Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 53 31-40

Абмеркаванне: bmw120d 177cv kit performance edc17

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў simone82 Visualizza Messaggio
    глядзець я быў з імі, калі ? было запланавана,у восем гадоў, што працую для іх, і ў мяне есць вялікая ўпэўненасць,калі, тое c? іншы сістэмай для праграмавання пу? быць я т кажу тое, што бачыў сваімі вачыма,спадзяюся, што для вас на 100%, што так, як вы кажаце, вас
    Як толькі мне прыходзіць камплект, дам вам ведаць, як ? туды, cos? каб развеяць усе сумненні .
    З Павагай Давід.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    22
    Прывітанне, power kit усталяваны ўчора без праблем і без якіх-спецыяльны код для ўстаўкі ў працэсе праграмавання,сапраўды plug and play аперацыя (праграмаванне і кадаваньне).
    З Павагай Давід.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    на блоку ен у вас быў ключ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    22
    На блоку было напісана мой нумар кадра, і што-то, якая ўласціва код ews для сувязі з cas, але, як я паўтараю, нічога, коды разблакіроўкі ўвесці пры праграмаванні, толькі асцярожнасць, перш чым мяняць эбу неабходна захаваць коды фарсунак пьезо, а затым запісаць у эбу новы, нічога + нічога -.
    З Павагай Давід.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    правераных аўтамабіляў з камплект усталяваны??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    22
    Так ? лепшая частка працы , мы адзначаем пэўнае паляпшэнне ў пакутаваць ад 1500 і хуткасць? максімальная канферэнц-10 км/г, але гэта залежыць ад стадыі кадавання , хоць я думаю, як ад вас прывез у precendti пост, і ўбачыў іс-й памер? шчодрыя, што карту, як мог спакойна ўдасканальваць, хоць, паўтараю, улічваючы кошт і якасць? з матэрыялаў, прадстаўленых BMW, я абсалютна задаволены .
    З Павагай Давід.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    Давід, вы можаце паведаміць мне ваш кантакт, што, мне трэба спытаць тое-сее наконт ista-p

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    9
    выглядае вельмі цікава

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    250
    davidemx, вы можаце girarmi спасылку, дзе ў вас размешчаны файл адлюстравання Камплект?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    прабачце.... у дадатак да эбу новы.... тое, што мае прадукцыйнасць kit??? интеркулер і проста??? што заяўляе ў доме маці?? ад 177cv колькі???

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •