Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31-36 36 -

Абмеркаванне: dpf bmw edc17

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Зразумела, што раз гэта што-то іншае, або лепш, здымае ўсе dtc і разумею, што dtc-гэта коды памылак, калі мы выкарыстоўваем раз, і мы загружаем карту, якія яшчэ памылкі мы не пабачым ніколі-й? а што fap і egr? Існуе спіс?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Nn, вы ўбачыце, амаль не памылка, калі nn, ніхто не цалкам

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    паўтараю, што раз не ідзе,тым больш у гэты раз або ecusafe выключаюць ўсіх dtc і гэта азначае, што, то любая праблема ў вас, а не вы ад памылак, або шпіенаў, каб праверыць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    і гэта яшчэ раз пацвярджае тое, што я сцвярджаў раней у іншых пасадах... Лепш спадзявацца на паслугі ў рэжыме онлайн! Я зразумеў, добра.

Дзякуй вялікі пацверджанне! Мой далекі? зрабіць з каго ведаю я!!! ды ды ды! І які-небудзь admin мяне avr? зразумеў!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    80
    не, толькі таму, толькі вялікая праца!!! і тое, што сэнс у тым, каб вызваліць яе, без ECU?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    не, не... я меў на ўвазе зрабіць гэта ў электронным выглядзе, то я магу зліць і тады я пішу карту.

Сення для curiosit? я спрабаваў не раз, і ecusafe. Ад пачаткоўцаў, якія з ecusafe, параўноўваючы карты золата і мод з dcm тытан, м засмяяўся. І я не разумею нічога. Ecusafe, у гатэлі есць велізарнае казіно. Час, а не як EGR я ? здавалася ОК, але для DPF няма. Па крайняй меры, для таго, што я зразумеў. Я спрабаваў з edc17cp14.

PS
    Каб зняць FAP ў маей a4 2008 года не ? неабходна зняць ўсю калыска, і інш дэмантаж выконваецца нашмат больш? хутка, проста адкрыўшы капот і c'? трэба падняць аўтамабіль на мост.

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •