Старонка 4 з 10 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 101 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Нават калі вы б прыклады вы не маглі іх бачыць, чаму? у вас есць некалькі паведамленняў, аднак гэтая праблема ? што вы абавязаны ў бачанне спрошчана ECM. Паспрабуйце выкарыстоўваць winols, адсочваць тыя ж карты, што перад табою з ECm. Такім чынам, вы знойдзеце ўсе сапраўдныя значэння на восях і ў карту і не фіктыўныя нагрузкі і колькасці абаротаў... у любым выпадку тое, што ECM называецца "нагрузка на parsializzato", калі я правільна памятаю, павінен быць абмежавальнік). Узбагачэнне пры паскарэнні педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту ? правільна.
    Час ўпырску з'яўляюцца boost * rpm або што-небудзь падобнае!
    Вы час ліцця пад ціскам, з'яўляюцца тыя, якія вы сказалі, boost * rpm, таму я павінен зраўнаваць час ўпырску, педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту, правільна? Аднак, c'? я WinOLS, але мне трэба дапамога.. у вас есць whatsapp або іншае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў carbo92 Visualizza Messaggio
    Вы час ліцця пад ціскам, з'яўляюцца тыя, якія вы сказалі, boost * rpm, таму я павінен зраўнаваць час ўпырску, педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту, правільна? Аднак, c'? я WinOLS, але мне трэба дапамога.. у вас есць whatsapp або іншае?
    Так, я як whatsapp, skype, але па меры магчымасці мы стараемся выкарыстоўваць форум, так? sar? карыснай для іншых. тады, калі вы нават крок кантакт.

Прыехаўшы да нас, час ўпырску не змяняецца, так жа, магчыма ? што-ы? цяжка змяніць, каб зрабіць карту "прыгожыя"...

Цяпер паспрабуйце пакінуць іх стаяць арыгінальныя, так маштабуюцца да 70 мм^3/i і дапусцім, што ? амаль максімум, на што ? можа впрыскивать инжектором 105л.з. паспрабуйце зрабіць лог у арыгінальныя машыны, адсочваючы колькасць ўводзяць абаротаў рухавіка і педалі акселератара. Вы ўбачыце, што ў справу? ўводзяць з машыны ? pressoch? пастаянны, як і, утрымліваючы педаль у націснутым становішчы. Пасля вымярэння трэба шукаць у 2D абмежавальнік, які блакуе q.. некаторыя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Так, я як whatsapp, skype, але па меры магчымасці мы стараемся выкарыстоўваць форум, так? sar? карыснай для іншых. тады, калі вы нават крок кантакт.

Прыехаўшы да нас, час ўпырску не змяняецца, так жа, магчыма ? што-ы? цяжка змяніць, каб зрабіць карту "прыгожыя"...

Цяпер паспрабуйце пакінуць іх стаяць арыгінальныя, так маштабуюцца да 70 мм^3/i і дапусцім, што ? амаль максімум, на што ? можа впрыскивать инжектором 105л.з. паспрабуйце зрабіць лог у арыгінальныя машыны, адсочваючы колькасць ўводзяць абаротаў рухавіка і педалі акселератара. Вы ўбачыце, што ў справу? ўводзяць з машыны ? pressoch? пастаянны, як і, утрымліваючы педаль у націснутым становішчы. Пасля вымярэння трэба шукаць у 2D абмежавальнік, які блакуе q.. некаторыя
    Вы на самай справе на такога роду аўто я ведаю, што максімум, што вы можаце павялічыць час ўпырску 500 кропак cio? пераходзячы ад 70 да 75 мм^3? на дадзены момант я магу пакінуць іх, а таму. Тое, што цяпер я хацеў бы ведаць ? як збалансаваць абмежавальнік дыму, педалі і пара, як адбываецца разлік, каб даць яму правільныя крокам?. Я усталяваў WinOLS, але не магу знайсці damos для гэтага аўто.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў carbo92 Visualizza Messaggio
    Вы на самай справе на такога роду аўто я ведаю, што максімум, што вы можаце павялічыць час ўпырску 500 кропак cio? пераходзячы ад 70 да 75 мм^3? на дадзены момант я магу пакінуць іх, а таму. Тое, што цяпер я хацеў бы ведаць ? як збалансаваць абмежавальнік дыму, педалі і пара, як адбываецца разлік, каб даць яму правільныя крокам?. Я усталяваў WinOLS, але не магу знайсці damos для гэтага аўто.
    500 ачкоў не 5мм^3-й? толькі, шмат больш, на шчасце, тых, хто даў вам гэтыя звесткі, верагодна, быў не ў курсе абмежавальнік колькасці? у залежнасці ад t_ref. чаму не выкарыстаў усе лаппа часу.

Аналізаваць карту адначасова. Пасля do вачэй нават на карту. Вазьмі абмежавальнік дыму. Восі x і ў вас есць паток паветра, выяўленая ў мг/i, а на восі y вас няма абаротаў, значэння, знаходзіцеся ў карце з'яўляюцца дзеянні gasolio. сказаў, што гэта modificheresti? Вы верыце, што гэта неабходна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Я перапрацаваў карту, але я цалкам змяніў некаторыя рэчы. Як яна ідзе цяпер?
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я бачыў карту, але вы толькі павялічылі працэнты... і ў любым выпадку гэта сыходзіць упэўнены, з-за павелічэння rail без карэкціроўкі біт абароны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    не існуе нагрузка і колькасць абаротаў ? няправільна тое, што вам паказвае ecm! загрузіць карту з winols, і скажыце, што паглядзець у восі, адкрыўшы табліцу.
    АБМЕЖАВАЛЬНІК (кажа само слова трэба абмежаваць, зменшыць пэўную рэч, у дадзеным выпадку), калі вас павялічваецца гэтую карту, вы можаце атрымаць павышэнне з дыму, але перш чым зразумець, як змяніць яго, вы павінны ведаць, як дзейнічае.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    не існуе нагрузка і колькасць абаротаў ? няправільна тое, што вам паказвае ecm! загрузіць карту з winols, і скажыце, што паглядзець у восі, адкрыўшы табліцу.
    АБМЕЖАВАЛЬНІК (кажа само слова трэба абмежаваць, зменшыць пэўную рэч, у дадзеным выпадку), калі вас павялічваецца гэтую карту, вы можаце атрымаць павышэнне з дыму, але перш чым зразумець, як змяніць яго, вы павінны ведаць, як дзейнічае.
    І як я павінен дзейнічаць тады? Я ведаю, k, трэба карэктаваць rail і дыму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Вы damos для гэтага ecu?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    так, але не змяняюць маляняці, чаму? яго, сказаў доктар, вы павінны ведаць, што змяненне ў якой-небудзь кропцы таму, у адваротным выпадку вы не можаце змяніць машыну так, як хочаце. Прыходзіць па-за, як правіла, вынік пасрэдны...
    Абмежавальнік дыму дзейнічае абмежаванне сферы дызель. так ? звязана з педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту, скажам, што ? з той жа сям'і, але гэта пры рэдагаванні вы calcolandolo, і мы кажам, што да 140cv (адзнака) не ? неабходна дакрануцца да яго, на самай справе, калі вы робіце выпадку апошні слупок паказвае значэнне 70.47 мм^3/i. У любым выпадку, калі сення вечарам вы з гэтым справіцца? убачыць, як гэта адбываецца, цяпер я не хапіла часу. Вас тым часам porva зрабіць як я прапанаваў і загружае табліцу абмежавальнік дыму ў winols і глядзіць добра восяў.

Старонка 4 з 10 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •