Дайце мне зразумець , што з'? няправільна. Ен зрабіў зрабіць іншы. Калі есць вышэй рэзюмэ
Дайце мне зразумець , што з'? няправільна. Ен зрабіў зрабіць іншы. Калі есць вышэй рэзюмэ
калі вам пашанцуе, есць 5 л.з.
я ведаю, што вы зрабілі, каб зрабіць іншы але ? усе не так, вы разумееце, ад таго, як выконвае свае змены, што не ведае, як гэта зрабіць!...і выкарыстоўвае ecm titanium..так што нуль ведаў
Што я раблю прама цяпер . Ен сказаў мне, што было складана зрабіць . Можа быць ? сваю першую multiair
не c ? нічога складанага, калі ў вас есць веды...дзірку зрабіць, хто ведае, што рабіць
Цяпер выглядаць фины, таму што 200 км). Cos? ці магу я вярнуць мод . Чаму? той аплочаны . Тады цябе, я раблю, я раблю ў табе
Калі ен выкарыстоўвае ECM titanium, чаму? у mod c'? напісаў Winols?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-01-2014 да 05:21
не важна назва, але вынік...калі ен сапраўды зрабіў з OLS азначае, што менавіта не ? яго працы, чаму? не damos для развіцця ў выразнай логікі.
у мяне няма ўпэўненасці аб тым, cos яны выкарыстоўвалі, каб прадставіць сабе змены, але гэтыя змены з'яўляюцца тыповымі для тых, хто выкарыстоўвае ecm, мяркуючы, што кажаш правільныя рэчы, а замест гэтага кажа, што бздура.
Я бачыў, цяпер мод..
есць некалькі рэчаў, каб прымусіць яе ісці, і для таго, каб сапраўды 30cv у пі?...
У рэшце рэшт розніца, здаецца, што мы, як выгляд, пасля новых мод і кліент задаволены.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]