Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 71 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Дзякуй Маўра для ўдакладнення! Я заўважыў, я таксама падзенне напругі ў мінулы раз, што я чытаў эбу DP, на самай справе я працаваў з зарадная прылада паралельна!

m999, я гатовы Я запампаваў карту з арыгінальным блокам кіравання, калі вы скажаце мне, дзе месца, cos? можа быць, вы можаце праверыць чытанне і пачаць studiarci!

Citazione Першапачаткова Напісаў m999 Visualizza Messaggio
    Пачынае загрузіць сваю карту і давайце аналізаваць разам... так добра і ясна каб пазбегнуць непаразуменняў: я не гатую кашу ніхто, цябе сцекаў і пачатку прачытаць/прааналізаваць розныя карты? разам, каб зразумець, як і дзе падправіць . Cos? torner? карысна іншым, якія захочуць ўмяшацца, што вы кажаце? Мы адпраўляемся?

M999
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 08-05-2014 да 10:58

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Я забыўся, я выразаў файл з 320 да 304 і далі ежу да ecm titanium, але ў адрозненне ад карты, DP, ecm я не бачыў у аўтаматычны драйвер, я загрузіў я ў рукі адзін і той жа драйвер выкарыстоўваецца для DP. Гэта Нармальна? або файл, не ? чытаў, добра?

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    калі файл ori-ложак вы не знойдзеце, хутчэй за ўсе альбо HW-іншаму,тыпу врі hw010 і DP hw 103, як гэта часта бывае, і што, такім чынам, titanium, так і без драйвера, або файл крычы, што ты чытаў, не ? на врі і, такім чынам, вы павінны або ўручную шукаць або бачыць на ecu n? hw, каб зразумець, калі ў тытан ты ці не....
    у выпадку, калі артыкул чытаць у базу дадзеных і паглядзім, калі файл чытаў ? добра ці не, але, як правіла, калі ў ручную пракруціць файл і паглядзець розныя карты ? добра....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Гэта дадзеныя з двух ЭКЮ ў маім распараджэнні: арыгінал (спадзяюся) і DP 2-2:

Fiat Hawdware Тэлефон: 22ABBABLH01
    Marelli Hardware Number: IAW5AMHW610
    Marelli Hardware Id: 00
    Marelli Software Number:
    Marelli Sofware Id: 0000
    Fiat Identifacation Тэлефон:
    Fiat Код Iso: 0000000000
    Fiat Тэстар Number: ДЫК
    Праграмаванне Дата: 09/07/2007

Fiat Hawdware Тэлефон: 22ABBABSHA5
    Marelli Hardware Number: IAW5AMHW610
    Marelli Hardware Id: 00
    Marelli Software Number:
    Marelli Sofware Id: 0000
    Fiat Identifacation Тэлефон:
    Fiat Код Iso: 0000000000
    Fiat Тэстар Number: ДЫК
    Праграмаванне Дата: 30/04/2008

Колькасць HW, які вы ўказалі дзе я атрымаю? на этыкетцы эбу?

Дзякуй

Я адправіў у банк дадзеных Зыходны файл .

Калі вы можаце даць яму адзін позірк, каб пацвердзіць правільнасць чытання, я быў бы ўдзячны!
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 08-05-2014 да 10:59

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Ідэальна, усе ясна. Нават калі ECMTitanium не аўтаматычна загружае драйвер ne, н? адзін з гэтай сям'і!

Я чакаю m999, што, скажыце мне, як пачаць параўноўваць врі і DP для таго, каб вывучыць, дзе і як палепшыць, перш за ўсе! Вядома, вы ўсе прынятыя з падзякай за ўрок.

Дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    тады паглядзіце на надпіс marelli абсталявання number....у гэтым выпадку hw610 гэта IAW5AM
    а ваш файл такой адкрыць з дапамогай любой драйвер hyper HW 610 тытана....так вам трэба выправіць CHK, перш чым пісаць мод...
    мне здаецца, крычы ваш файл...усе ок....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ну як і ва ўсіх бензінавых рухавікоў, вы можаце пачаць вывучаць авансы і карту впрыска з двух карт....вы зразумееце, толькі, што dp мае вельмі мала змен у параўнанні з врі і sprattutto ўсе вышэй, што, на мой сціплы погляд, робяць вельмі мала для тых, хто выкарыстоўвае ровар кожны дзень, і там ідзе ў след....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Якім чынам я магу пачаць параўноўваць іх? Іх я адкрываю абодва на ecm titanium, і я гляджу таблічных перадаплаты і карты ўпырску? Ці парады зрабіць гэта па-рознаму?

Sar? цікава высветліць і параўнаць, колькі я пісаў аб адрозненнях высокіх у DP.

Я так з вамі на розныя налады эбу для штодзеннага выкарыстання, нягледзячы на DP!

Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    ну як і ва ўсіх бензінавых рухавікоў, вы можаце пачаць вывучаць авансы і карту впрыска з двух карт....вы зразумееце, толькі, што dp мае вельмі мала змен у параўнанні з врі і sprattutto ўсе вышэй, што, на мой сціплы погляд, робяць вельмі мала для тых, хто выкарыстоўвае ровар кожны дзень, і там ідзе ў след....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    m999 ты мяне пакінуў? Мне які-небудзь савет, каб пачаць параўнанне паміж двума ECU?

Дзякуй і добрай працы!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Адкрыць файл врі, з драйверам, сумяшчальным як мадэль/рухавік, павінна пайсці. Пачынаеце разумець, як і дзе адрас для крывой запальвання і ўпырску у 2D (ECM li паказвае выразна) файла крычы, а затым зрабіце тое ж самае з файлам DP і мы бачым, што ен выцягне як адрозненні.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •