Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 52 31-40
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    6
    Citazione Першапачаткова Напісаў Таксама Visualizza Messaggio
    глядзіце, што вы не я жартую! але IQ не я зразумеў, для чаго! а вам не ўскладняць жыцце..! пачынаецца з асноўных рэчаў! ін'екцыі parzializzato , турба, колькасць абаротаў педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту!а затым іншыя і іншыя рэчы, план, план.., што аўтамабіль вы паліце, як камін у самым пачатку ? нармальна! той план, і вы зразумееце, чаму? адбываецца і correggerai сваю карту! але калі вы хочаце, вядома, каб зрабіць чып-цюнінг ? нармальна, што ніхто табе з гэтым справіцца? бясплатна...!на форуме вы можаце атрымаць толькі парады і меркаванні.. але не курсы ! ..
    Што вы маеце на ўвазе для ін'екцый parzializzato?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    карту дыму

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    6
    &Quot;карту дымоў" ? абмежавальнік IQ на аснове абаротаў рухавіка і колькасці? паветра на ўваходзе.
    На практыцы трэба, каб не надаць занадта шмат, калі c'? мала паветра.
    Правільна?

Цяпер хто-небудзь, растлумачце мне, адкуль вы ўзялі тэрмін "ўпырску parzializzato"?
    Я знайшоў гэты тэрмін у ECM2001, што ECM Titanium, не зразумець, што ен меў на ўвазе...

Edit:
    IQ = Injected Quantity
    вымяраецца ў см3
    Не вініце тых, хто выкарыстоўвае скарачэння, ? што-то вельмі звычайная ў выкарыстанні IQ, SOI, SVRPL, SVBL, і інш..
    Пачаткоўцы павінны вучыцца да працы ў цэлым і скарачэнняў ад s?.
    Што-то мне падказвае, што Alientech, ен яшчэ не навучыўся, таму, што на картах ставіць у якасці восяў кручэння, mototre і нагрузкі ад 0 да 100%. Але дзе, чорт вазьмі, яны прымаюць я нагрузкі?? У рэальнасці? тузы і RPM-IQ. І калі вы хочаце зрабіць супастаўленні, як вы павінны, вы павінны таксама пашырыць восі IQ для таго, каб надаць больш?... vabb? пакінем у спакоі.. прабачце утаймаваць..
    Апошні раз рэдагавалася алекс.t; 02-09-2012 ў 10:59

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Прывітанне Алекс, дзякуй за ваша вызначэнне, што ecm называецца ціскам parzializzato, l' восі' IQ ? пандус, які будзе прама перад карту, ці не так ?
    У маім выпадку рампы частка з 16.00 да 9000,00 (у дзесятковай сістэме).
    Тое 9000,00 не ? l' IQ але мм3 паветра ўсмоктваецца, Дакладна?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    6
    Такім чынам, мы р? замовы..
    На практыцы, на EDC15, у адрозненне ад EDC16/17, мы восяў карты, потым адразу на карту.
    Не ўсе маюць восяў, але большасць, ch? дапамагае шмат што зразумець карты.
    Карты двухмерныя маюць дзве восі, затым вы пяройдзеце на signature байт, які вызначае значэнне восі, то c'? памер восі, а затым самі значэння восі. Тое ж самае паўтараецца для другой восі, а затым пачынаюцца значэння карты. Вядома, карты разгортак на плоскасці, як абмежавальнік крутоўнага моманту, маюць толькі адну вось, а затым пачынаюцца значэння.
    Прыклад гіпатэтычную карту дыму 3x2:
    50222 00002 01000 02000 50996 00003 05000 08000 09000 01000 02350 04420 01200 02600 04800

Смелыя signature байт, у маей крычы, усе 50222 з'яўляюцца абароты рухавіка, 50130 ? тэмпература астуджальнай вадкасці, і інш..
    Некаторыя ECU праграмнага забеспячэння, вельмі падобны і SB могуць быць таксама роўныя, але, як правіла, розныя, такім чынам, трэба знайсці сэнс вашых SB.
    Курсівам c'? даўжыня восяў, значэння падкрэслены значэнні восяў, а астатнія значэнні карты.
    Карту, што і ў прыкладзе было б так:
    Codice:
    airflow  500   800   900
    -------------------------
    rpm  |
    1000 |  10,0  23,5  44,2
    2000 |  12,0  26,0  48,0
    rpm ? выкарыстоўваецца для абазначэння кручэння рухавіка, у рэальнасці? было б напісаць, Engine Speed, вымяраецца ў rev/min (revolutions per minute).
    airflow ? паток паветра вымяраецца ў мг/impulse. У практыцы міліграмы, якія ўступаюць у цыліндры ў цыкле ўсмоктвання.
    Гэтая карта, будучы карту курэнні ? абмежавальнік, таму значэння ў карце IQ максімумаў.
    IQ = Injected Quantity, вымяраецца ў мм3/ход. Фактар, калі не памыляюся ? 0,01, такім чынам, 01000 становіцца 10mm3.

Калі вы хочаце разлічыць суадносіны паветра-паліва, вы павінны мець sessa unit? вымярэння для паветра і для паліва.
    Легка ператвараецца з аб'ему ў вага дызельнага паліва, будучы 1mm3=0,835 мг.
    Cos? ты як паветра, што дызель ў вага. Мой 2.0 HDi, набор ідзе на суадносінах 17:1.
    Вядома, не мае сэнс павялічыць значэння гэтай карты, чаму? машына fumerebbe даючы столькі, дызельнага паліва, мала паветра.
    Праблема заключаецца ў тым, што маю карту, як я бачу, мае вось патоку паветра, пэўны да 900мг. У рэальнасці? мая, серыя, прыходзіць імкнуцца 1000mg спакойна. Павышэнне ціску turbo 2000mbar у 2250mbar прыбыцця імкнуцца 1300mg спакойна і нават не напружваючыся занадта турба бачыў ? зроблена, каб пайсці да 2300mbar.
    Разлік хутка: з 1300mg і суадносіны 17:1, я магу надаць да 76mg, што эквівалентна 63mm3. Але для гэтага мы павінны "расцягнуць" восі гэтай карце, так што эбу будзе ведаць, што рабіць пасля 900мг. Чаму? cos? com'? цяпер, вышэй 900мг эбу бярэ апошняе значэнне вядома, то ен заўседы паводзіць сябе так, як калі б ен 900мг паветра.
    Паколькі мы не можам зрабіць больш? прастору, трэба выдаліць слупок, што мы лічым непатрэбным, перамесціце іншыя налева, так што апошняя застаецца свабоднай. Cos? мы перадапошні слупок, які вызначае 900мг серыі, і ў апошняй калонцы свабоднай, мы можам вызначыць, напрыклад 1000 мг.
    Freshforexru выдаляных слупок, як правіла, першыя роўныя, і яны дэ тыпу 200 мг 300 мг і т. д..
    Лічыць, што нават у 750rpm і нічога не рабіць, рухавік усмоктвае, па крайняй меры, 400 мг, а затым вы можаце выдаліць першы слупок, перанесці ўсе ў левую (карта і т. д.) і вызначыць апошні слупок.
    Спадзяюся, не блытаць ідэі, можа быць, цяпер вы разумееце, чаму? карту пароў з восі АБАРОТАЎ у хвіліну, а другі-Нагрузка рухавіка (ад 0 да 100%, падаюць практычна нічога. Вы можаце толькі паменшыць суадносіны AFR, і хай паліць-й? машына, або павялічыць толькі апошні слупок і вырабіць паліць падчас моцных паскарэнняў..

Калі не зразумела аб чым-то просіш, а таксама
    Прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Дзякуй Алекс.т гэтай каштоўнай інфармацыі, цяжка знайсці людзей, як вы, якія, як я бачу, вы дастаткова падрыхтаваныя; тое, што дапамагае пачаткоўцам, як я, лепш зразумець карту cos? у дэталях.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex.t Visualizza Messaggio
    Такім чынам, мы р? замовы..
    На практыцы, на EDC15, у адрозненне ад EDC16/17, мы восяў карты, потым адразу на карту.
    Не ўсе маюць восяў, але большасць, ch? дапамагае шмат што зразумець карты.
    Карты двухмерныя маюць дзве восі, затым вы пяройдзеце на signature байт, які вызначае значэнне восі, то c'? памер восі, а затым самі значэння восі. Тое ж самае паўтараецца для другой восі, а затым пачынаюцца значэння карты. Вядома, карты разгортак на плоскасці, як абмежавальнік крутоўнага моманту, маюць толькі адну вось, а затым пачынаюцца значэння.
    Прыклад гіпатэтычную карту дыму 3x2:
    50222 00002 01000 02000 50996 00003 05000 08000 09000 01000 02350 04420 01200 02600 04800

Смелыя signature байт, у маей крычы, усе 50222 з'яўляюцца абароты рухавіка, 50130 ? тэмпература астуджальнай вадкасці, і інш..
    Некаторыя ECU праграмнага забеспячэння, вельмі падобны і SB могуць быць таксама роўныя, але, як правіла, розныя, такім чынам, трэба знайсці сэнс вашых SB.
    Курсівам c'? даўжыня восяў, значэння падкрэслены значэнні восяў, а астатнія значэнні карты.
    Карту, што і ў прыкладзе было б так:
    Codice:
    airflow  500   800   900
    -------------------------
    rpm  |
    1000 |  10,0  23,5  44,2
    2000 |  12,0  26,0  48,0
    rpm ? выкарыстоўваецца для абазначэння кручэння рухавіка, у рэальнасці? было б напісаць, Engine Speed, вымяраецца ў rev/min (revolutions per minute).
    airflow ? паток паветра вымяраецца ў мг/impulse. У практыцы міліграмы, якія ўступаюць у цыліндры ў цыкле ўсмоктвання.
    Гэтая карта, будучы карту курэнні ? абмежавальнік, таму значэння ў карце IQ максімумаў.
    IQ = Injected Quantity, вымяраецца ў мм3/ход. Фактар, калі не памыляюся ? 0,01, такім чынам, 01000 становіцца 10mm3.

Калі вы хочаце разлічыць суадносіны паветра-паліва, вы павінны мець sessa unit? вымярэння для паветра і для паліва.
    Легка ператвараецца з аб'ему ў вага дызельнага паліва, будучы 1mm3=0,835 мг.
    Cos? ты як паветра, што дызель ў вага. Мой 2.0 HDi, набор ідзе на суадносінах 17:1.
    Вядома, не мае сэнс павялічыць значэння гэтай карты, чаму? машына fumerebbe даючы столькі, дызельнага паліва, мала паветра.
    Праблема заключаецца ў тым, што маю карту, як я бачу, мае вось патоку паветра, пэўны да 900мг. У рэальнасці? мая, серыя, прыходзіць імкнуцца 1000mg спакойна. Павышэнне ціску turbo 2000mbar у 2250mbar прыбыцця імкнуцца 1300mg спакойна і нават не напружваючыся занадта турба бачыў ? зроблена, каб пайсці да 2300mbar.
    Разлік хутка: з 1300mg і суадносіны 17:1, я магу надаць да 76mg, што эквівалентна 63mm3. Але для гэтага мы павінны "расцягнуць" восі гэтай карце, так што эбу будзе ведаць, што рабіць пасля 900мг. Чаму? cos? com'? цяпер, вышэй 900мг эбу бярэ апошняе значэнне вядома, то ен заўседы паводзіць сябе так, як калі б ен 900мг паветра.
    Паколькі мы не можам зрабіць больш? прастору, трэба выдаліць слупок, што мы лічым непатрэбным, перамесціце іншыя налева, так што апошняя застаецца свабоднай. Cos? мы перадапошні слупок, які вызначае 900мг серыі, і ў апошняй калонцы свабоднай, мы можам вызначыць, напрыклад 1000 мг.
    Freshforexru выдаляных слупок, як правіла, першыя роўныя, і яны дэ тыпу 200 мг 300 мг і т. д..
    Лічыць, што нават у 750rpm і нічога не рабіць, рухавік усмоктвае, па крайняй меры, 400 мг, а затым вы можаце выдаліць першы слупок, перанесці ўсе ў левую (карта і т. д.) і вызначыць апошні слупок.
    Спадзяюся, не блытаць ідэі, можа быць, цяпер вы разумееце, чаму? карту пароў з восі АБАРОТАЎ у хвіліну, а другі-Нагрузка рухавіка (ад 0 да 100%, падаюць практычна нічога. Вы можаце толькі паменшыць суадносіны AFR, і хай паліць-й? машына, або павялічыць толькі апошні слупок і вырабіць паліць падчас моцных паскарэнняў..

