Я ж problerma з аўто роўна ў гэтыя дні.
Не мае нічога агульнага dpf, а таксама dtc, і блок ўжо тым больш, як вы сказалі ў прадстаўніцтве.
Праблема ? на абмежавальнік, turbo, якая ўключаецца і пасылае ў recovery эбу не паведамляючы пра памылку, так як ? абарона ня няспраўнасць. Сказаў, што есць? праблема амаль упэўнены ? прычынай swirl, што яны разбураныя, і я скончыліся ў геаметрыі turbo, які не ў стане адкрыць усе пайшлі залішняга ціску для рухавіка.
Паспрабуйце праверыць на дыягностыцы розніца паміж ціскам аб'ектыўных і намінальнае ціск турбо і вы зьняць сумневы...
прабачце, але ваш адказ я не зразумеў ,што тычыцца палітры, swirl, преграждающих геаметрыі turbo,можа быць, вы хацелі б сказаць, што разбіваецца, пачынаючы пламбавання праход паветра, але " здаецца дзіўным, што пры выключэнні і паўторным уключэнні ен здымае няспраўнасці
прывітанне, я гэтыя праклятыя саўкі не бачу, на colletttore!пу? быць, што не ўсе рухавікі ўсе маюць?? калі было, як ты сказаў, улічваючы, што я спрабаваў яго супастаўленне нават у гэтыя дні , павінна было даць + часта адмова... улічваючы, што турба працуе +! але замест гэтага робіць тое ж самае, як заўседы, калі ен завісае аўтамабіля! ваш аўтамабіль не будзе адказваць, калі будзе цяга да максімуму або ў гару, але толькі тады, калі яна вырашае!..адзін раз туды ўсе recoveriy вы разумееце, мала ад значэння ў дыягностыцы! ? у парыве **** ! праклятай машыны.
У: ProfessionalChipTuning Паказаць дэталі
Вы разумееце, што, лапаткі ламаюцца і ідуць закаркоўваюць геаметрыі. Тое, што затым, выключыўшы і riaccendebdo яго пайсці ? амаль відавочна, як і ў большасці падобных сітуацыях fi анамалія random. Калі вы робіце справу, вы заўважыце, што аўтамабіль ідзе ў recovery, калі робіш доўгі глыток або калі вы робіце ўздым пад нагрузкай...
А жывела тое, што я памятаю, залішні ціск у / з сістэмы рэцыркуляцыі ог заблакаваны ці калектар зламалася, так што можа быць нават
Слухайце карыстальнікаў, якія вам раяць зрабіць dpf off толькі на пашкоджаныя месцы з дапамогай праграм пасля, што пастаўце дыягназ у аўто і пракаціцца доказы, праверыўшы фактычныя значэння es: прэс-turbo, прэс-дызель, маса паветра і г. д. па крайняй меры, можаце пачаць разумець, што прырода і, магчыма, калі дастае нейкі dtc.
Калі дазволіш, у некаторых выпадках падобныя; яны былі з-за дрэннага харчавання, з-за недастатковасці электрычнага помпы або нізкага расходу помпы, вы можаце праверыць гэта працэнт ад працы рэгулюе клапана і ад ціску рэальнага дыягназу, затым выключыце вярніце ў рух аўтамабіль rivà да наступнага аднаўлення. Скід карту для чытання dtc спачатку мае вырашальнае значэнне. Прывітанне.
разгарніце дыферэнцыяльнага ціску датчык!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!