Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 43 31-40

Абмеркаванне: Рамонт рамкі Scenic

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Толькі што зрабіў дыягностыку з электрыкі і машына не мае ніякіх праблем, праблема ? у рамках, ВЯДОМА.

Ніхто і ніколі не адказаў на мае пытанне, ці не ? што памылкі выходзяць з-чаму? карціны не з'яўляюцца маей машыне ?? Нават калі есць eeprom арыгінал ??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Не пу? зрабіць выключэнне з правілаў і атрымаць кіраўніцтва адносна рэльефу, які mssport ? У гэтай ліпеня 2012 ??

Не, дакладна ??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    не проста замяніць класічны камплект для рамонту.. cio страцілі шмат часу, а ў канцы вы павінны таксама змяніць trasformatorino

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Mah !! І вы думаеце, што ўсе гэтыя аднаўляюць метраў у 150 еўра, мяняюць trasformatorino ?? І дзе іх знайсці ??

Не думаю, я проста адзін!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Хлопцы ? Я да гэтага часу не вырашана .....

Ідэі ? Памылкі, чым выклікана ? Магчыма, што вы ремонтируете кожны дзень, і ніхто не ? адбывалася падобнае ?

Мне 2 на 2 !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Калі-небудзь здарылася, а недахопы, на маю думку, не з-за таго, што карціны іншага аўтамабіля, паставіўшы eeprom арыгінал павінен ісці ўсе ок, але хто цябе зрабіў дыягностыку зрабіць, толькі ў экю або ў рамках? Таму што, калі памылкі, я іх ідуць выпрабаваныя выдаліць, націснуўшы дыягностыкі ў рамках.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    У электрыкі зрабіў дыягностыку толькі да ECU, у прыватнасці, адносіцца да памылак у дадзеных рамках (анамалія электрычная сістэма, узмацняльнік Руля і Падушка бяспекі). Не ? выйшаў нічога !

Але як можна паставіць дыягназ па фатаграфіі ??
    Анела? я памятаю, што калі памылкі былі на карціне, магчыма, што абодва диано-адны і тыя ж памылкі ??

Ці ўсе гэтыя спробы, я пашкодзіў якім-то чынам CAN-ШЫНЫ ? Вы пу? скінуць ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Дыягназ можа быць? спакойна зрабіць у рамках пры ўваходзе ў "інструментара" і паглядзець няспраўнасці, захоўваць і выдаляць іх, а на самай справе ? дзіўна, што диано entrami тыя ж памылкі, але яны робяць гэта незалежна ад таго, які eeprom пакладзеце? У гэтым выпадку глядзіце, калі вам не награваецца занадта шмат карт, і, можа быць ? партыя-то скразную адтуліну, іх праверкі з дапамогай тестеров ў тых частках платы-й? разбурана.
    Інакш, улічваючы, што вы, паэксперыментаваць, паспрабуйце замяніць інтэграваны Can-Шыны, называецца 82c250, але гэта будзе першы раз, калі я знаходжу няспраўнасць у гэтых рамках.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Ад сысці з розуму, праўда ?? Уявіце сабе, мне, што ? 20 дзен, што мы sbatto галаву....

Так, памылкі даюцца ад усіх eeprom, і арыгінал, і іншыя. Карта не ? нічога не разбурыў, нават, чаму? тэсты я раблю толькі з адным. Іншы я трымаю яго ў машыне, і атакі раз'ем, у выпадку неабходнасці, кантроль хуткасці?, ****lli, а затым станавы.

Слухай, Анел, відаць, што досвед у вас есць, чытайце добрыя крокі, якія я зрабіў :

Карціны цалкам прыцемненыя --> Абмен ТОЛЬКІ засцерагальнік і Mosfet --> карціны гараць ужо вядомых анамалій

АЛЕ ВЯДОМА, ШТО, ВЫКЛЮЧЫЎШЫ І ЗАЧЫНІЎШЫ МАШЫНУ БУДУЦЬ СВЯЦІЦЦА

Абмен eeprom з арыгінала --> Анамаліі
    Курс "2843B" --> Анамаліі
    Абмен Рэзістары --> Анамаліі

Зараз, не ? старыя рэзістары між тым мне сапсавалі новы UC2843B, і я павінен быў зрабіць адваротнае --> Курс супраціву і ПАСЛЯ 2843B ??

Нарэшце, наколькі гэта ўплывае на якасць? бассеина і макаронных вырабаў салде ??
    Лепш флюс вадкасць ??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў blueangel666 Visualizza Messaggio
    Ад сысці з розуму, праўда ?? Уявіце сабе, мне, што ? 20 дзен, што мы sbatto галаву....

Так, памылкі даюцца ад усіх eeprom, і арыгінал, і іншыя. Карта не ? нічога не разбурыў, нават, чаму? тэсты я раблю толькі з адным. Іншы я трымаю яго ў машыне, і атакі раз'ем, у выпадку неабходнасці, кантроль хуткасці?, ****lli, а затым станавы.

Слухай, Анел, відаць, што досвед у вас есць, чытайце добрыя крокі, якія я зрабіў :

Карціны цалкам прыцемненыя --> Абмен ТОЛЬКІ засцерагальнік і Mosfet --> карціны гараць ужо вядомых анамалій

АЛЕ ВЯДОМА, ШТО, ВЫКЛЮЧЫЎШЫ І ЗАЧЫНІЎШЫ МАШЫНУ БУДУЦЬ СВЯЦІЦЦА

Абмен eeprom з арыгінала --> Анамаліі
    Курс "2843B" --> Анамаліі
    Абмен Рэзістары --> Анамаліі

Зараз, не ? старыя рэзістары між тым мне сапсавалі новы UC2843B, і я павінен быў зрабіць адваротнае --> Курс супраціву і ПАСЛЯ 2843B ??

Нарэшце, наколькі гэта ўплывае на якасць? бассеина і макаронных вырабаў салде ??
    Лепш флюс вадкасць ??
    пісаць загалоўнымі літарамі азначае крычаць, калі вы хочаце вылучыць што-то можаце напісаць яго ў курсіў

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •