Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31 39 39

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Выкарыстоўваць як сродак пошуку ****** і правільныя ключавыя словы пры пошуку.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Ок, дзякуй і выбачайце.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    традыцыйныя і тыя, з тб іх можна мантаваць нават без маркер (акрамя grande punto ? рэкамендуецца выкарыстоўваць маркер з-за адмовы актывацыі з дапамогай дыягностыкі пазіцыю,у адваротным выпадку перайсці да****) доўга потым з дыягназам з становішча "0".
    А на тыя, што з плоскім экранам служыць прастакутны кранштэйны так жа, як гаворка grande punto, але тут не проста**** служыць прастакутны кранштэйн мацавання павінен быць дакладным, пры 0 с max 1/2 допуску і самастойна не атрымоўваецца, балазе не існуе каліброўка датчыка на тых з плоскім экранам.
    Дадам, што агляд з рулявой калонкі не ідзе, толькі замена датчыка крутоўнага моманту, а таксама электрарухавік,муфты,ўтулкі,і т. д., таму добра, экскурсійнае рэдакцыі, саджанцы, калі вы хочаце зрабіць добра трэба

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Хлопцы на citroen c3 стары той, cn прывада на скрынцы і гаворка " роўны групы " фіят"?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Я заяўляю, што не галіны і не раблю рамонт, калі не для асабістага выкарыстання. Y майго спадарожніка, які часта скардзіўся на памылку на датчык крутоўнага моманту, удалося замяніць даволі легка. Я чытаў, што было неабходна адмысловы сродак, але новы датчык быў заблакаваны з кліп, які я зняў толькі пасля завяршэння ўстаноўкі. У рэшце рэшт я проста павінен быў шукаць цэнтра МНС, які стаіць, вожыку зразумела. Безумоўна, есць аўтамабілі-й? складаных, якія патрабуюць спецыяльных інструментаў.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Зрабіў сення працу на пункце датчыка застаецца дэцэнтралізаванай, калі горы проста сказаць, дзе ?. У цэнтры есць спецыяльныя цяжкасці?,праца ў поўнай меры выканальна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    А з сябрамі, якія яго збіраюць, не маркер. C' ? трымальнік здымаць толькі пасля размяшчэння датчыка... а потым зачыніць і ўсе. Тады, калі c'? неабходна цэнтраванне у дыягназ.
    На Вялікія Пункту, а не мне ? здарылася пі? некалькі разоў, калі эбу рулявога кіравання не прымусіў мяне працаваць стартар. вы ведаеце, мне ўнутранай няспраўнасці эбу ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    адчуваю, ke brain bee не робіць гэтага, і я магу confermafre, што замест таго, браян бэл робіць як каліброўка датчыка крутоўнага моманту, што размяшчэнне рухавіка.autocom delphi або wow не робяць,робяць на вялікія пункту,робяць датчык становішча,перайсці да camniare і рулявое кіраванне, з аднаго боку, ідзе цяжкі і невялікі бок. сацыяльна marelli і ўсе робяць для золата.мантаж і вельмі важна сачыць за працэдурай, і ў большасці выпадкаў вырашае дыягназ.дзе st? я распрацавалі інструмент для ўсіх відаў elettroguida нават тыя, з тэлевізар з плоскім экранам, і вы можаце cabiare.для тых, хто зацікаўлены ў clsa пу? спытаць.і інавацый "made in italy"

прабачце за запіс, але не будзе клавіятуры адстой
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 22-01-2014 да 21:16

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Германія
    Паведамленні
    256
    Я раблю ўсе з multiecuscan або альфа obd . Працуе выдатна . Мы? нават інструкцыі, як зрабіць, каб пункт 188 і вялікая кропка. ? у нямецкай мове з фатаграфіямі

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •