-
Выкарыстоўваць як сродак пошуку ****** і правільныя ключавыя словы пры пошуку.
-
-
традыцыйныя і тыя, з тб іх можна мантаваць нават без маркер (акрамя grande punto ? рэкамендуецца выкарыстоўваць маркер з-за адмовы актывацыі з дапамогай дыягностыкі пазіцыю,у адваротным выпадку перайсці да****) доўга потым з дыягназам з становішча "0".
А на тыя, што з плоскім экранам служыць прастакутны кранштэйны так жа, як гаворка grande punto, але тут не проста**** служыць прастакутны кранштэйн мацавання павінен быць дакладным, пры 0 с max 1/2 допуску і самастойна не атрымоўваецца, балазе не існуе каліброўка датчыка на тых з плоскім экранам.
Дадам, што агляд з рулявой калонкі не ідзе, толькі замена датчыка крутоўнага моманту, а таксама электрарухавік,муфты,ўтулкі,і т. д., таму добра, экскурсійнае рэдакцыі, саджанцы, калі вы хочаце зрабіць добра трэба
-
Хлопцы на citroen c3 стары той, cn прывада на скрынцы і гаворка " роўны групы " фіят"?
-
Я заяўляю, што не галіны і не раблю рамонт, калі не для асабістага выкарыстання. Y майго спадарожніка, які часта скардзіўся на памылку на датчык крутоўнага моманту, удалося замяніць даволі легка. Я чытаў, што было неабходна адмысловы сродак, але новы датчык быў заблакаваны з кліп, які я зняў толькі пасля завяршэння ўстаноўкі. У рэшце рэшт я проста павінен быў шукаць цэнтра МНС, які стаіць, вожыку зразумела. Безумоўна, есць аўтамабілі-й? складаных, якія патрабуюць спецыяльных інструментаў.
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF)
Зрабіў сення працу на пункце датчыка застаецца дэцэнтралізаванай, калі горы проста сказаць, дзе ?. У цэнтры есць спецыяльныя цяжкасці?,праца ў поўнай меры выканальна
-
А з сябрамі, якія яго збіраюць, не маркер. C' ? трымальнік здымаць толькі пасля размяшчэння датчыка... а потым зачыніць і ўсе. Тады, калі c'? неабходна цэнтраванне у дыягназ.
На Вялікія Пункту, а не мне ? здарылася пі? некалькі разоў, калі эбу рулявога кіравання не прымусіў мяне працаваць стартар. вы ведаеце, мне ўнутранай няспраўнасці эбу ?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
адчуваю, ke brain bee не робіць гэтага, і я магу confermafre, што замест таго, браян бэл робіць як каліброўка датчыка крутоўнага моманту, што размяшчэнне рухавіка.autocom delphi або wow не робяць,робяць на вялікія пункту,робяць датчык становішча,перайсці да camniare і рулявое кіраванне, з аднаго боку, ідзе цяжкі і невялікі бок. сацыяльна marelli і ўсе робяць для золата.мантаж і вельмі важна сачыць за працэдурай, і ў большасці выпадкаў вырашае дыягназ.дзе st? я распрацавалі інструмент для ўсіх відаў elettroguida нават тыя, з тэлевізар з плоскім экранам, і вы можаце cabiare.для тых, хто зацікаўлены ў clsa пу? спытаць.і інавацый "made in italy"
прабачце за запіс, але не будзе клавіятуры адстой
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 22-01-2014 да 21:16
-
Я раблю ўсе з multiecuscan або альфа obd . Працуе выдатна . Мы? нават інструкцыі, як зрабіць, каб пункт 188 і вялікая кропка. ? у нямецкай мове з фатаграфіямі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума