Прывітанне, power kit усталяваны ўчора без праблем і без якіх-спецыяльны код для ўстаўкі ў працэсе праграмавання,сапраўды plug and play аперацыя (праграмаванне і кадаваньне).
З Павагай Давід.
на блоку ен у вас быў ключ?
На блоку было напісана мой нумар кадра, і што-то, якая ўласціва код ews для сувязі з cas, але, як я паўтараю, нічога, коды разблакіроўкі ўвесці пры праграмаванні, толькі асцярожнасць, перш чым мяняць эбу неабходна захаваць коды фарсунак пьезо, а затым запісаць у эбу новы, нічога + нічога -.
З Павагай Давід.
правераных аўтамабіляў з камплект усталяваны??
Так ? лепшая частка працы, мы адзначаем пэўнае паляпшэнне ў пакутаваць ад 1500 і хуткасць? максімальная канферэнц-10 км/г, але гэта залежыць ад стадыі кадавання , хоць я думаю, як ад вас прывез у precendti пост, і ўбачыў іс-й памер? шчодрыя, што карту, як мог спакойна ўдасканальваць, хоць, паўтараю, улічваючы кошт і якасць? з матэрыялаў, прадстаўленых BMW, я абсалютна задаволены
.
З Павагай Давід.
Давід, вы можаце паведаміць мне ваш кантакт, што, мне трэба спытаць тое-сее наконт ista-p
выглядае вельмі цікава
davidemx, вы можаце girarmi спасылку, дзе ў вас размешчаны файл адлюстравання Камплект?
прабачце.... у дадатак да эбу новы.... тое, што мае прадукцыйнасць kit??? интеркулер і проста??? што заяўляе ў доме маці?? ад 177cv колькі???