Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 46 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Citazione Першапачаткова Напісаў sighline Visualizza Messaggio
    Вось я.., выбачайце за затрымку ў адказаць ..
    Свісток пасля 4 месяцаў, што ў мяне, і ніхто ў гэтым раене не быў у стане выправіць гэта, я прыбыў толькі, каб зразумець provinienza апошняга..
    Ідзе ад выпускнога калектара .. што гэта пракладка паміж калектарам і turbo або зняволеных зламаныя ці crepati, якія злучаюць калектар да галоўцы блока .. калі не sbalgio есць і 10 , 2 на кожны цыліндр ( 1 зверху знізу 1) ..

Не можа быць іншай, вынікаючы просты логіцы : у поўным accelerazzione ціск падымаецца да 1.5 у дыяпазон 1400-4300 абаротаў становіцца" ..
    Але выдатак паветра (ціск) запыце пасля 3 тысяч абарачэнняў і вышэй, да 1.5 бар . клей карту, што, як чакаецца, узрасце ў 1.7-1.8 .. Замест таго, уся гэтая маса паветра, які выходзіць з клапана, каб потым дабрацца да турбіны рассейваецца не туды.., відавочна, не прымушаючы яго павярнуць яшчэ .. хочам заўседы застаецца ў 1.5 бар .. Бачыў, што ў гэтай схеме геаметрыі адкрываецца на ўвесь струмень паветра згарэлай ідзе непасрэдна ўплываць на крыльчатку .. ( відаць, што на нізкіх абарачэннях ціск дасягаецца дзякуючы геаметрыі амаль зачынена)
    І той факт, што ў поўным цяга з наяўнасцю свістка, я адчуваю пах паліва ў салоне
    А затым : гэты дым, і адпаведна паветра ў ілжыва , то есць той, які сыходзіць ад клапанаў рухавіка НЕ падыходзіць для турбіны.. І тут менавіта і свішча..
    Праблема ў тэорыі, і ен вырашыў ад мяне самога, хе-хе

Таксама!' не можа быць іншай !
    Калі б гэта быў рукаў зламаў не падымаўся, ніколі не 1.5 бар..а потым з часам ен бы зламаў усе ( калі дзірка або расколіна была невялікай)
    А вось свіст не змяняецца ніколі .. нават калі прайшло 10 тысяч км!

Калі пра гук танцор да мінімуму і pierburg - Хто-небудзь сказаць мне, калі гэта нармальна, што паветра ад декомпрессор прынады па-за ? Таму што, калі мы дыхаем ўнутры трубкі, якая ідзе да декомпрессор адчуваю, паветра выходзіць дзе-то.. а калі я імкнуся ад іх нічога не адбываецца ! я гэта стварае вакуум у рот ! Ripetto , трубку выходзячы з пераўтваральніка ціску ( pierburg) тое, што не ідзе да турбіны , але quallo, які ідзе ўнутры впускного калектара х, то ў канчатковым выніку ў декомпрессор...

Дзякуй усім !
    Добры дзень, мы адчувалі, via **** праблема, калі вы памятаеце, у свой час вы мне сказалі, што могуць быць легка выпускных калектараў, якія былі inbarcati яшчэ да таго, як я памяняю turbo. Ведай, а што ? вялікая праца зрабіць пракладку калектараў. Дзіўна, але, каб пра турба не маюць разабралі калекцыянеры ???

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў badboy Visualizza Messaggio
    Добры дзень, мы адчувалі, via **** праблема, калі вы памятаеце, у свой час вы мне сказалі, што могуць быць легка выпускных калектараў, якія былі inbarcati яшчэ да таго, як я памяняю turbo. Ведай, а што ? вялікая праца зрабіць пракладку калектараў. Дзіўна, але, каб пра турба не маюць разабралі калекцыянеры ???
    хе-хе прывітанне, дарагая , вядома, я цябе памятаю ты стаіш, turbo, толькі асобна ад калектара.. пакінуўшы некранутымі, то дзеянне галоўкі блока (з зняволенымі)
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [разгрузкі прамой +downpipe]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Калі калектары выпускаць пар варта знайсці гайкі зняволеных лінзы, або як я ? давялося некалькі разоў нават хто-то вы ? разбіта ў галоўцы блока цыліндраў, таму не зацягвае калектар да галоўцы блока і можа прапампаваць і свістаць, нават калі вы павінны пачуць гэта на высокіх абарачэннях а не на нізкіх.

Выдалення паветра з трубкі ? нармальна... не турбуйцеся, то, у выпадку, калі вы не зачыніце геаметрыі і язды на нізкіх пойдзе, як na дызель...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    калі палонныя з калектара разбіваў ? таксама неабходна пракласці калектар, як сеў.
    Гэтую працу я зрабіў на brera заўседы 2.4 крыху больш? год f

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Вы падкажыце : Я быў няправы вялікі адносна выпускны калектар.. Учора я зняў вечка турбіны, і я ўбачыў, што ўсе 10 палонных на месцы.. asciuti .. ніякіх слядоў алею або сажы
    каб лепш зразумець сітуацыю, я вывучаў карту, абмяжоўваючы ціск турбо і шляхам змены геаметрыі адкрыцця
    1а выпрабаванні (turbo абмежавана да 1 бар ): няма свістка на поўным газе, так і на нізкіх, што на 5000 абаротаў
    2а выпрабаванні (не мяжа, але адкрыцце геаметрыі ўстаноўлена не прапарцыйна ціску запыце), так што я рабіў перапады ў поўнае паскарэнне 1.5 бар падае да 1.3, а потым вяртаецца ў 1.5x затым зноў выйсці на 1.3 і я заўважыў, што нават свісток і стала перыядычнай , то свістаў, толькі калі прыходзіла манометр
    такім чынам, я зразумеў, што свіст і больш нічога, што турбіна або муфты
    Таксама можа быць перепускной клапан, які працуе дрэнна і/або клапан overboost ( таксама называецца пераўтваральнік ціску )
    Бачыў, што гэты форум і прысвечаны ў налады ecu, і, такім чынам, мая праблема не рэгулююцца ў якой-небудзь раздзел,я паспрабаваў папрасіць дапамогі на 159owners мяне, хан адпусціў пасля першага допісу на іх форуме, бачыў іх правілаў, які забараняе ўдзельнічаць на форуме, калі есць машына і/або экю зменены( *******!!!)

Сення мне прыйшло трубы, вадасцекавая труба, купіў на ebay ( б замест prekat) у панядзелак іду змантаваць і тады вы ўбачыце, калі і prekat, што свішча
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [разгрузкі прамой +downpipe]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    я зняў цалкам каталізатар на маей старой гольф 4 і пачынаю свістаць велізарнае, але я яшчэ працягну на вуліцы, таму мяне і пытанне выгрузкі...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    да жаль, для sighline свістка яго машыны, не ? нічога нармальнага.....
    гэтай машыны,і гэта ведаюць нямногія,у месцы злучэння, што прыводзіць змазкі, у turbo прыносіць filtrino, каб пазбегнуць, што турбіна дажывае смецця або што-небудзь яшчэ....цяпер, паколькі не s? амаль ніхто не наяўнасці гэтага filtrino многія механікі горных вышэйзгаданага ўстаноўку без праверкі, калі filtrino ўнутры прыкладаецца або няма.....
    таму, верагодна, сайдынг-filtrino ў аўтамабіль sighline sar? ужо напалову забітыя і народа прыходзіць крыху алею, а затым турбо свішча, што ен, дык чаму l? не хапае змазкі ў правільным....
    праблема цяпер ? што нават змена ў вышэйзгаданай ўстаноўку цяпер амлет ? зроблена...
    cio? ўтулкі і шайбы бронзавыя або лепш падшыпнікі бачыў ? адзін брг ўнутры turbo ў цяперашні час з'яўляюцца бакамі, такім чынам, праблему не вырашае...калі не мяняецца turbo....
    аднак, я спадзяюся, што я памыляюся...і таму, што, наколькі я зразумеў, натоўп ? на гарантыі....але ў такіх выпадках, як гэты,ж неспрактыкаванасці зборкі,ж не гарантуе, замена.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    манро, але filtrino ? ўнутры трубаправода або перад у крок манаблок?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    у апошні час у мяне было шмат негатыўнага вопыту з турбінамі, перш чым разрэз на вуліцы націску алей у калектары, прыйшлося зняць усе патрубкі, интеркулер впускного калектара і выразна натоўп, адразу пасля гэтага ўсе з бензінам некалькі разоў, каб выдаліць усе алей і круцячы турбуе, што ен разбурацца і нацягнутыя да apertutto, montai з'явіўся адноўлены той жа маркі, адзін KKK, што з самага пачатку я заўважыў, што свіст цыраваць пад прыцэлам, пакуль пасля 4000 тыс км зламаўся на гэта алей мне вышвырну выхлапных без inbrattarmi палова свету) добра, што быў яшчэ на гарантыі, і пасля ен савета сяброў тут, на форуме я ступіў даць ад крамы есць garrett замест kkk, якая мае легкі свіст, але я думаю, у межах нормы.......

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    я застаюся ідэя he есць або ў калектар, што вы і дэфармаваны ці да глушителю відаць, што адчувае смурод саляркі ў салоне. Той факт, што сухі, нічога не значыць, вы павінны бачыць, калі і чысты ці брудны...

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •