Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі з 40 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    вы на самой справе, я спрабаваў, cos? , ўстаўляў у прывад стрыжань яго staganvo і нясу ў ****llo адтуліны, а затым расплавіць волава, каб зрабіць гэта прыварыць на адтуліну, але нада....я проста не люблю напалі....нават калі на schedino bdm пеўня, як вы бачылі на фота я не знайшоў цяжкасці? гэта правіла, нават калі вынік не ? стан выдатнае...але я дасягнуў мэты....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Хлопцы, я хацеў бы яшчэ інфармацыі: як называюцца і што я павінен спытаць у краме электронікі, каб мець тыя палосы, якія балансуюць, для bdm? я edc16, на якім вы можаце рабіць выпрабаванні зварных швоў....
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    Хлопцы, я хацеў бы яшчэ інфармацыі: як называюцца і што я павінен спытаць у краме электронікі, каб мець тыя палосы, якія балансуюць, для bdm? я edc16, на якім вы можаце рабіць выпрабаванні зварных швоў....
    дзякуй
    Стрып-2,54 мм

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Mr.Flash
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    дзякуй
    называюцца таксама раздымы цюльпан , bosch edc16 крок ? 2,54 мм, як кажа перавышэнне хуткасці !

Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    Цот да гэтага часу не рады, што мае stagnature . Першы, калі я выкарыстоўваю паяльную пасту і з stagnantore баланс разам са мной, Пін-коды, макароны ідуць на eprom або на карту, скажам, як раз там, дзе заканчваецца Eprom?
    Ці магу я выкарыстаць макароны звараныя і scioglierla гарачага паветра? Або рызыка ўсе аб'яднаць кантакты
    апошняе, што тэмпература для таго, каб выкарыстоўваць stagnantore які павінен быць? Чаму? мне не растае, сажалка, той проста ўзяў не разумею.
    калі вы далучаюцца кантакты, вы выкарыстоўвалі занадта шмат волава , ці вы не ачышчаны . Нават паяльнік у абавязковым парадку варта ачысціць ад аксідаў ... паяльную пасту я не выкарыстоўваю , яго таксама можна зварваць гарачым паветрам і pin-коды не далучыцца, калі будуць добра ачышчаны, так і свае, што смалы, ясна ? справа? паста, якая павінна быць ўмеранай.... адна рэч, якую я бачыў за гэтыя гады ? станцыі, зварныя эканамічныя, не з'яўляюцца надзейнымі, як чытанне тэмпературы і гэтак далей, таму савет першаснай ? зрабіць тэсты, а не спадзявацца на нумар, які потым не адпавядае рэальнасці?..
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 17-02-2014 да 22:03

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Цот да гэтага часу не рады, што мае stagnature . Першы, калі я выкарыстоўваю паяльную пасту і з stagnantore баланс разам са мной, Пін-коды, макароны ідуць на eprom або на карту, скажам, як раз там, дзе заканчваецца Eprom?
    Ці магу я выкарыстаць макароны звараныя і scioglierla гарачага паветра? Або рызыка ўсе аб'яднаць кантакты
    апошняе, што тэмпература для таго, каб выкарыстоўваць stagnantore які павінен быць? Чаму? мне не растае, сажалка, той проста ўзяў не разумею.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    глядзіце таксама я пачатковец....тады я з флюсу, не ў мяне праблемы, калі я выкарыстоўваю гарачы паветра....але, з стыль, шчыра кажучы, не бачыў і камунальныя паслугі? такі прадукт, улічваючы мае адсутнасць вопыту....хоць у сеціве я бачыў шмат відэа, дзе будзе ўпершыню ужыты ў паток, а затым, абапіраючыся eeprom і з пяром і дрот з волава зрабіць прамыя пад пайку паслядоўна ўсе кантакты....таму тое, што вы сказалі, вы пу? зрабіць таксама са станцыі гарачага паветра...усе ? зразумець, як ..ці лепш мець права maestranza...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Калі павінен быць гарачым паветрам, на ўчасткі варта выдаліць сажалка? ці проста нават даць невялікі згладжаны з палатна brasiva?
    напрыклад, рэшткі гарачага паветра без паяльной пасты? паведамляецца, сажалка..

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    вы ад смол зняць сажалка ў лішку , затым абярыце адзін праход з флюс, каб выраўнаваць і disossidare ўсе.

палатно шліфавальнай яго? жыву ў гаспадарчы... не я ні разу.

дакладнае станцыя smd можна растварыць прама ў сажалку, дарога, што ? на пліце зрабіць? астатняе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    таму, калі я правільна зразумеў, сажалка проста ўжо тое, што c'? у pizzola пасля таго, як я павінен быць, а не я павінен пакласці яшчэ, калі баланс з паветра.
    прабачце, але я раблю розныя тэсты, і я хацеў бы зрабіць добрыя зварных швоў.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    калі ўчасткі бляхай падбітыя і disossidate , не служы? дадаць яшчэ тое, відавочна, залежыць ад таго, што мы гаворым пра plcc , psop , soic , dip........... кожны мае свае патрэбы

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •