-
Я ў адпаведнасці з гэтым я таксама ў надзеі даць карысным унескам у яе абмеркаванне адлюстраваць некалькі тэстаў, зробленых на працы ці з сябрамі, на некаторых праграмістаў, якія размешчаны ў гандлевыя пастаўкі
top3000/3100
На паперы, здаецца, есць выдатныя альных магчымасцяў і пашырэнняў? (40.000 адзінак? падтрымліваюцца), але на практыцы яны здараюцца.
Праграмнага забеспячэння ? часткова па-кітайску (меншае з попелаў),некалькі адзінак? пералічаныя не падтрымліваюцца, статуты ? зусім няма, Тэст IC не працуе.
У некаторых выпадках у мяне былі праблемы з ZIF.
Genius g540
? быў адным з першых праграмістаў, usb, якія я меў, і я магу сказаць, што ? вельмі надзейны, на жаль, не ? pi? распрацаваны і дзіцячая unit? вельмі абмежаваны.
GQ-4X
яго праца ў лабараторыі і робіць тое, што кажа ? заўседы добра падтрымліваецца, і за тое, што стаіць варта купіць
wellon vp190,vp280,vp380,vp480
легка знаходзяцца вакол надзейныя і падтрымліваюць паміж 14000 і ўсе 32.000 адзінак? але ў цяперашні час спынена мадэляў, асабліва першыя 2.
wellon vp290,vp390,vp590, vp596
яны замянілі некаторыя старыя мадэлі не маюць празмерныя выдаткі і пакрываюць abbondantememte нармальныя патрабаванні
Wellon дп-1(дп-10)
частка праграмістаў высокага класа гп-1(версія не для еўрапейскіх рынкаў) вы знойдзеце па даступным цэнах, мае падтрымку каля 32000 адзінак.
Наконт Wellon вакол знаходзяцца некалькі мадэляў з скарачэннямі дзіўныя тыпу vp498,vp908 і г.д. яны відавочна з буйвалаў, часта старыя мадэлі з корпусам змянілася
Xeltek superpro 500P
у мяне версія з миндалевидные вочы, ніколі не праблема, нават калі есць некаторыя рэчы (такія як usb-раздым і раз'ем харчавання) зварных добрая(вы не можаце? мець усе).
Падтрымлівае амаль 43.000 адзінак? і дакументацыю ўсей павазе, існуе ў працягу некаторага часу на пробную 600P-й? хутка і з якой-то юніт? дадатак, але я не думаю, што кошт ne апраўдаць куплю.
Conitec GALEP 5
Я выкарыстоўваю яго ў лабараторыю на працягу 2 гадоў, і ? верны ўзбярэжжа-й? іншых, але ? і тое, што мае значна лепшую падтрымку hw/sw.
акрамя таго, даступныя (усе прадукты ад conitec) і розных носьбітаў і адаптараў для чытання большасці eprom/flash / etc.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
для пачатку g4 ідзе добра, затым, калі гэта працягваць, вы ведаеце тое, што яны купляюць, ніколі не скончыцца, залежыць ад працы, якую ен робіць....
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
З майго вопыту, я прапаную, каб у першую чаргу упа тады яшчэ рэкамендавалі калегі, для gq ў ****лло ў e2p, я быў крыху расчараваны не законам у 16-разраднай версіі 93lc66 развітання, і добрую працу.
-
я працую з gq4x і упа, і я выдатна..29f200 або 400 я з gq4x з адаптара і ніколі ніякіх праблем
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Я думаю, што я толькі сказаў, што gq4x не чытае e2p на 16 біт, таксама я выкарыстоўваю яго з adt чытаць 29f200 і 400-прывітанне.
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
для працы на 75 з 27c256 я бачыў, што tl866cs робіць, але што адаптар павінен зрабіць?
-
Выбачайце, што, магчыма, я прапусціў нейкую пасаду, але GQ-4X ў 29f800 робіць без праблем ?
.. нават калі гэта і так? было sar? мая наступная купля !
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF)
-

Першапачаткова Напісаў
legendaryslave
Без праблем
Дзякуй , я ўзяў кітайскі, у камплекце з адаптарам, але я не рабіў, чытанне, здавалася, добра, але у запісе ен рабіў казіно, вы ведаеце, нават калі кіраўніцтва аб тым, як прыступіць да чытання/запісу на розных ўспаміны ?
Мне не пашчасціла яго выкарыстоўваць кожны дзень? я ? служыў-й? калі-то і як расход ? дастаткова стрыманай.
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
выбачайце,хлопцы, у рэшце рэшт, я ўзяў wellon vp390 і, шчыра кажучы, выкарыстоўваць для 27 з 75 у мяне не было праблем.
Некалькі дзён таму мне трэба было прачытаць 29f400bb sid 305,я іду, каб чытаць,і нічога, мяне не чытае кантакт першага pin-код флэш-памяці.
вяртаю памяць на эбу, мяркуючы, што мы не былі наступствы, і замест таго, блок ecu.
на шчасце, перапісаць файлы ў паслядоўны, і аўтамабіль заводзіцца.
учора замест таго, 29f400bc,тая ж праблема
flash ў 44 pin на два фасада з адаптар 44sopzif
я праверыў усе швы, і добра, калі на праграміста, які на перахадніку
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума