глядзець я цябе разумею, карты не разумею яшчэ шмат, і я не уважлівы, каб зрабіць, каб прама цяпер, у гэты тыдзень я адчуў зніжэнне магутнасці, і я думала, што проста зламаў турбіну, то пасля таго, як разабралі ўсе, я зразумеў, што слуп не было гульні, і гэта быў толькі адзін хамут жалезны лагічна, што не трымаў добра, і мне было адлучыць шланг, які ішоў ад турбіны на інтэркулер, але тое, што я пацеў халодным ў тыя 2 дня не жадаю нікому, я даў складальнікаў, якія я зрабіў карту, якая цягне вельмі нізкія, я рады, але машына па-мойму паліць занадта шмат, то іншы, што мне павялічана да высокіх, а перамяшчаецца то абмежавальнік дызель, што я даходзіла да 5100 абаротаў, я не эксперт, але капусты не ўплываюць на хуткасць усявышняга, але выхад хуткасць? было смешна. Тады я напісаў у службу online-форум мне адказаў, я думаю, msport (чаму? назваўшы яго па імені я не памятаю, фактычнае нік) і ? быў вельмі прыязны і вельмі ветлівы, у растлумачыць мне, як працуе курс, калі не ведаеце, тое, што рэдагуеце і крывыя, да якіх ідзеш вакол ? вельмі небяспечна, на мой погляд, краніце карты, гэтак жа мітусіцца, працу, не твае, твае, пакінуўшы ў баку мэтаў, для якіх вы зрабілі гэта, прывялі ў зман тых, хто спрабаваў дапамагчы вам, падаючы вам звесткі, якія, магчыма, вам нават не зразумеў, чаму? яшчэ неспрактыкаваны, па-мойму, не ? было міла, ? лепш, калі ўсе мы шчыра і ў адпаведнасці з нашымі рашэннямі, і нашы факты, чаму? ? на сваіх памылках, што вы даведаецеся, pi?, не ад тых, іншых,![]()