Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31-33 33

Абмеркаванне: Smart 600 бензін

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    аднак паслядоўны, што ен мой сябар ? адну скрыначку, як пеўнік... з уваходаў белыя
    называецца obd або што-то падобнае. аднак, напісаў шмат новых машын з гэтай справай.... калі я спрабую mettereci файл, які я змяніў на той жа аўтамабіль. не павінна мяне chec і скажыце мне, калі гэта нармальна ці не? я не думаю, мне пісаць бздура.... :-) файл, які я хачу, напішыце нам на ? 512 kb...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Язычнікі
    Et
    40
    Паведамленні
    109
    Для вопыту зрабіў такі самы файл ori змяняюцца абнаўлення, што робіць дом нямецкай маці... таму і заўседы лепш не прымаць файлы баз дадзеных... ktag і kess у дадатак да hw і sw, вы таксама абнаўлення...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Ідэальна, дрэнна, што ен пойдзе, калі hw і sw я стаю блок кіравання, які ў нас есць (файлы з 512k)
    Калі я нешта знайшоў у інтэрнэце, landscape? і пішу гэта ў ecu cos? для каго"? таму заўседы 512k ці магу я аб'яднаць забой ці я магу мець толькі рызыка уставіць зменены файл на аснове файла не абнаўляюцца?

Мне цікава даведацца толькі гэта, машына ? вельмі стары і добра, мяне не цікавіць, у вас есць файл абнаўлення, але толькі працуе без якіх-небудзь абмежаванняў, як тое, што я стварыў .mod

Я спадзяюся, што добра растлумачыў.

Дзякуй, і добрага Нядзелі

Джані

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •