-
Што тычыцца пераўтварэнні з зша ў градусаў, я ўспомніў усе гэта:
градусаў= [rpm/60(аб/з) * 360(градусаў/сек) * Tinj(час у зша)] /1000000
Затым:
градусаў= Duration in us / 1000000
-
затым 1183 (час у Зша) / 1000000=0.001183 колькі градусаў будзе?
калі мы робім тэрмін службы * 0.000006 * rpm мы
1183*0.000006*5500=39? мне падаецца, больш правільны разлік
(гэтыя duration арыгінальнай карце)
-
Гэта тое, што я напісаў...
Рэзюмэ:
Градусаў = [абаротаў у хвіліну (аб/мін) / 60 (атрымаеце аб/сек) * 360 (атрымаеце градусаў/сек) * Tinj (зша)] /1000000....
ад якіх [360/60]/1000000=0.000006
а затым... аб / мін * Tinj * 0.000006 = градусаў
Я спадзяюся, што было яшчэ светла.
-
мы казалі адны і тыя ж рэчы па-рознаму.
такім чынам, на ваш погляд ? правільны разлік, што я зрабіў? табліца, што я выклаў ? дакладна?
-
Па-мойму, вы.... спадзяюся, калі калі-небудзь у татальным-то гуру нас адукуе....
-
па-твойму, так ? правільна разлічыць працягласць градусаў, на арыгінальнай карце і дадаць у карту загадзя, розніца паміж часу на врі і тыя мод?
-
можа быць... было б вельмі цікава
-
Я таксама як і стратэгіі, я пазбягаю закранаць дасягненняў, зменаў не крайняя... Калі я раблю змены больш цяжкі з механічнай ori прыбыцця максімум у 2 градусы раней, і заўседы з воку на дыягностыку і асабістых адчуванняў!
У выпадку механічных змяненняў, тыпу фея турбіны, то гаворка змяняецца і ўступаюць у гульню занадта шмат фактараў, каб сказаць, што есць стратэгія унікальнага...
Па мне розніца паміж часу на врі і mod), можа разглядацца як арыенціровачныя, але не матэматычна дакладнае... то есць не сказана, што калі есць 20 градусаў розніцы ў працягласці, трэба прадбачыць больш за 20 градусаў...!!!!
-
а я думаю, наадварот:
арыгінальная карта ўсе роўна з матэматычнай логікі, каб пераканацца, што ўпырск адбываецца ў дакладны час, і калі ін'екцыі доўжыцца маляня градусаў яшчэ ідзе датэрміновага
жа ступені, каб прымусіць яе спыніць на тым жа месцы, што і арыгінал, гэта ў тэорыі, а ? відавочна, што можа быць не так.
у любым выпадку ? вельмі прыемна абмяняцца думкамі з вамі
-
Дзякуй... я стараюся вучыцца і вучыцца, як яшчэ можна, і, несумненна, абмен ідэямі, думкамі і вопытам і, галоўнае,...!!!!
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума