добра было б ведаць
павінны entrarmi nissan,я ўжо бачыў? што датычыцца sid305, я прашу, для пазбягання непаразуменняў: з певень v50 не f
я павінен рабіць megane coach 3 1.5 dci 110cv з sid305, калі ласка, вы можаце мне сказаць, дзе? пазіцыянуецца эбу, чаму? я хацеў бы прачытаць яе ў boot?
Я мяркую, на капоце бачныя справа, па крайняй меры, Megane 2 праглядаў іншыя прычыны, яны іх...
таксама я выгляд папярэдняй мадэлі ен пад адсек batteria...su гэта вы не бачыце добра, я павінен зняць...
гэтыя fap неабходнымі bucarli або вызваліць іх?
Я думаю, гэта немагчыма bucarlo..***** unque прачытаць у паслядоўны і ў boot і запісаны ў паслядоўны з гала-v53, не нападаюць на вентылятары, але вочы да карціны, я спрабаваў як напісана alice, але не працуе на самай справе ? скаваны запісу на 48%.
Я уключыў перадачу, кожныя 30 секунд abbassavo тормаз і кнопку "пуск" і карціна была заўседы уключаны. Запіс у паслядоўны доўжыцца ў два разы чытанне, чытанне 2,30 хвілін, а запіс каля 5 хвілін, то я напісаў, а ? адхіленая.
я чытаў sid305 з певень v54 клон,? не магу знайсці адрасы egr, каб адключыць яе хто ведае, як гэта зрабіць? Дапамажыце!!