Gi? перад...
І я думаю, што гэта адбылося пасля ўстаноўкі звадкаванага газу, але мы спрабавалі аддзяліць яе цалкам ад правадоў, але Nns і rrisolto нічога.
Gi? перад...
І я думаю, што гэта адбылося пасля ўстаноўкі звадкаванага газу, але мы спрабавалі аддзяліць яе цалкам ад правадоў, але Nns і rrisolto нічога.
я бачу, што аўтамабіль ? вельмі малады, па гарантыі не дапамаглі вам вырашыць праблему?
Зрабіў 4 гадоў ў чэрвені...
Notices : я заўважыў, праз wurth, што, калі я таму гэты дэфект, карэкцыя да адмоўных значэнняў.. Тыпу - 5, і - 8 ? нармальна?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-12-2013 да 19:06
тое, што робіць ? нармальны, калі вы лічыце, што, можа быць ваша праблема пытанне, які вы павінны задаць ? : што ўплывае на такія паводзіны? і, такім чынам, consocendo стратэгіі кантролю гэтых ecu, знайсці дэфект.
гэта азначае, што кантроль дэтанацыі працуе.
толькі, што значэння -5 або -8? усе гэтыя паказчыкі вельмі высокія. і ? тое, што вырабляе ваганні, якія адчуваеце. на практыцы з тымі, выпраўлення загадзя, у вас есць эфект, як калі рухавік страціць удараў
вы спрабавалі ўбачыць, што адбываецца з дапамогай паліва, лепш v-power ці падобныя
У прыватнасці, я не спрабаваў, але магу табе сказаць, што нават у GPL, так ? што значэння d мілісекунд на ўводзілі, часам 0.
Фарсункі бензін былі разабраныя і ачышчаны...
Калі я не памыляюся, то гэта прыносіць вариатора d загадзя?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 17-12-2013 да 19:35
але калі вы на самой справе змяніць размеркаванне??
мне здаецца, што для верагодна, памылка ўстаноўкі рамяня і, перш за ўсе, падшыпнік натяжителя ж,што я памятаю, вырабляе наладу нацяжэння рамяня,аўтамабіль ідзе дрэнна, таму што менавіта вы адкладаеце і дасягненняў, праз нацягвальнік, усталяваны дрэнна...
у любым выпадку паспрабуйце праверыць датчык фазы на восі у cammes....
ваш ecu павінна быць паслядоўнае насенне fasata ў функцыі масавага расходу паветра....
хто-небудзь папраўце мяне, калі я памыляюся....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Добры дзень, мы праверылі x згрызот размеркаванне з l інструмент, але ен быў ідэальна выраўнаваны,. Яшчэ, машына мае толькі 32 тыс. км
Яшчэ больш? для згрызот сумлення я патэлефанаваў папярэдні ўладальнік-торинезе, я спытаў у яго, калі былі праблемы, але м. адказаў, што тут ен ніколі не меў праблем. Tagliandinregolari Fiat ( які я, копіі рахункаў-фактур).
Ен пазбаўлены! мяняе машыны кожныя 4 гады.
Павер мне, я іду да нейра