Калі не зразумела аб чым-то просіш, а таксама
    Прывітанне
    гаворка не робіць раз! ты быў вельмі дакладным, і я бачу, што вы дастаткова падрыхтаваныя, многія зрабілі тэарэтычныя той грэбуюць тым ваша інфармацыя, несумненна, вернуцца, карыснымі для многіх, што на дадзены момант яны не гэтак далей.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    6
    да жаль, людзі падрыхтаваныя ce n'? ? тыпу, што яны не хочуць дзяліцца ведамі, калі не за ricomprenso або, можа быць, адказваюць на нейкае пытанне, ці есць тыя, якія робяць эксперты, якія абяцаюць вялікую прадукцыйнасць, зніжэнне энергаспажывання, рухавік працуе лепш.. ітд. гэта поўнае глупства, чаму? вы не можаце пайсці больш? з тым жа рухавіком, той жа механікі, тыя ж кузава (той жа вага) не ўводзіць больш? паліва! Спажываць менш ? проста танчыць, што "цюнэры" мы прыдумалі, каб прыцягнуць людзей, каб перапрызначыць, sborsando сотняў еўра. Каб быць поўным, павінен прызнаць, што вы можаце? ісці-й? без толькі, што паўторна і не ўводзіць pi?, без павелічэння ціску турбо.. проста працаваць на загадзя ўпырску (SOI - Start of injection). Але гэта ? што-ы? цяжка, чаму? тут досведу не хапае на ўсіх, гэта вельмі залежыць ад кім"? распрацаваны рухавік, ад якой? яго стан. Чаму? вы можаце атрымаць больш? працую на SOI? Чаму? інжынеры, якія маюць калібраваныя карту SOI, зрабілі гэта з улікам выкідаў, шуму і шмат рэчаў, у тым ліку і прадукцыйнасць. Вядома, мы хочам, каб прадукцыйнасць і проста, чаму? мы не хочам выратаваць свет Але каб адкалібраваць карту SOI трэба мець экскурсійнае ролікаў тармозіцца, і прыступіць l? маючы шмат цярпення і паспрабуйце павялічваць і памяншаць загадзя, для кожнай хуткасці? рухавіка і для кожнага IQ (якія з'яўляюцца двума восямі, на карту і ўбачыць, якую каштоўнасць вы атрымаеце больш. Не ? абсалютна не цяжка, але ? працаемкі, і не ва ўсіх есць экскурсійнае ролікі утаймаваць даступная на працягу даволі працяглага часу Затым вялікі недахоп ? што вы не можаце? змяніць загадзя ў рэжыме рэальнага часу і ўбачыць вынікі, але вы павінны выключыць харчаванне, паўторна, зноў, паўтарыце спробу... і так? далей, каб некалькі тысяч разоў....
    Я магу вам сказаць, што група PSA тармозіць вельмі шум рухавіка праз супастаўленне, а затым вы можаце? атрымаць столькі шляхам паўторнага супастаўлення з супрацоўнікі бюро. VAG, а аддаюць перавагу lasicare шум рухавіка і abassarlo праз абалонкі і знешнія, і gi? л? адлюстраванне зыходнай загадзя вам добра, і вы канцэнтруеце на іншых картах.

Я вельмі рады, што змог дапамагчы ўсім, хто чытае мае пасты і запэўніваю вас, што я зусім не эксперт. Тое, што я даведаўся, я зрабіў гэта сапраўдная запал ў часе ****** і я ніколі не заснаванае на чутках і на словы, прамоўленыя легка на форумах. Па-мойму, трэба разглядаць у якасці веды тое, аб чым вы ? на 99% упэўнены ў гэтым. У пачатку ідзе крыху на інтуіцыю, але з часам і тэсты/памылкі вы атрымаеце веды, цвердыя.
    Я раю вам прачытаць дакумент, які можна легка знайсці ў сеткі, што называецца "HDI Bosch EDC15 C2 Injection System and Particle Filter". І pdf Citroen, але што, вядома, таксама ставіцца і да Peugeot, якая тлумачыць функцыянаванне ўсей сістэмы. Яна заснавана на 2,2 HDi DW12? працы ? то для ўсіх рухавікоў HDi.
    Я спадзяюся, што вы знаемыя з англійскай мовай. Я даведаўся, усе на англійскай мове, чытанне розных дакументаў і пішу на форуме, і ў англійскай, дзе знаходзіцца шмат людзей, гатовых дапамагчы вельмі шмат.
    Прывітанне!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    6
    Тут вы знойдзеце дакумент раней: http://www.sendspace*****/file/vuh0w3
    Апошні раз рэдагавалася алекс.t; 03-09-2012 ў 19:11

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Дзякуй алекс.t ваш ўклад ? выдатныя... там я зразумеў, вельмі шмат у першым чытанні, але пасля 3/4 раз я атрымаў паняцце!

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •