Напішыце мне л'*****, па крайняй меры паспрабуйце..
Напішыце мне л'*****, па крайняй меры паспрабуйце..
Абмежавальнік ціску ў рампы не мае сэнс змяніць яго, калі вы не зменіце ціск, то нават у выпадку змены ціску, не змяняе, аднак, такім чынам. Акрамя таго, дадам, што ? бескарысна таксама попыт на 71^3/i, замест 70, так карты часу ўпырску кіруюць выдаткам паліва 70mm^3/i, а таксама, калі cos? не было б абмежавальніка крутоўнага моманту, каб блакаваць...
*gps карта абмежавальнікі арыгінал вам не портэр? няспраўнасць (што мне здаецца дзіўным), але ў любым выпадку вы б скокамі ціску наддува, а затым трымаеце яго, па меншай меры, трохі больш? высокай базавай карты, лічыць, даць 100pt на карту і 100 на абмежавальнікі... (і карты кіравання геаметрыі яны арыгінальныя)
Прывітанне sandroMarciano, вы напісалі, што на карту c'? запыт 71mm3, як я лічу???
Карту пароў nn ? крычы....(раствор для ін'екцый parzializzato)... 6 ўпэўнены, што вы бачылі апошні раз, што я напісаў?
У egr і камутатар ? базавыя карты мод зроблены з gps, у гэтай галіне я пакінуў cos? com'? nn, я кранутая.
Абмежавальнік rail, што вы сказалі, я б toccatto, вось x nn f? спасылкі на temp дызель?
Я толькі линеаризованных так, што nn скарачэнняў prex, у выпадку, калі перавышае 60? (temp адносна дызельнага паліва).. я пазбягаў усяго, што скарачэнняў prex у выпадку, калі перавышала temp.... калі nn атрымлівае sar? бескарысна...
я прашу прабачэння, я адкрыў карту старога горада,
на гэта я магу сказаць, што прадукцыйнасць за ўсе нават з абмежавальнікам дыму арыгінальныя, не будуць змененыя (не ? аднак няправільна змяніць)
Замест таго, абмежавальнік ціску ў рампы, я лічу, што гэта мэтазгодна пакінуць яго арыентацыі, нават, чаму? 60? тэмпература дызельнага паліва пачынаюць быць шмат, нават летам наўрад ці ен дасягне? гэтыя тэмпературы.
Я не ведаю, калі з абмежавальнікам дыму ori аўтамабіль з 1,30бар прэс прыходзіла maf на 1050 x на dar 70mm3
чаму? калі мы ўжываем формулы з ккд 92% Ve (электрарухавік ? 1910cm3 ў памеры 477.5cm3 з rendiemnto 92% = 439.3 мг паветра x кожны цыкл
калі мы робім 2300*0.439= 1010mg паветра павінны прадказаць maf....
замест таго, змяняючы карту дыму x маюць дачыненне 17:1 прыкладна 1010/17=59.41mg
59.41/0.816 (аўтамабільных і Спец Дызель)=72.81mm3 (апр..)
Гэта-тое, чаму? я палічыў за лепшае змяніць карту дымоў x быць упэўнены, што 70mm3 бярыце іх усе....
Што я 60? як цяжка там, але і ведаў, чаму? часопіс у car nn, я зрабіў гэта......
Разлік, не ? правільна, шчыльнасць? паветра не ? 1000 мг/дм^3, у стандартных умовах ? каля 1200 мг/дм^3, калі вы лічыце, ціск 2,3 бар абс 50?C тэмпературы і 20% вільготнасці,?, рухавік з ккд аб'емную 0.90 (што, мне здаецца, ужо? багатыя 8v) атрымаеце 1060mg.
Сказаўшы гэта змяненне ? правільна.
Сандра я змяніў карту ціску турба і адпаведны абмежавальнік ціску f(IQ), як вас, у той час як я адчуваў, пакінуць ori абмежавальнік f(P_ATM), так як мне не здаецца, што калі пайсці больш за 1,35bar.
У той жа час маглі б Хрысціянін (што, безумоўна,? pi? наперадзе мяне), каб не прадбачыць пэўныя выступы на іншых картах, так як палічыў за лепшае б, Сандра, я вывеў наступныя развагі-й? паступова і арганічна.
Такім чынам, Сандра, калі вы можаце, вы можаце таксама пайсці далей з іншымі картамі.
Вы прыкладаю апошняе змяненне:
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-05-2013 ў 21:55
лепш, але адносна ціску наддува f(p_atm) у прыватнасці, гл. табліцу, значэння ў карту ціску абсалютныя, г. зн. атмасферны ціск больш? адноснае ціск (або gage, pressure), можна заўважыць, што па меры росту атмасфернага ціску, у парытэт? адноснага ціску, павялічыць? таксама абсалютная ціск, а затым вельмі груба мы можам выказаць здагадку, што праца ажыццяўляецца ад турбіны, каб падняць ціск да 2300 мбар, пачынаючы ад 1100 і 2200, пачынаючы ад 1000 sar? тое ж самае. Я вам гэта сказаў і вы не вырабіць ўражанне на кошту, калі для gi? падыходзіць, што знаходзіцеся (максімальная 2350mbar). Калі вы хочаце адчуваць сябе камфортна толькі ўзрастае вышэй значэння 930mbar да 2350mbar (гэта значыць тыя, якія, як правіла, у Італіі).
Затым пяройдзем да часу.
Гэтая частка, калі не прыносіць павелічэння прадукцыйнасці, пакуль не ? усе поўны, так што пакуль у вас карту прыстойны, цяпер пастаўце сябе спакойна, што гэтай аптымізацыі, мы будзе патрабаваць? pi? мерапрыемствы:
пачнем з восі часу: апошнія значэння, што законы 70.30, 70.20, мы, напрыклад, апошняе значэнне 90 і перадапошні ў 80. змяненне ў працэнтах, што глядзець, што гэта правіла прымяняецца, у якім таксама ў стоўбцах ніжэй.
Я пакажу вам у працягу 90:
90/70 .30=1.28 а затым на калонцы ніжэй applicherai рост на 28%
ОК, ціску turbo f(p_atm) выдатак у 2350mbar 930 ў 1080mbar atm.
Час у нас есць дзве карты роўныя (724BA і 7278A), а затым я ўжыў тыя ж працэнты...
Маглі б вы растлумачыць мне, што мы чытаем, на восях і ў табліцы, чаму? для мяне 80 і 90 мг, або я памыляюся?
Прыкладаю наступныя змены:
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-05-2013 ў 21:55