Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі з 46 31-40

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    усе залежыць ад вашай ступені падрыхтоўкі, калі вы знаемыя з заваркай, можна пераходзіць на мікра -, але калі б не вы ніколі не рабілі я табе не рэкамендую вам толькі шкоду, так што выбар застаецца за вамі, што судзіш зыходзячы з вашага знаемыя, наконт чытання і запісы я бачу, як тое, што, магчыма, калі б не вы ніколі не рабілі з невялікай дапамогі ад калег з форуму, ты не мог бы, вядома, цела, павінен быць дызель, як ваша, і прыкладна такі, нават год вырабу, калі знаходзіцеся з вашым жа кодам і перайсці бяспечна, у рэшце рэшт вы павінны толькі прайсці e2p мікра або код ключоў заўседы залежыць ад таго, што вы хочаце зрабіць, спадзяюся, што гэта было карысна для вас, адносна вашай праблемы, вы ўжо? спрабаваў актываваць з дыягназам?
    З нагоды дыягностыкі
    Зроблена і пляваць на ўсе, так як я напружанне lampeggiantecla стаіш? на кантакце двух нявыкарыстаныя

Мой жа код цела які? Дзе я вызначаю есць розныя абазначэння, зробленыя з нумарамі

але гэта e2p будзе іншы eprom, якая не мае нічога агульнага з чыпам motorola oe' l адно і тое ж??
    акрамя таго, унутры гэтай e2p, што есць кантэнт, і як яго прачытаць???.... з упа??
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-01-2014 да 17:59

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    rileggiti майго ўмяшання, вы знойдзеце адказы на ўсе пытанні, як мне здаецца, тое, што яна напісана ясна, што e2p ? якія змяшчаюцца ў мікра!
    колькасць праграмнага забеспячэння ? выпісаная ў боды проста атрымаць код і вы зрабіце пошук!
    апошняе, што я не казаў я табе, што ставіць дыягназ! я табе сказаў, каб актываваць стрэлку з дыягностыкі! калі магчыма, чытайце, што вам пішуць
    ne даходаў што-то.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    rileggiti майго ўмяшання, вы знойдзеце адказы на ўсе пытанні, як мне здаецца, тое, што яна напісана ясна, што e2p ? якія змяшчаюцца ў мікра!
    колькасць праграмнага забеспячэння ? выпісаная ў боды проста атрымаць код і вы зрабіце пошук!
    апошняе, што я не казаў я табе, што ставіць дыягназ! я табе сказаў, каб актываваць стрэлку з дыягностыкі! калі магчыма, чытайце, што вам пішуць
    ne даходаў што-то.
    добры дзень, іосіф каманду, дыягназ я ўжо? зрабіў, і нічога, памылка, калі я запускаю тэст асвятляе збоку і спераду, але і ззаду няма
    паўтараю, я напружанне, мігценне на pin 2 нявыкарыстаныя выпрабаванні непасрэдна на цела з раз'ем отсоединен, калі ты мне напісаў сення раніцай я ўжо пераўсталюй цела на аўтамабілі дыягназ risalgo ў гэтае праграмнае забеспячэнне.
    затым я іду ў руінах, і я стараюся, боды-жа версіі праграмнага забеспячэння 09861010049 і я іду ціха?(прабач, калі я пісаў код цела прама зараз праграмнае забеспячэнне.

ці можаце вы даць мне пацверджанне?

Нумар чарцяжа FIAT: 51711429000
    Колькасць Абсталявання: 01861080079
    Версія Абсталявання: 00
    Колькасць Праграмнае Забеспячэнне: 09861010049
    Версія Праграмнага Забеспячэння: 0306
    Нумар афіцыйнага зацвярджэння: 000033
    Дата праграмавання: 12/02/2002

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    be я сказаў, код органа, які ідзе добра, і пасля ці сказаў код праграмы для большай сумяшчальнасці? я спадзяюся, што гэта тлумачэнне падыходзіць толькі для іп? дакладныя даследаванні, і не для якой-то puntualizzazione, як правіла, таксама добра, толькі код абсталявання, супадзенне на 100%, нават з праграмы, але ў мяне усталяваны таксама з апаратнымі і праграмнымі розныя машыны і прымацаваныя, у якасці асновы вазьмі body ад бойні і паспрабуйце яго так, як ? вы павінны працаваць усе, за выключэннем, вядома, ключ дыстанцыйнага кіравання і иммо, і вы будзе міргаць рамкі праз проксі, але па меншай меры можна праверыць, калі ўсе працуе пасля гэтага вы можаце перайсці да наступнага кроку, які вы вылучыце ў залежнасці ад вашых патрэбаў і здольнасцяў.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    30
    няма спакойнай Язэпа ? што я пачатковец проста мала, каб ісці ў замяшанне .
    Я хацеў спытаць, так як я вучуся, нават для перапрызначэння УПА таму, нават у гэтым выпадку?
    калі б вы і ен сумяшчальны з ecm titanium?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    упа не ідзе на гэтую працу, так як ваш мікрапрацэсар і бяспекі, вы хочаце, каб xprog або перамяшчэнні мікра -, ecm ? праграмнае забеспячэнне для адлюстравання і не мае нічога агульнага з вашай праблемай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Прывітанне, хлопцы, хто-то пу? мне, калі боды-кампутар № 51781759 Fiat Grande Punto (199) 1,2 8v 2006 год сумяшчальная з той, што ўсталеўваецца на мадэль наступнай EVO. Колер змяняецца і змяняюцца лічбы. або калі вы ведаеце, любы іншы нумар сумяшчальная, так як арыгіналу я не лічу яго выкарыстаў.
    Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў gcmotor Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, хто-то пу? мне, калі боды-кампутар № 51781759 Fiat Grande Punto (199) 1,2 8v 2006 год сумяшчальная з той, што ўсталеўваецца на мадэль наступнай EVO. Колер змяняецца і змяняюцца лічбы. або калі вы ведаеце, любы іншы нумар сумяшчальная, так як арыгіналу я не лічу яго выкарыстаў.
    Дзякуй
    вы, здаецца, права абмеркаванне, каб задаць гэтае пытанне? вы кажаце, alfa 147, а не fiat grande punto

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173
    Не было б больш? проста паставіць два правады, што ідуць на пярэдняга стрэлка і бакі працуюць і даюць заднюю?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Прашу прабачэння, кажучы аб боды-кампутар.. Адкрываю абмеркаванне ў бок

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні