я знайшоў на nyo на collegaemnto, што вы можаце зрабіць непасрэдна ад разеткі, не адкрываючы карціну, вы кажаце, што гэта выканальна з відэльцам рамках множнай аснове?
digi prog nn сябе паказвае у карцінах праграмуемыя, як вы працуеце?
спасылка nyo якой паказвае фота ставіцца да сілкавання рамкі, і, магчыма, пін-код для падлучэння генератара хвалі ( я думаю, па меншай меры, так)
магчыма, нейкі калега можа дапамагчы вам
ды. я бачыў, што выйшла абнаўленне да 4.85
я чуў, калега, і я сказаў, што гэта нармальна
я заўседы праблема кабеляў, якія трэба змяніць, каб атрымаць патрэбны колер з pdf
ніхто не можа даць мне руку дапамогі?
прывітанне, Хлопцы, я 4.82 і пацвярджаю, што нейкі машыны, калі ласка, obd, але, як вы linus146 у мяне праблема кабеляў...я змагаюся з сэм смарт-450 2004 (тб 51),каму-то і атрымалася ідэнтыфікаваць колеру?
вызначаны спасылкі для sam 450 smart з dp3 клон (розныя колеру інструкцыі)...хто-та з вас атрымалася падключыць яго да пк, каб зрабіць рэзервовыя копіі файлаў?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 06-12-2013 да 01:15
вы Linus146, цяпер я вырашыў толькі з кабелем 51, чаму? у мяне не было шмат часу, каб угнацца, але калі вы пу? служыць вам, робіць крок з задавальненнем. а я думаю, што яны выкарыстоўвалі той жа "код"колеру, таксама іншыя раздымы. ва было б лепш, каб праверыць, перш чым запісаць што-то!
прывітанне, калі мне крокі ты робіш мне вялікую ласку, на самай справе я таксама думаю, што яны выкарыстоўвалі тую ж сістэму, каб усе кабелі
будзьце ў курсе, таму і шкада, nn стане sfrutare 100 x 100 гэты інструмент
дзякуй
ок,а калі табе ўдасца знайсці які-небудзь іншы кабель, дай мне ведаць...мая відэлец 51 мае наступныя колеры: чорны, чырвоны, светла-карычневы і карычневы scuro.io я падключыў сэм так:
інструкцыі / plug 51
зялены-чырвоны
жоўты-цемна-карычневы
белы-светла-карычневы
карычнева-чорны.
ты змог абнавіць яго да 4,85?
Вітаю ўсіх, я заяўляю, што я знайшоў спасылкі vs першым пасля даследавання, скіраваных на digiprog 3, я проста купіў новы з 300 еўра , версія ўстаноўлена і' 4.85,
цяпер я яго толькі ўключылі, і я хацеў параўноўваць з тымі, хто больш? практычна.
напрыклад, я хацеў бы паспрабаваць на Nissan juke 2010 года пытаецца ў мяне, кабель 1, але нават не разумею, які... мандарын nn разумею ;-)
учора я быў у стане паспяхова раз'ем odb на vw golf 5 , калі б усе было так проста ўсе :-)
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 08-12-2013 да 14:53