Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 63 31-40

Абмеркаванне: Праблема чытання edc15c7

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Я згодны cinqueturbo па мне лепш загрузіць яе ў ecu, і не ўсе, з яго падачы певень

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Дапусцім, што я вырашыў праблему чытання...? цяпер, вядома, як ад якая ўсталявалася я іншы. Чытаю ад паслядоўнага файла, scodifico з meucci або carsoft, а затым апублікаваны і за выключэннем выпадкаў, для ліквідацыі cks з тытанам, я пішу файл, і мне застаецца вентылятар на максімум, і аўтамабіль, вядома, не запускаецца. Тэставаў на двух эбу і тая ж праблема... па-Любому файла врі і назад усе ок. Выслізгвае ад мяне што-то??? Stilo jtd 115 2002.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Дапусцім, што я вырашыў праблему чытання...? цяпер, вядома, як ад якая ўсталявалася я іншы. Чытаю ад паслядоўнага файла, scodifico з meucci або carsoft, а затым апублікаваны і за выключэннем выпадкаў, для ліквідацыі cks з тытанам, я пішу файл, і мне застаецца вентылятар на максімум, і аўтамабіль, вядома, не запускаецца. Тэставаў на двух эбу і тая ж праблема... па-Любому файла врі і назад усе ок. Выслізгвае ад мяне што-то??? Stilo jtd 115 2002.
    і здарылася са мной з тытанам, што змяненне scodifica на гэтых эбу не карэктуе, кажа вам, што гэта месца, cks, але машына не заводзіцца, вы павінны выправіць яе з іншага sw, калі ў вас mpps вы можаце выкарыстоўваць яго, перш чым пісаць, у адваротным выпадку есць вакол sw, што добра для гэтых ecu.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    і здарылася са мной з тытанам, што змяненне scodifica на гэтых эбу не карэктуе, кажа вам, што гэта месца, cks, але машына не заводзіцца, вы павінны выправіць яе з іншага sw, калі ў вас mpps вы можаце выкарыстоўваць яго, перш чым пісаць, у адваротным выпадку есць вакол sw, што добра для гэтых ecu.
    Як ад вашага паста я вырашыў з mpps, нават калі я ? дзіўна, што тытан не можа выправіць. Проста, каб curiosit? я ведаю, што сказаць, што мяккая, я магу выкарыстоўваць, у якасці альтэрнатывы, улічваючы, што mpps я павінен выкарыстоўваць у віртуальнай і я ? нязручна кожны раз.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    майце гэта цудоўна, распакуйце і выкарыстоўвайце яго.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    майце гэта цудоўна, распакуйце і выкарыстоўвайце яго.
    я, нарэшце, чытаць у boot dissaldando ў e2p
    праблема ў тым, што калі я іду, каб выправіць кантрольную суму з вашай праграмы, і я спрабую замяніць ecu ў мяне памылка праверчае сумы
    я заўседы кажу пра пеўня v54...дапамога...
    ДЖАНІ

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Грас...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    на ecm, калі паглядзець добра, есць яшчэ адзін, з тых сем'яў cksum я пекіна? мне таксама

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    прабачце мяне
    я чытаў гэтую дыскусію, але не маючы на гэта ніколі зроблена, я губляю сябе, безумоўна, крокі....
    я паслядоўны я не магу гэта чытаць і на тое, kess, што пеўнік v54 але я чытаў, што праблема павінна быць e2promm ад отпаять
    дзе знаходзіцца?
    я адкрыў эбу, але не магу зразумець, якой будзе e2promm ад отпаять, памыляюся боку?
    і' у ніжняй часткі?
    прыкладаю фота....
    таму, калі dissaldo тады я магу падлучыць эбу і зрабіць чытанне з паслядоўнага порта?
    ці я павінен выкарыстоўваць схемы, каб атрымаць яе ў школе ў k-line?
    я знайшоў высокія абмеркавання, але ў некаторых мяне не адкрываюцца спасылкі, дзе павінны быць крокі......
    хто-то будзе так ласкавы дапамагчы мне?
    Дзякуй
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    ДЖАНІ

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    ? з іншага боку, у любым выпадку паслядоўнага варта чытаць яе як ? ужо было сказана, паспрабуйце rileggerti, што ўсе дыскусіі.

Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •