Я спрабаваў гэта выправіць...
Пытанне, на тытан, калі я не сям'я кантрольная падыходзіць да машыны/ecu дзе я магу забраць яе? Можна дадаць??
шчыра кажучы, я лічу, што калі вы хочаце зрабіць гэта для працы ,па крайняй меры, sw ori трэба, каб не сысці з розуму .
пу? быць, што узламаны не будзе зроблена добра, або ў сістэме адсутнічаюць драйвера правільныя, як ужо? сказаў, ці не абнаўляюцца.
на жаль, першапачатковыя ўкладанні высокія, але як і ўсе працы ад прадпрымальнікаў, варта пачаць хаця б з мінімальнымі выгодамі, або абапірацца на майстар-напрыклад, на тым жа сайце .
добры дзень, гэта толькі мой погляд, відавочна, робіць тое, што хоча.
Я згодны, хоць, у рэшце рэшт, каб зрабіць добрую карту, есць хоча галава-й? што яшчэ не грошы!
Аднак мой ? пытанне ад аматараў і цікава, калі c'? сколкава? дайце прыйсці кантрольнай сумы таксама арыгінальнае праграмнае забеспячэнне!!
упэўнены, што есць хоча галава , я сам толькі пачаў.
i sowftware звычайна перабазавацца ў адзіночку ці ж яго інструмент, калі на горы . або прадаюць з sw, што яны робяць, але таксама і l? трэба марнаваць, на жаль.
пра titamium то вы можаце дадаць шукаю карту ecu адной сям'і, і затым захавайце яго.
...не думаю, што я зразумеў, я ведаю, што яны робяць гэта аўтаматычна, але, на жаль, раблю тэсты я выявіў, што мне не хапае...
Нават калі нагрузка карту з той жа сям'і, як загрузіць таксама famglia кантрольнай сумы???
гэта chcksum трэба pareggiarlo ў рукі
16 біт цотныя і няцотныя
і ў рэшце рэшт у вас жа cheksum файла врі
тытан не змяняе checkum, таму што на гэтыя старыя машыны або праграміст думае ў запісе або зрабіць гэта ўручную проста
у вас функцыя на ціта, каб кантрольныя сумы
Дзякую цябе!! Толькі што ў маім я не сям'я падыходзіць, дзіўна, чаму? для АГУ, але Audi я сумяшчаю без праблем, уручную, але я лічу, сям'я правільная, і мне ўсе без праблем!!!!
дарэчы, cks, я чытаў эбу siemens sid 202, усталяванай на ford focus cmax 1800 tdci 115 л. з., я спрабаваў праверыць cks з тытанам, ен казаў мне, cks няправільна, я выкарыстаў пратакол, мне яго выправіў, але чырвоны сцяжок, які падкрэслівае cks правільна не virava зялены. пытанне, нават калі cks б гэта было не так, выпраўляе kess клон, ці не так?