Вы кажаце, певень V2 ?клон або врі?вы таксама bdm і tricore праўда?
Вы кажаце, певень V2 ?клон або врі?вы таксама bdm і tricore праўда?
« Alfa Romeo-гэта не проста аўтамабільны завод: яго аўто, што-то больш, што аўтамабілі, пабудаваныя ў традыцыйнай манеры есць шмат марак аўтамабіляў, і сярод іх Альфа-займае месца.»
Дзе я магу яго знайсці??
« Alfa Romeo-гэта не проста аўтамабільны завод: яго аўто, што-то больш, што аўтамабілі, пабудаваныя ў традыцыйнай манеры есць шмат марак аўтамабіляў, і сярод іх Альфа-займае месца.»
калі возьмеш mpps працуе добра трэба заўседы, тое, што варта стаіць + v2 вы мацуюцца на дадзены момант!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Але я бачыў шмат певень па розных коштах, што мяняецца?адзін не Ведае, што купіць, і тады, магчыма, прымае cinesata
Вы на самой справе не пу? мець прама, каб не кідаць грошы на вецер і нават горш, блокі кіравання, у go-go????
Прывітанне аўто дэльта 82, калі добра паглядзець на форуме есць абмеркавання, якія прызначаны для праграмістаў, тыпу пеўнік mpps (толькі што, у раздзеле абсталяванне) і інш, і іх, безумоўна, будзе? нейкі карыстальнік, што вы ? было добра з пэўнай версіі прадукту і, магчыма, дапаможа вам зразумець, які прадукт купляць :-)
і на мой погляд, мяняюцца толькі версіі, што тычыцца mpps, то ўсе роўныя-проста клоны, якія прыходзяць з кітая, і, вядома, гэта трэба afidarsi прадаўцоў больш сур'езныя, і яны ўжо праверылі тавар
Які певень таму, вядома, у delphi crd 3.5 cio? тыя, якія на Mercedes C, e-class І інш....