-
І мы зноў скарыстайцеся механічныя "эксперты", якія кажуць мне, што "не зусім добра" , пырскі ва впускном калектары і цябе ачышчае. Трохі логікі і псіхічнае здароўе вы можаце заключыць у бліжэйшы час, што не можа мець станоўчыя вынікі гэтай аперацыі. Полента ce вырабляе EGR і вельмі шчыльная і сытная. Раней, калі вы павінны жаваць рухавік і ідзе impasticciare клапаны ostruendone закрыцця на некалькі хвілін, затым праходзіць праз турбіны (тут вы павінны маліцца нават багі, якіх вы ня ведаеце) і спадзеючыся, што ен не прыліп дзе-то , у канчатковым выніку, на сетцы каталізатара, дзе павінен згарэць цалкам , розуму табе гэта этап.
Я падазраваў таксама possibilista, каб схадзіць з розуму, рухавік, улічваючы, што мыйны сродак і складаецца з рэчыва, вельмі fiammabili. Хто-то і атрымалася, віншую.
-
І відавочна, што сістэмы egr, трэба зняць і ачысціць ўручную (я, па крайняй меры, я раблю так) дадаткі do пырснуў пасля калектара? калі, вядома, цяга да сістэмы рэцыркуляцыі ог ад выпускнога калектара і знаходзіцеся 2 см zozzeriria нават на тое, што там ідзе трохі назад, скажам, што я бачу-й? як планавае тэхнічнае абслугоўванне, каб прадухіліць (калі вы заўседы кажаце аб добрых прадуктаў alrimenti!) і той факт, што неабходна звярнуць увагу, што і нармальная віза, якая таксама змяшчае растваральнікаў
-
прывітанне spiki_x, я не ведаю, калі гэта было адрасавана мне, тое, што вы напісалі, але калі гэта было магчыма, вы не прачыталі тое, што я напісаў, і ад "механічныя экспертаў" людзей, якія, можа быць, нават не ведаеш, хто і якую працу яны робяць. Я перш чым звярнуцца ў манеры, амаль у наступ, chederei да таго, вопыт можа мець чалавек бачыў, што я і ў 30 гадоў, што з рухавікамі, якія там працуюць, і не "толькі" на дарогах.
-
Вядома, ен не быў накіраваны на вас. Я казаў у цэлым, і з майго досведу, улічваючы, што я закрануў тэму нядаўна. Мы перарабілі, кіраўнік Mercedes A170 і ўзяў всасывать трубу, каб знішчыць яго і мой механік і партыі :"што папросту запутает, распыліце трохі спрэю чыстых і добра!" да шчасця, не слухаў, таму што і выхаду матэрыялу вар'ятка з труб.
-
можа быць нармальна, што плявацца ад выхлапных газаў,гэта значыць, што чысціць і пляваць з crania. і ўбачыць, што агнядышнага
-
Вы добра зрабілі, што разабраць і метад pi? бяспечна x ачысціць яго добра, аэразолі служаць толькі тады, калі даюць ? мала
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума