Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 54 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў luca_evo90 Visualizza Messaggio
    Я гарантую, што машына ідзе моцны ніколі не даў мне праблемы аднаўлення або вібрацыі дзіўныя ne дыму і conruma нават менш, чым я, я проста хацеў размясціць карту на пытанне майго спакою? і чаму? у мяне есць вялікі давер на гэтым форуме, так што я адчуваў бы сябе пі? ціхі вось і ўсе.
    Калі вы так цікава, што вы зрабілі, і вы хочаце выдаліць дрэнныя думкі, тады не c'? яшчэ зрабіць, што набыць, інтэрфейс, што дае вам сколкава? чытаць карту, а затым апублікаваць яго.
    Вы можаце таксама звярнуцца ў інтэрнэт-крама x, ці што.
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў cerbino Visualizza Messaggio
    не для таго, каб гаварыць аб кім-то дрэнна, але тое, што датычыцца мяне, за 360,00€ аўтамабіль я павінен sgommare у 3? руху, па меншай меры!! Для гэтага, я падышоў да чып-цюнінг: я хацеў, каб наладзіць паводзіны майго аўтамабіля!!!

не для таго, каб пакласці яшчэ пальцам у ране, але адзін у мяне адключаецца egr да Каляровасці mjt 120cv БЯСПЛАТНА!!!! Але ен быў іншым, але, як праца, на мой погляд 50,00€ 100,00€ max pi? што дастаткова для працы, як правіла,
    відавочна, ты не больш€ 10 000 за абсталяванне, каб зрабіць гэтую працу,відавочна, вы не плаціце за 2500€ ў год, каб пастаянна абнаўляць абсталяванне,відавочна, вы не марнуеце ў сярэднім 1000 еўра у год; б) і, відавочна, не ад 1/3 таго, што прыбыткі дзяржавы, таму што, калі ты,ты і spedevi, як апісана вышэй, калі вы патрабавалі выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, як мінімум, partivi ад 100€ і супастаўленні,выдаленне egr,выдаленне dpf, то я хацеў б убачыць, калі вы, як бы занадта шмат 360€,магчыма, у тыя 360€ заслужыў гэтак жа, у майстэрні, якую ен назваў хлопца, а затым паглядзіце, што застаецца,многія з вас перакананыя, што свет chiptuning і mpps ад 80€, і раз і titanium знайсці ў сетцы бясплатна,а затым, калі вы робіце пашкоджанні і заблокируйте эбу хачу паглядзець, што вы думаеце,гэта значыць, у некалькі слоў, перш чым судзіць аб працы разгледжаны добра ўсе, што есць вакол.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-03-2014 да 10:09
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    сцісла : іншыя працы ? усе больш і больш? легкі мой.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    відавочна, ты не больш за 10000? абсталявання, каб зрабіць гэтую працу,відавочна, вы не плаціце 2.500? круглы год, каб пастаянна мадэрнізаваць гэта абсталяванне,мабыць, вы не марнуеце ў сярэднім 1000? у год б) і, відавочна, не ад 1/3, што даходы дзяржавы, таму што, калі ты,ты і spedevi, як апісана вышэй, калі вы патрабавалі выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, як мінімум, partivi ад 100? і супастаўленні,выдаленне egr,выдаленне dpf, то я хацеў бы ўбачыць, калі вы як бы занадта шмат 360?,магчыма, у гэтыя 360? там ен зарабіў, а таксама майстэрню, якую ен назваў хлопца, а затым паглядзіце, што застаецца,многія з вас перакананыя, што свет chiptuning і mpps 80? і раз, і тытан знайсці ў сеткі бясплатна,а затым, калі вы робіце пашкоджанні і заблакаваныя блокі кіравання, хачу паглядзець, што вы думаеце,гэта значыць, у некалькі слоў, перш чым судзіць аб працы, абмяркуйце, добра ўсе, што есць вакол.
    Я цалкам згодны з тым, што кажа msport...! І тыя, якія маюць ідэю, і яны імправізуюць,,? цалкам кожны горад? ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Я думаю, што калі праца павінна быць выканана з палітыкай, вы павінны задаволіць запыты кліента, які плаціць вам, без перабольшання, нічога? не азначае, што машына павінна быць арыгінальнай, чаму? адна супастаўленні і ўсе роўна супастаўленні і адказнасць? там яны шмат, акрамя таго, беспарадак, як шмат людзей не разумее біту і пачынаюць рабіць карты, каб 50 еўра, каб затым прарвацца рухавікі або кампаненты рухавіка і потым я болю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Па-мойму, не ? як кажа cerbino, чаму? калі ? у вашай прафесіі, вы не скідкі да тых цэнах за працу, нават калі ? машына, скажам, легка кіраваць. Якасць? працы адчувае, і мне б выплачана правільна. Тады важна ? што кліент будзе задаволены прадукцыйнасцю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    безумоўна, на некаторыя аўтамабілі праца ? вельмі просты па параўнанні з іншымі і, такім чынам, кошт не можа? здацца перабольшаннем? хто жыве толькі для таго, павінен паставіць у трубаправодзе, а таксама магчымыя рызыкі падчас супастаўленне, што заўседы можа здарыцца што-небудзь ? вядома.....
    то есць вакол шмат механікаў, якія, магчыма, грошы і запал вы паклалі, каб зрабіць карты не вельмі шмат, у першую чаргу, тое, што сапраўды робяць, і бяруць нават 150€.....? відавочна, вы ніколі не будзеце мець працу, як варта і, калі аўтамабіль, то гэта добра, можа быць лепш....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    не rimappatore прафесіі, на самай справе я кладу рукі толькі на маіх аўто і на некаторых, да якіх я не магу сказаць "няма", але, з майго пункту гледжання, працу зрабілі добра ? тое, што пасля рэдагавання і ўводу ў эксплуатацыю вы проста пераходзіць у rullata на лаўцы. І ў гэтым выпадку, мне здаецца, што гэта было зроблена! Затым 5-6 рэзюмэ не для мяне, перапрызначэння,але madifica размяркоўваць крутоўны момант. На практыцы ? быў зменены толькі абмежавальнік крутоўнага моманту, на маю думку. Тады я не буду нікога судзіць!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    я толькі кажу, што той, хто робіць працу, павінен мець свой уласны прайс-ліст....што гэта легка ці цяжка экю ў пытанні....тады я лічу, што калі адзін з анты-цюнінг спытае выдаліць толькі egr або поўную карту працэдура ? тое ж самае і, ведаючы, што трэба рабіць на ecu не можаце папрасіць 50€ з рызыкамі, якія вы бераце....вы павінны быць ясна з кліентам і растлумачыць яму ўсе правільна...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    я вам scaricherei карту і зрабіў бы вывучыць!!!

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •