Дзякуй за інфармацыю, так як прадавец паказаў мне, што там быў таксама DVD-дыскаў, якія змяшчаюць упраграмы для fap і egr, мне здавалася, што існавала праграмнага забеспячэння, такія як ecm pe зрабіць мы?. Напрыклад carsoftware, служыць гэтай няма?
Дзякуй за інфармацыю, так як прадавец паказаў мне, што там быў таксама DVD-дыскаў, якія змяшчаюць упраграмы для fap і egr, мне здавалася, што існавала праграмнага забеспячэння, такія як ecm pe зрабіць мы?. Напрыклад carsoftware, служыць гэтай няма?
вы знойдзеце класічных праграм, такіх як ecusafe і толькі. Гэтыя дзве праграмы, напрыклад, на 1.3 multijet не робяць поўную працу, для выдалення dpf. І на іншых аўтамабілях, замест таго, працуюць добра. Усе залежыць ад тыпу язды, есць некалькі дыскусій, якія гавораць гэтыя праграмы
giannimini я быў бы ўдзячны, што зробіш, назва абмеркавання, дзякуй.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ок, прабачце ;-)
хлопцы, я знайшоў гайку-баранчык, v50 мой механік, як вы думаеце, калі я спрабую прачытаць мой ecu робіць? чаму? я не хацеў бы scomodarlo... я бачыў, што, магчыма, я не абнаўлення эбу на я павінен чытаць яе правільна? я не хацеў бы атрымаць яго ў рэжым загрузкі, чаму? яшчэ ? у бліжэйшы час важдацца, каб адкрыць etc.... спачатку я хацеў бы зрабіць p? практыка ў паслядоўны...
дайце мне ведаць, прывітанне tuttiiiii!!!
правы, але заўседы залежыць ад каня, калі добрае якасць? калі і правяраў...я nn rischierei інструмент-не ведаю,у паслядоўны ? pi? рызыкоўна!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Па-мойму ў вашай практыцы вам вогнішча? шмат ! 1 не ведаеце tool і 2 ? было ўжо? сказаў пі? раз, што вы, хутчэй за ўсе, таму не думаю, што калі-небудзь вас ніхто не dir? для, вядома, перайсці ціха
Ок, але магчыма таксама і ў чытанні c'? рызыка кіравання ecu ці праблема ? толькі ў запісу магчыма?
Аднак, як толькі чытаць з файла, пры ўмове, што матор, што яны яго не робяць без шкоды яго месца
Дзякуй
Як вы сказалі motorsport залежыць ад якасці? інструмент, аднак, на чытанні, не існуе ніякіх праблем, на макс не чытае вазьмі ўсе меры засцярогі, booster ,выключыць анты вірус і застаўкі , і сілкуе кампутар ад знешніх крыніц на МАШЫНЫ
Ок, ідэальна. Аднак у дачыненні да якасці пеўня не хацеў бы сумнявацца, кажу я. чаму? у вас ужо есць? напісаў розныя блокі без праблем, потым не ведаю, справядліва ? заўседы есць рызыка, як мне сказалі.
У любым выпадку паспрабуе? яшчэ раз дзякуй!
Магчыма, вы драйверы для titanium ці 2001 годзе для гэтых эбу?
Cos? так для smanettarci трохі, калі справядліва выст? запішыце яго ўзяць? экю ў metter? у boot mode, вядома ;-)
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 28-01-2014 да 21:28