Проста быць крыху вакол і спытаць
Проста быць крыху вакол і спытаць
вядома, з defap тыя карты, ніколі не ўвойдуць у залежнасці...заўседы што defap зроблена правільна :-)
Прывітанне, хлопцы,
я разглядаю маю карту, але я б яшчэ некалькі пытанняў:
- значэння лямбда на высокіх абарачэннях і нагрузках яны ўжо есць? пад парог accettabilit? тое, што вы мне паказалі (1130 з dpf ўсе яшчэ актыўная), я магу злегку паменшыць значэння паміж 1250 і 4000 абаротаў на нізкіх нагрузках (паміж 250 і 550 нм), або рызыка, паліць таксама?
- якая розніца, c'? паміж двума картамі, што ecm вызначае, з абмежавальнікам fumosit? - парог лямбда-верхняй і ніжняй?
- які ? максімальны крутоўны момант, што я магу патрабаваць у бяспекі ў групе счаплення/махавік, якая мантуе 159? (махавік і счапленне замененыя 2000 км назад)
- у якіх умовах спрацоўваюць дзве карты, што ecm titanium, паказвае момант патрабуецца для функцыі"? спорт і B? мой аўтамабіль не мае ДНА, так што не ведаю, да чаго адносяцца дакладна.
grazieeeeee
групы счаплення і влера ідзе " ж, па-мойму, адзін з 159 і mapa., 170 л.с., у санях счапленне ўжо, мне амаль 170 не сані яшчэ няма, таму трэба рабіць аналізы, і паглядзець,
максімальны і мінімальны мяжа, то есць дыяпазон, які можа мець fumosita паміж мінімальнай і максімальнай разлічваецца відавочна
Што тычыцца карты лямбда-тады крез xhe было б мэтазгодна паменшыць значэнне мінімальнага і павялічыць максімальны, для таго, каб рухавік вялікую экскурсію...так што ен нават магчымасць, каб даць больш паветра і меней дызельнага паліва, калі пара запыт быў дасягнуты... і правільна, мае развагі?
З парай вы павінны паспрабаваць перавышаць максімальны парог расходу, а затым вырабляецца паступовае павелічэнне з шыпамі паміж 3000 і 3500 абаротаў і пасля гэтага? павінен зменшыцца
Carbo я згодны з вамі, для таго піку паміж 3000/3500 аб / мін, які ў сумненні, забяспечваюць некаторую надзейнасці і для таго, каб у абавязковым парадку змяншэння пасля, не для філасофіі, чым тыя, якія кажуць, што яе каманда пасля дасягнення макс...так робяць для riachia падзяліць ўсе... калі калі-небудзь атрымаецца перавышаць 5000 абаротаў нават толькі з мэтай максімальнага моманту было б катастрофай. ..бедныя клапаны