То 1.5.5 мяне існуе, але і opel (я быў няправы, я ў пачатку абмеркавання набіраць) .... l альфа мантуе m1.5.5 і кантактам 10 раздыма (ці ва ўсякім разе тое, што ен ідэнтыфікацыйныя нумары ecu ў бок) ідзе прыкладаецца да станоўчым 12в ....
То 1.5.5 мяне існуе, але і opel (я быў няправы, я ў пачатку абмеркавання набіраць) .... l альфа мантуе m1.5.5 і кантактам 10 раздыма (ці ва ўсякім разе тое, што ен ідэнтыфікацыйныя нумары ecu ў бок) ідзе прыкладаецца да станоўчым 12в ....
прабачце, м? гэты тып блока кіравання, вы павінны спачатку пакласці ў boot ўнутры блока кіравання (да школы) ўставіць файл для разблакіроўкі, а затым ўвайдзіце ў сістэму як паказана на фота biondo83....
Не ведаў....????...
Цяпер ke, я думаю, мне не дзіўна,....cio? калі ў альфа-рабіць абнаўленне я павінен зняць ecu забіць яго ў boot экскурсійнае і інш??
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-01-2014 да 21:42
Вы ўпэўненыя, што opel мантуе me 1.5.5, выбачайце, калі я настойваю, вы можаце мне сказаць, якая opel la monta дзякуй.
Яшчэ прашу спецыялістаў, boot pin 10 ідзе на адмоўны або станоўчы дзякуй усім, з павагай.
Пін-код, 10 ідзе на 12в для ўключэння запісу, а не у масе....рага-у агульным, вы не ведаеце, як ніколі не даў мне такую памылку?
Калі я правільна памятаю, гэта трэба паглядзець у info Пеўнік, часопіс, іншае, чым тое, што вы атрымаеце ў стандартных умовах.
Я ведаў, што:
Opel (Astra, Corsa B, і г.д.) збіраюць ME 1.5.5.
У alfa/fiat/lancia збіраюць M 1.5.5.
Залежыць ад тыпу HW і SW ECU.
Некаторыя версіі HW і SW, вы можаце напісаць іх нават з простай працэдуры загрузкі знешняга (без адкрыцця ecu).
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-01-2014 да 21:43
лічыце мяне выкарыстоўвае гэты boot пакладзеце яго ў масы і вы ўбачыце, як з дапамогай магіі можна гэта
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Легендарны выбачайце, але мне не адкрывае укладанне, таму што ен кажа, што я не мае рацыю то, калі ласка, загрузіце як зрабіла бландынка, то проста фота ў пост....дзякуй