Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі з 40 31-40
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    добра было б ведаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    павінны entrarmi nissan,я ўжо бачыў? што датычыцца sid305, я прашу, для пазбягання непаразуменняў: з певень v50 не f

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    я павінен рабіць megane coach 3 1.5 dci 110cv з sid305, калі ласка, вы можаце мне сказаць, дзе? пазіцыянуецца эбу, чаму? я хацеў бы прачытаць яе ў boot?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Я мяркую, на капоце бачныя справа, па крайняй меры, Megane 2 праглядаў іншыя прычыны, яны іх...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    таксама я выгляд папярэдняй мадэлі ен пад адсек batteria...su гэта вы не бачыце добра, я павінен зняць...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    гэтыя fap неабходнымі bucarli або вызваліць іх?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Я думаю, гэта немагчыма bucarlo..***** unque прачытаць у паслядоўны і ў boot і запісаны ў паслядоўны з гала-v53, не нападаюць на вентылятары, але вочы да карціны, я спрабаваў як напісана alice, але не працуе на самай справе ? скаваны запісу на 48%.
    Я уключыў перадачу, кожныя 30 секунд abbassavo тормаз і кнопку "пуск" і карціна была заўседы уключаны. Запіс у паслядоўны доўжыцца ў два разы чытанне, чытанне 2,30 хвілін, а запіс каля 5 хвілін, то я напісаў, а ? адхіленая.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    ТЕРМОЛИ CB
    Паведамленні
    3
    я чытаў sid305 з певень v54 клон,? не магу знайсці адрасы egr, каб адключыць яе хто ведае, як гэта зрабіць? Дапамажыце!!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў tambry Visualizza Messaggio
    я чытаў sid305 з певень v54 клон,? не магу знайсці адрасы egr, каб адключыць яе хто ведае, як гэта зрабіць? Дапамажыце!!
    Сэрвіс анлайн -, безумоўна, можа дапамагчы вам
    Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    Megane:

Каб уключыць запальванне не чапаць педалі, паставіць скрынку перадач у нейтральнае становішча і націсніце клавішу "Пуск" фінч? карціна не ўключаецца і не шчоўкае rel?.
    Каб выключыць запальванне: раздушыць у два разы кнопку " Пуск " і забраць карту (карты), у адваротным выпадку транспартны сродак не выключаецца цалкам.

Лагуна:

Каб уключыць запальванне: на аўтамабілях, абсталяваных механічнай каробкай перадач, уключыце першую перадачу, у той час як на аўтамабілі з аўтаматычнай каробкай перадач усталюйце рычаг у становішча N (Neutral). Націсніце і ўтрымлівайце націснутай клавішу "Пуск" фінч? на дысплеі не з'явіцца паведамленне " выміце карту, але НЕ здымаць карты, у адваротным выпадку карціна згасае.
    Каб выключыць запальванне: зняць плату (платы).
    Пацвердзілі, што дзеянні megane ? жа, як і для scenic? Cos? проста каб быць упэўненым, перш чым чытаць з флэш-певень v54. І ў любым выпадку варта трымаць націснутай ўвесь час аперацыі або пу? выпусціць пры ўключэнні запальвання? Дзякуй

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •