Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі 31-40-60

Абмеркаванне: Delphi DCM3.7AP і Galletto 2 V53

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di corrado
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Я, магчыма, зразумеў, у чым'? праблема не чытанне і запіс у j-tag ...
    Калі я купіў прадукт, і ў той жа дзень, што ? прыехаў не ўдалося запусціць Fg-Tech v53 з windows 7 , убачыў, што прадавец яго прадаваў як сумяшчальныя з гэтай сістэмай я настаяў на тым, каб падтрымку .
    Падтрымка прымусіла мяне выканаць памылкова працэдура ? толькі для V51 і не V53 , ад гэтага здаецца, што вы ? адбылося Паніжэнне .
    Падтрымка мне пакінуў **** у дапамогу, акрамя таго, прапанова ад іх .
    Сення я напісаў larichiesta дапамозе гэтай тэхнічнай якім я думаю, мне прасіць? або адправіць Fg-Tech або я dir? як выканаць абнаўленне (я думаю, што sar? pi? верагодна, першае рашэнне).... таксама, чаму? ад таго, што я зразумеў, ніхто з нас ? мае веды працэдуры абнаўлення , або, можа быць, вы ведаеце, што ?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў конрад Visualizza Messaggio
    Я, магчыма, зразумеў, у чым'? праблема не чытанне і запіс у j-tag ...
    Калі я купіў прадукт, і ў той жа дзень, што ? прыехаў не ўдалося запусціць Fg-Tech v53 з windows 7 , убачыў, што прадавец яго прадаваў як сумяшчальныя з гэтай сістэмай я настаяў на тым, каб падтрымку .
    Падтрымка прымусіла мяне выканаць памылкова працэдура ? толькі для V51 і не V53 , ад гэтага здаецца, што вы ? адбылося Паніжэнне .
    Падтрымка мне пакінуў **** у дапамогу, акрамя таго, прапанова ад іх .
    Сення я напісаў larichiesta дапамозе гэтай тэхнічнай якім я думаю, мне прасіць? або адправіць Fg-Tech або я dir? як выканаць абнаўленне (я думаю, што sar? pi? верагодна, першае рашэнне).... таксама, чаму? ад таго, што я зразумеў, ніхто з нас ? мае веды працэдуры абнаўлення , або, можа быць, вы ведаеце, што ?
    Увага выконваць гэтыя працэдуры могуць апынуцца фатальнымі для flash запланавана, што ен яго певень 2 і eventulamente вы можаце сутыкнуцца з праблемай, каб адправіць яго, каб зрабіць яго перапраграмаваць з нуля", але не толькі ept я кажу чыпсэт ўнутры

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    вам змянілі ept з тым, што v51...паспрабуйце перапісаць тое, што v53,калі не есць, калі прыходжу дадому, а табе прыкладаю

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    вам змянілі ept з тым, што v51...паспрабуйце перапісаць тое, што v53,калі не есць, калі прыходжу дадому, а табе прыкладаю
    ок дзякуй проста, што гэта не sparisci

выбачайце, але змяняецца ept для вас ? як мяняць Прашыўку або ? яшчэ адна рэч ?

Хоць я пакуль не магу спампаваць ўкладанні, якія вы бы ўдзячны, гэтак жа , прыехаў у 80 msg разгрузкі

Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    Увага выконваць гэтыя працэдуры могуць апынуцца фатальнымі для flash запланавана, што ен яго певень 2 і eventulamente вы можаце сутыкнуцца з праблемай, каб адправіць яго, каб зрабіць яго перапраграмаваць з нуля", але не толькі ept я кажу чыпсэт ўнутры

дзякуй infinityecu , у той час як прадукт ? на гарантыі , праблем з імі, калі што-то здарыцца.... дзякуй !
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 04-11-2013 да 18:57

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    прашыўка, напэўна, не вы змянілі з простай праграмы, чаму? трэба запраграмаваць яго на стале,то, безумоўна, вы запланавалі ept
    не есць рызыкі, спакойны!!

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    прашыўка, напэўна, не вы змянілі з простай праграмы, чаму? трэба запраграмаваць яго на стале,то, безумоўна, вы запланавалі ept
    не есць рызыкі, спакойны!!
    Ок ... так, каб ведаць трохі больш? , што функцыя адпавядае турніры адзін раз перанесены ?

працэс, які я ? было зроблена запуску было для fg-tech 51 , так што калі б гэты ept зрабіў бы прайсці мой Fg-tech з 53 па 51 , ці не так ?

(я, здаецца, памятаю, што ў працэдуры было таксама, Bin-файл)

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Па-мойму не залежыць ад таго праблема з jtag

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Па-мойму не залежыць ад таго праблема з jtag
    Вы, што думаеце, можа быць ?
    Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    глядзіце,паколькі jtag выкарыстоўвае той жа порт bdm, верагодна, з'яўляюцца інтэграваныя bdm, якія маюць праблемы,ты ўжо? спрабаваў у bdm? чаму? калі добра bdm я сказаў, што гэта бздура :P
    а калі ласка, праверце спасылкі

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    глядзіце,паколькі jtag выкарыстоўвае той жа порт bdm, верагодна, з'яўляюцца інтэграваныя bdm, якія маюць праблемы,ты ўжо? спрабаваў у bdm? чаму? калі добра bdm я сказаў, што гэта бздура :P
    а калі ласка, праверце спасылкі
    праблема ? што я не раблю для працы, але каб запал, і каб яна ў BDM, я павінен знайсці добраахвотніка, які пакіне мяне ў эбу , ці вы думаеце, што знаходзіцца ў поўным беспарадку я магу знайсці па нізкіх коштах мы зможам працаваць .

Што тычыцца спасылкі, не я ? здавалася, абсалютна цяжкімі rieseguirli, як напісана , магчыма p? pi? для зварных швоў ...
    Я спрабаваў тры разы ніжэй, отпаять і прылітаваць, але нічога .

Citazione Першапачаткова Напісаў конрад Visualizza Messaggio
    праблема ? што я не раблю для працы, але каб запал, і каб яна ў BDM, я павінен знайсці добраахвотніка, які пакіне мяне ў эбу , ці вы думаеце, што знаходзіцца ў поўным беспарадку я магу знайсці па нізкіх коштах мы зможам працаваць .

Што тычыцца спасылкі, не я ? здавалася, абсалютна цяжкімі rieseguirli, як напісана , магчыма p? pi? для зварных швоў, але мне гэта ўдалося без праблем .
    мовы
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-11-2013 да 08:43

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •