Вочы, што вы павінны наладзіць яго добра, ен нагрузкі каб счапленне не абыякавыя.
Вочы, што вы павінны наладзіць яго добра, ен нагрузкі каб счапленне не абыякавыя.
праблема прымусіць яго працаваць з картай IQ у fkmh ? гэта...гэта пу? таксама абмежаваць iq у 20mm3 да 5kmh...але пытанне застаецца: нават з 20mm3 ен набірае абароты...lentamenet але набірае абароты...на халастым ходу...чаму? рухавік не мае нагрузкі...трэба што-тое, што ў f абаротаў рухавіка...
...а, гледзячы на damos...я знайшоў maximum input крутоўны момант at drive (дзве карты запар, ад 16 біт да lim пара перадач па ходу руху).
і акрамя таго, неўзабаве пасля гэтага заўседы на damos паведамляе: vehicle speed thresold to start крутоўны момант limitation, адно значэнне ў < / span усталяваны ў 5kmh
вось на gp120cv
http://www.youtube*****/watch?v=GRcVLGipZ3A
Працягваецца мой studio...su edc16c39, есць карты, якія я адзначыў prima..su edc16c8, карты, пералічаныя вышэй, не есць...я працую над гэтым х, каб убачыць, калі ен працуе на edc16c39, як паказана на c8 з iq у fkmh...
Доказаў effettuate...su edc16c8 і c39
у c8, я працаваў на лім IQ у fkmh...але нічога, абмяжоўваючы iq у 6mm3 рухавіка падымаецца да 3400giri....але падымаецца вельмі павольна, і як толькі ен гэта робіць таксама, толькі х перамясціць аўтамабіль для манеўру, памірае...
на edc16c39 я спрабаваў moddare дзве карты перад lim пара перадач у паход, але не працуе...у мяне выскоквае памылка пры ўключэнні і не бярэ, газ (памылкі ў разліках, пара ўнутры)....
вы ведаеце, калі хто-небудзь змог на edc16u1?? audi, так сказаць !!
Што такое заяц? Трус Abarth
Ciccio....ці можаце вы ведаць...