Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31-32-32 -

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў Mr.Flash Visualizza Messaggio
    я не ведаю, хто выцягнуў гэтую гісторыю проціціск на турбодизельные........... міха, мы гаворым пра 2 часы !!
    я зрабіў шмат выпрабаванняў на ролікавай выпрабавальным стэндзе, і секундамер з GPS , вынік ? што, зняўшы prekat ўніз, Я НІКОЛІ НЕ губляў НІЧОГА..... але я толькі зарабіў на верхняй , і на працягласць жыцця турбіны.
    За апошнія гады я зрабіў тэст нават на аўто пыласосам і аўто турбо бензін. Вельмі рэдка вы выходзіце з гэтага правіла.

што тычыцца выдалення каталізатара тое ж паняцце ? больш ці менш падобнае ,? іх бярэ на сябе больш гаворкі забруджвання навакольнага асяроддзя і гуманітарных навук, так ва ўсіх ? ****** вырашыць, што есць? што ен верыць.
    таму ў гэты тэст, зняць глушыцель, толькі турбіна і Scaria ў сераду паглядзець, што адбываецца car дзярмо пад не можаце прайсці дыяметрам ад 60 да 200 ачыстка каталізатара іншы паспрабуйце паменшыць дыяметр паглядзець, што адбываецца ў вас так шмат супрацьціск, якое ўзыходзіць ахоўныя клапаны.

Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    таму ў гэты тэст, зняць глушыцель, толькі турбіна і Scaria ў сераду паглядзець, што адбываецца car дзярмо пад не можаце прайсці дыяметрам ад 60 да 200 ачыстка каталізатара іншы паспрабуйце паменшыць дыяметр паглядзець, што адбываецца ў вас так шмат супрацьціск, якое ўзыходзіць ахоўныя клапаны.
    a я забыўся, што кажа гэты персанаж http://it.wikipedia.org/wiki/Equazione_di_bernoulli
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 22-02-2014 да 02:45

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Mr.Flash
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    не перабольшвайце , ніхто тут сказаў, што збіраецца без выхлапных газаў.

раўнанне ? несумненна, справядліва, але ? дрэнна, прымяняецца ў гэтым выпадку!!!!! я, перш чым адкрыць рот, я раблю тэсты, якія я зрабіў, і вынікі тыя, што вышэй напісаныя. NB калі я кажу, выдаліць prekat я не маю на ўвазе sfondarlo і пакінуць іх, жывот пусты, гэта не ? максімум. Максімум, вы атрымаеце, замяніўшы prekat з пустой трубкі таго ж дыяметра арыгінальнай трубкі, якія ўваходзяць у prekat. Што ? а трубы патрэбнага дыяметра , вывучаў дызайнераў таксама функцыя ўраўненні бярнулі.

Па-мойму мы не ў сварцы , c'? толькі неразуменне .

дадам: відавочна, што калі мы пойдзем, змяняцца дыяметры , даўжыні , і ўсе астатняе (прарваць у prekat або кэт, і пакінуўшы пустым жыватом, у сутнасці, ен ідзе да павелічэння дыяметра (запаволіць хуткасць? газу) і затым зноў зацягніце яго і ў гэтым ? безумоўна, контрпрадуктыўна. Вядома ,у параўнанні з FAP забітыя ? заўседы рай. Усе зараз ўбачыце, што мы параўноўваем. Мае выпрабаванні былі праведзены таксама на рухавіках гонцы, дзе можна было павялічыць дыяметры. Павелічэнне дыяметра звыш вызначанага значэння (адносна!) не прыносіць дадатковых пераваг. Павелічэнне пра дыяметр прыносіць праблемы, якія ў двукоссях. Але, каб ідэя вы кажаце 76мм выхлапу на рухавік 1.4 атмасферны.....
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 22-02-2014 да 02:45

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •