ок, тады месца ў крычы, які быў у мяне, калі рабіў выдаленне dpf і egr на аўто з адпаведным файлам мод, які я зрабіў....
у іншае абмеркаванне маей c'? файлы, якія ў цяперашні час ? загрузіў у аўто....
http://www.professionalchiptuning.ne...alfa-159-150cv
вось файлы
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-11-2013 да 21:52
цяпер больш сэнсу,
прывітанне франк....затым мне пацвердзілі, што мае змены есць логіка?
што я не дакранаўся да кіравання сістэмы рэцыркуляцыі ог абмежавальнік крутоўнага моманту і ціску ў рампы ? дакладна?
1cba80 не ведаю, што гэта такое, і абмежавальнікам крутоўнага моманту не закрануў, стар rail вы змянілі, проста карту, якая, я думаю, што ў рэгенерацыі.
вы таксама адсутнічае абмежавальнік, я пацвярджаю, EGR не дастанецца
Пачынаецца ад 1c1674 і спадарожных тавараў, якія з'яўляюцца карты педаль запыце пара і абмежавальнікі крутоўнага моманту, у адпаведнасці з гэтымі адпавядаць аб'ему нататкі астатняе
Вам паведамляю, што я не вельмі вопытны, і што я магу таксама памыляцца
ну мы тут, каб зразумець,.....тады, калі б памыліцца-усе я проста спадзяюся, што хто-то там выправіў....
![]()
тады, параўноўваючы гэты файл ВРІ
http://www.professionalchiptuning.ne...full=1#post131
і файл mod2 вас у курсе ты, я магу сказаць, што лепш,яшчэ і абмежавальнікам крутоўнага моманту таксама занадта агрэсіўна, ціску ў рампы занадта высокая, абмежавальнікі разблакавалі ўсе, але ў рэжым фіксаванай, што не максімум, але гэта былі разблакавалі, турба занадта высокім, па-ранейшаму, кіравання VGT я не ведаю, чаму была зменена так, час inj карацей кажучы, egr зачынены і dpf выдалены з раз ці ecusafe, педалі не змянілася (????), DTC ўсе ліквідаваны, абмежавальнік i эксп хуткасці і быў падняты на 110 чаму?? калі ўсе астатнія 80??, краніце іншыя карты для рэгенерацыі, якія не ўступаюць у гульню, бо не мае DPF, і яшчэ іншыя, што я не ведаю, што яны
Магутнасць і нічога без кантролю
хм, зараз я раблю блытаніны з файламі.....затым мне сказалі, mod2......
я зараз адпраўлю гэты файл, дайце мне ведаць, калі мы пагаворым аб гэтым
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-11-2013 да 21:57
у врі і тое, што я выкарыстоўваў раней гэты мод не мае сэнсу
Магутнасць і нічога без кантролю