Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі 31-40-42 -

Абмеркаванне: Савет...

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Паведамленні
    33
    Вы кажаце, певень V2 ?клон або врі?вы таксама bdm і tricore праўда?
    « Alfa Romeo-гэта не проста аўтамабільны завод: яго аўто, што-то больш, што аўтамабілі, пабудаваныя ў традыцыйнай манеры есць шмат марак аўтамабіляў, і сярод іх Альфа-займае месца.»

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў AutoDelta82 Visualizza Messaggio
    Вы кажаце, певень V2 ?клон або врі?вы таксама bdm і tricore праўда?
    Мой напрыклад ? у v53 робіць усе, паслядоўны bdm, jtag працуе клон проста знайсці яго вельмі добра ідзе да дасканаласці бомбы, як мой, паўтараю

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Паведамленні
    33
    Дзе я магу яго знайсці??
    « Alfa Romeo-гэта не проста аўтамабільны завод: яго аўто, што-то больш, што аўтамабілі, пабудаваныя ў традыцыйнай манеры есць шмат марак аўтамабіляў, і сярод іх Альфа-займае месца.»

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    калі возьмеш mpps працуе добра трэба заўседы, тое, што варта стаіць + v2 вы мацуюцца на дадзены момант!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Паведамленні
    33
    Але я бачыў шмат певень па розных коштах, што мяняецца?адзін не Ведае, што купіць, і тады, магчыма, прымае cinesata

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Пляма Джарре
    Паведамленні
    23
    Але я бачыў шмат певень па розных коштах, што мяняецца?адзін не Ведае, што купіць, і тады, магчыма, прымае cinesata
    Прывітанне клонаў, яны ўсе кітайскія, трэба знайсці надзейнага прадаўца, які вам прадаў, добра тое, што варта, я напрыклад, з маім я выдатна і ў мяне v53

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Паведамленні
    33
    Вы на самой справе не пу? мець прама, каб не кідаць грошы на вецер і нават горш, блокі кіравання, у go-go????

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Пляма Джарре
    Паведамленні
    23
    Вы на самой справе не пу? мець прама, каб не кідаць грошы на вецер і нават горш, блокі кіравання, у go-go????
    Прывітанне аўто дэльта 82, калі добра паглядзець на форуме есць абмеркавання, якія прызначаны для праграмістаў, тыпу пеўнік mpps (толькі што, у раздзеле абсталяванне) і інш, і іх, безумоўна, будзе? нейкі карыстальнік, што вы ? было добра з пэўнай версіі прадукту і, магчыма, дапаможа вам зразумець, які прадукт купляць :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    і на мой погляд, мяняюцца толькі версіі, што тычыцца mpps, то ўсе роўныя-проста клоны, якія прыходзяць з кітая, і, вядома, гэта трэба afidarsi прадаўцоў больш сур'езныя, і яны ўжо праверылі тавар

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Паведамленні
    33
    Які певень таму, вядома, у delphi crd 3.5 cio? тыя, якія на Mercedes C, e-class І інш....

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •