Я чытаў усе абмеркаванне, і думаю, дарэчы было б таксама дадаць свае каментары.
Я кажу з асабістага вопыту, так? час таму я купіў аўтамабіль з 69.000 Км, у дылера на-торинезе з разуменнем таго, што я паставіла б нават кніжка.
Падкрэсліў мае пастаянныя просьбы, нават пасля таго, як зняў машыну, прадавец мне consegn? жаданы буклет, які, пасля кароткага іспыту, вы rivel? падробленыя, ці іншым чынам не адносіцца да маей машыне.
Cos? сямейная фотасесія даследаванні, падчас якіх я ўбачыў у вачах традыцыйнага сцены omert? натхненне ад нашай прамысловасці (у аўтамайстэрні, а не, elettrauti etc..), але тым не менш, riusc?? даказаць, што машына была ўжо? шлях 175.000 км адзін ад аднаго.
Scatenai Пекла! Вядома, адвакат, пракуратура, а не суд, чаму? у той жа час тыя з іх, хто warp ашуканцаў ўзялі кошт рэальныя праблемы і cos? мы accordammo ў пазасудовым парадку. Адышлі, стары аўтамабіль, які я дадаў 25000 Км, мне вярнулі поўную суму, што я заплаціў, напрыклад? вы accollarono выдаткі на майго адваката. Канец гісторыі.
Выснову: што патрыманыя аўтамабілі маюць амаль усе адразу шлейку асобы, да км ? адна рэч, я адважуся сказаць, "інстытуцыйнай"; можа быць ўведзена ў практыку розныя меры, каб прадухіліць гэтую практыку, але ніхто заканадаўча гэтага рабіць сэнсу, менавіта для прадухілення прыгнятаць яшчэ больш? рынак патрыманых аўтамабіляў і, усе наведенное, звязанага з ім.
Мараль, нават у гэтым выпадку, як, зрэшты, і ў жыцці, ен хоча****!!!!
брава giary вы добра зрабілі, я таксама супраць гэтых зменаў, чаму? гэта ? у нашай галіны, і не іх мы маем на ўвазе, але калі б падмануў, у іншай галіне, чаму? не ведаюць прадмета, або я не кампетэнтнасці, я б моцна турбуе, я думаю, што ніхто не можа дазволіць сабе скарыстацца паслугамі невуцтва хто-то, і іх там, я думаю, што вы мелі задаволены, паколькі тыя змены, вы ідзяце ў крымінальную.
У ****llo тэарэтычны вераць так шмат рэчаў, справа ў тым, што які-небудзь след заўседы застаецца, я асабіста не падзяляю ідэю прывезці км і будзе? паслугі, якія не навесці? сярод маіх, не таму, што? мяне палохае гэты штраф, але для маей этыкі, не купляю новыя машыны, чаму? па-мойму, не мае сэнсу, калі я думаю, што я збіраюся купіць ужываны угаварыў купіць добры прадукт, і тады яны мяне надзьмулі, я думаю, што мне incavolerei шмат, тут не пі? зняць fap, якой я цалкам перакананы ў тым, што асоба й? дрэнна, што добра, пасля завяршэння некаторых даследаванняў, перапрызначыць блок кіравання для аптымізацыі ўпырску паліва.
выняць км я маю на ўвазе толькі як сапраўдная афера.
я спадзяюся, што ніхто не пакрыўдзіўся на гэтую вось, і ў гэтым выпадку прашу прабачэння, бо не быў маім намерам
Be gick на гэта я даю вам у поўнай меры прычын, падняцца на км ? непрымальны c'? у крымінальна-тым не менш многія гэта робяць, я, шчыра кажучы, не падзяляю і наадварот![]()
Прывітанне. Ад параметраў, якія вы бачыце ў гэтым ? фактычны kilometraggio.
Колькасць пакетаў ? дакладна, што v? у пакутаваць і не паказвае на тое, што сілы, адрэзаўшы яму прыйдзецца рабіць кожны 30000km.
На самай справе, акрамя заканчэння тэрміну kilometrica c'? той час (365 дзен).
Але ўсе гэта не трымае вас удалечыні прыгожы ўзбірацца км.
Спецыялісты сур'езныя іх узбіраючыся ўсе блокі кіравання, магчымых. Добры апытанне б зрабіць запыт на афіцыйным сайце fiat даступны ад дылераў.
Калі n? паверце. Аднак гэтыя рухавікі НІКОЛІ не скончыцца.... У тыя км, калі tagliandata правільна ? пад абкаткі.
у мяне есць магчымасць? паспрабуйце паглядзець на сайце fiat, калі вы хочаце, каб мы вам пу? глядзець, але не гарантую нічога, яшчэ не вельмі свабодна круціцца ўнутры на партал fiat.
на партале fiat вы можаце атрымаць водгукі, калі яны зрабілі ўсе купоны ў дылерскі цэнтр, ці, калі яны былі зробленыя спасылкамі за межамі гарантыйнага тэрміну, у адваротным выпадку я бачу, працягваецца.
таксама з гарантыйнага абслугоўвання вы павінны даць км на fiat таму? адзначаюцца таксама і іх.
Але, як кажа ugoboss толькі, калі аўтамабіль ? вярнулася ў прадстаўніцтве, а затым вы павінны таксама бачыць, як termpo ? якое прайшло з моманту апошняй праверкі няма?