.6 edc16c34

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    20
    ... "Alfa159q4" ..ты прачытаў апошнія mess пост ??? ? прама "мадэратар" адправіцца размяшчэння файлаў !!! што тычыцца FAP ..з, Калі працуюць усе ..я сам cMax ад orami 60.000 км, без FAP-DPF ...алей для рухавіка рэгулявання .... няма дым белы, калі шпіены "Няспраўнасць Рухавіка" гарыць ... ? дастаткова ўнесці змены ў ECU з VCM, да апрацоўкі файла ... і працуюць усе правільна.
    І галоўнае, гэты пост гаворыць аб сістэмы рэцыркуляцыі ог і правады мод ? правільна працуе і не патрабуе змены .. паспрабуйце гэта, каб паверыць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Мадэратар сказаў, адпраўлю арыгінал у базу дадзеных і змяніў у гэтай дыскусіі.
    Я паўтару, што толькі адымае шмат dtc і я ? давялося часта бачыць аўтамабілі ў recovery без памылак у дыягностыцы.
    Калі вам вав мець аўтамабіль, які не рэгенеруе ? іншы размова.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    20
    ..ок, вы rag для файла, і riallego тут усю кнігу ... што датычыцца аднаўлення ? поспех, што Раз, але нават іншыя... не сатрыце усе памылкі, так як напісаны на dash, гэта мне ? адбываецца на мадэляў full (вялікі дысплей ) ..... што трапляе ў бак ", cerina" пустым, у гэтым выпадку вы павінны perforza прымусіць сістэму, робячы выгляд, запоўніць яго, а затым замяніць DPF ..пасылаеш сістэма, працоўны аўто..калі неабходна, пакладзеце дызельнага паліва ў бак cerina! затым апрацоўваць файлы ...і лічыльнік КМ спыняецца і не пасылае ў рэгенерацыі...cerina застаецца такі ж, і машыны не ідзе ў абарону ...гэта вы мне ? здарылася ... то, вядома, там будуць таксама іншыя прычыны (напрыклад, парушэнне габарыту пластыка cerina)......што, на шчасце, не ведаю Добрая Праца ..
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    адлучыце блок кіравання cerina-пад сядзення, цэнтральная сістэма замыкання справа і выпраўце праблемы з cerina

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    на самай справе я прыступіў да зняць няправільны файл з базы дадзеных, будзьце ўважлівыя ў наступны раз

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •