Дзякуй, буду ведаць, калі яны былі карысныя
Дзякуй, буду ведаць, калі яны былі карысныя
Вы спрабавалі праверыць, ці мой мод. ? па крайняй меры, каб зразумець, калі тое, што я зрабіў добра !
выгляд мод, яшчэ не мы, 1760 бар на rail занадта шмат, і ні за чым не патрэбныя, а то не прыходзіць есць біт абмежаванне ў 1700, то вы ўпэўненыя, што карту педаль ад сябе змененай, так і той, які выкарыстоўвае ваша машына, я не працуе інтэрнэт, усе байцы, усе-ткі, а так не, ты не мае рацыю, у тым ліку брэйк-пойнт, карта час для змены часу, мы, можа быць, я бачыў peggo, карта copnversione iq, што называецца "колькасць паліва ўпырскваецца" ? бескарысна чапаць, калі гэтага не зрабіць мод, дзе адрэзкі абмежавальнікі дызель, а падману яшчэ ecu, што ўжо няма, мы нічога не разумее.
Так што цяпер мы адпраўляемся градусаў, правіць усе карты педаль, каб даць ад 2250 да 4500 аб адну і тую ж пару, хай pedere працэнты, кажу, педаль 100%, то апошнія 4 восі, восяў prededenti паспрабуйце паэксперыментаваць з крокам і паглядзець тыя, якія вам падабаюцца больш, як адчувальнасць педалі для вашага стылю кіравання.
карту скіду пара, вядома, вышэй на карту педаль для адпаведных значэнняў, у адваротным выпадку, вам не трэба нічога
карту час, часткі з 50mm3 і 600bar ? павялічваецца ад 10 да max 12%, каб не пайсці і змяніць яму anticipicosi впрысните каля 87mm3 дызельнага паліва, калі яго запыт 80mm3, то evolvendoci мы маглі б чакаць, і нават больш, але пакуль пачнем так, лепш мала, але добра
turbo, павялічвае уся карта 100 ачкоў, абмежавальнікі, калі больш, максімальнае значэнне дасягнута не чапаць іх
rail, я прапаную вам працаваць на rail не да 1750 абаротаў, бо помпа высокага ціску mabgia коней, тым больш ціск, патрабаваць больш спажывае магутнасці рассейваецца, партоў, 40-50mm3, перш я не думаю, што рабы пагаджаецца трымаць яго ў крычы зараз, tando для гатоўнасці для нізкіх і сярэдніх нагрузак і рэжымаў, мы працавалі на карту педалі, павялічвае макс 5-6%, што адпавядае значэнню на 1600bar ў 1680-1700 бар, не больш, што не трэба, нават можна паспрабаваць з rail-крычы, паглядзець як цябе знаходзіцеся лепш, асабіста я заўседы нашу ў 1680 1700 бар, абмежавальнікі aumentali ў табліцы, як на галоўнай карце, вам не патрэбныя іншыя карты, у дадатак да тых, што паказаны на кіроўцаў у частцы абмежавальнікі дызель, але гэты мод на час, што вы робіце, не трэба іх змяняць.
спадзяюся, што гэта стан аўто і больш нічога, што вы зразумелі, што гэтыя парады, таму што калі яны іх выканання, не зразумеўшы чаму, то адказ, не ? падаецца![]()
Прывітанне , я зрабіў змены, якія я казаў, я спадзяюся, зразумеў !
Прыкладаю абодва mod ver.2, што ў крычы .
Я хацеў спытаць яшчэ што, карты fumosit? не ідуць ретушью ?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 23-05-2013 да 22:24
Заўтра я гляджу, для карт кіслароду з'яўляюцца абмежавальнікамі дызельнае паліва ў залежнасці ад всасываемого паветра, змяняючы tinj ( карта-тактный дызель) ? змены без сэнсу
Я разумею, таму, калі змяніць час дызель не варта дакранацца лямбда ! Па крайняй меры, што не збіраюся працаваць на авансавыя плацяжы, правільна ?
Няма, не існуе, вы маеце рацыю, есць 2 спосабу падключыць, або падману ЭБУ, кажучы яму, што ін'екцыйная 80mm3 дызельнага паліва і ісціны? ne впрысните й? павялічваючы час, або павялічваецца толькі карты педаль, знайшоўшы абмежавальнікі дызель з драйвера і, інфармуючы ECU cheiiniettiva-й? дызель. Вы imbroiando ЭКЮ цяпер, таму было б см бескарысна ісці ў toxxare абмежавальнік, калі значэння зменены, эбу ВЫКАРЫСТОЎВАЕ іх ужо
спасылка выдалена
гэта ? справа? дызельнае паліва, максімальная, які ўводзіць па-сапраўднаму без падману часоў.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 23-05-2013 да 22:25