Калі ? трэба s?. Я на адну з двух што ў мяне есць, я зрабіў, і ен працаваў. Bluetooth/USB ? толькі "метад" перадачы дадзеных, але ланцуг у s? ? тое.
Калі ? трэба s?. Я на адну з двух што ў мяне есць, я зрабіў, і ен працаваў. Bluetooth/USB ? толькі "метад" перадачы дадзеных, але ланцуг у s? ? тое.
я ведаю, што трэба выдаліць рэзістараў-не маглі б вы сказаць мне, якія? змяненне дазваляе патрапіць на блок кіравання падушкамі бяспекі, абс і ўзмацняльнік руля?
такім чынам, у мяне есць толькі гэта : спасылка выдалена ці можаце вы сказаць мне што-то больш? аб гэтым ? акрамя таго, той факт, што v1.5 не існуе, і, верагодна, sar? v1.4 o1.3?
я заклікаю цябе чытаць правілы
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-12-2013 да 10:21
я бачыў у продажы, з дапамогай перамыкача можа быць, ен працуе, калі няма s? хто можа modificartela... я проста хацеў, каб знайсці спосаб не быць іх, рэдагаваць і гэтак далей...
Хлопцы, не знайшоў я хто прадае ўжо? зменены...на наступным тыдні кошт ўзяцьі я аднаўлю
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-12-2013 да 10:22
500 S <3
я гуляць супраць нас спасылку, каб убачыць яе? дзякуй!
дзякуй! аднак вочы, у аб'яве гаворыцца, што вам трэба 3 кабеля, каб выкарыстаць яго на поўную, па якіх можа быць ? лепш тое, што t я напісаў я, што ен такі swicth для змены ўнутраных кантактаў...