А таксама зачыніць egr карта,
Паглядзець хоць MAF заўседы застаецца фіксаванай ў 540mg.. можа быць пайшоў, ці ў вас есць выхад, які не злучаецца добра з pin-код.
А таксама зачыніць egr карта,
Паглядзець хоць MAF заўседы застаецца фіксаванай ў 540mg.. можа быць пайшоў, ці ў вас есць выхад, які не злучаецца добра з pin-код.
Тым часам, дзякуй усім за адказы..
я мяркую, вы маеце на ўвазе гэтыя значэння:
Air Mass / Rev.: 260.0 мг/вул
Air Mass / Rev.: 540.0 mg/str
лічыць, што сістэмы рэцыркуляцыі ог ? абмежаваны механічна з металічнай пласціны. Але дакладна, гэта вымярэнне паветра, дзе вырабляецца?
Я знайшоў крыху часу, каб прысвяціць машына,
я заўважыў, з вялікім шкадаваннем, што EGR была адкрыта, і памылка, што я я перанесла час быў толькі ў памяці. Я пабудаваў ліст размяшчацца паміж трубой, што прыводзіць выхлапных газаў да EGR і EGR-ж. Залішне казаць, што дзярмо было ўнутры :S
Затым з дапамогай Vag я амаль заблакаваў EGR, але як толькі ты sar? здольны будзе вельмі моцна@? зачыніць EGR на карце, а таксама паспрабаваць вырашыць праблему вылету ў цеплыя прычыны ansieee XD
Але вы ведаеце, што гэта? карту залатых + абнавіў для майго аўтамабіля?
Дзякуй
Навіны,
сення ў мяне маецца адзін датчык выдатку паветра, і ў мяне усталяваны. Мы кажам, што здаецца, што аўто ідзе лепш.
Цяпер я бачу, як яна ідзе, і тады provvedo з дапамогай вас, каб заглушыць EGR на карце і вырашыць праблемы вылету і цяпло.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-04-2013 ў 21:25
Як я магу зразумець, ці існуе яшчэ абнаўлення?
вось рашэнне для пуску гарачай...
ад 0EEE26 ў 0EEE2A і
ад 0EEE38 ў 0EEE3C
павялічваецца 900 пунктаў
Тым часам, ДЗЯКУЙ за ўвагу,
слухаць або лепш чытайце, гэта ? першы файл-карту, якая акрамя як у абсалютным, такім чынам, я спадзяюся, зрабілі ўсе правільна. Вам прыкладаю тое, што я змог прызначаць