Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі 31-40 41

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    Я ў адпаведнасці з гэтым я таксама ў надзеі даць карысным унескам у яе абмеркаванне адлюстраваць некалькі тэстаў, зробленых на працы ці з сябрамі, на некаторых праграмістаў, якія размешчаны ў гандлевыя пастаўкі

top3000/3100

На паперы, здаецца, есць выдатныя альных магчымасцяў і пашырэнняў? (40.000 адзінак? падтрымліваюцца), але на практыцы яны здараюцца.
    Праграмнага забеспячэння ? часткова па-кітайску (меншае з попелаў),некалькі адзінак? пералічаныя не падтрымліваюцца, статуты ? зусім няма, Тэст IC не працуе.
    У некаторых выпадках у мяне былі праблемы з ZIF.

Genius g540
    ? быў адным з першых праграмістаў, usb, якія я меў, і я магу сказаць, што ? вельмі надзейны, на жаль, не ? pi? распрацаваны і дзіцячая unit? вельмі абмежаваны.

GQ-4X
    яго праца ў лабараторыі і робіць тое, што кажа ? заўседы добра падтрымліваецца, і за тое, што стаіць варта купіць

wellon vp190,vp280,vp380,vp480
    легка знаходзяцца вакол надзейныя і падтрымліваюць паміж 14000 і ўсе 32.000 адзінак? але ў цяперашні час спынена мадэляў, асабліва першыя 2.

wellon vp290,vp390,vp590, vp596
    яны замянілі некаторыя старыя мадэлі не маюць празмерныя выдаткі і пакрываюць abbondantememte нармальныя патрабаванні

Wellon дп-1(дп-10)
    частка праграмістаў высокага класа гп-1(версія не для еўрапейскіх рынкаў) вы знойдзеце па даступным цэнах, мае падтрымку каля 32000 адзінак.

Наконт Wellon вакол знаходзяцца некалькі мадэляў з скарачэннямі дзіўныя тыпу vp498,vp908 і г.д. яны відавочна з буйвалаў, часта старыя мадэлі з корпусам змянілася

Xeltek superpro 500P
    у мяне версія з миндалевидные вочы, ніколі не праблема, нават калі есць некаторыя рэчы (такія як usb-раздым і раз'ем харчавання) зварных добрая(вы не можаце? мець усе).
    Падтрымлівае амаль 43.000 адзінак? і дакументацыю ўсей павазе, існуе ў працягу некаторага часу на пробную 600P-й? хутка і з якой-то юніт? дадатак, але я не думаю, што кошт ne апраўдаць куплю.

Conitec GALEP 5
    Я выкарыстоўваю яго ў лабараторыю на працягу 2 гадоў, і ? верны ўзбярэжжа-й? іншых, але ? і тое, што мае значна лепшую падтрымку hw/sw.
    акрамя таго, даступныя (усе прадукты ад conitec) і розных носьбітаў і адаптараў для чытання большасці eprom/flash / etc.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    для пачатку g4 ідзе добра, затым, калі гэта працягваць, вы ведаеце тое, што яны купляюць, ніколі не скончыцца, залежыць ад працы, якую ен робіць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    З майго вопыту, я прапаную, каб у першую чаргу упа тады яшчэ рэкамендавалі калегі, для gq ў ****лло ў e2p, я быў крыху расчараваны не законам у 16-разраднай версіі 93lc66 развітання, і добрую працу.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    73
    я працую з gq4x і упа, і я выдатна..29f200 або 400 я з gq4x з адаптара і ніколі ніякіх праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Я думаю, што я толькі сказаў, што gq4x не чытае e2p на 16 біт, таксама я выкарыстоўваю яго з adt чытаць 29f200 і 400-прывітанне.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    для працы на 75 з 27c256 я бачыў, што tl866cs робіць, але што адаптар павінен зрабіць?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    Выбачайце, што, магчыма, я прапусціў нейкую пасаду, але GQ-4X ў 29f800 робіць без праблем ?
    .. нават калі гэта і так? было sar? мая наступная купля !

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Без праблем

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    Без праблем
    Дзякуй , я ўзяў кітайскі, у камплекце з адаптарам, але я не рабіў, чытанне, здавалася, добра, але у запісе ен рабіў казіно, вы ведаеце, нават калі кіраўніцтва аб тым, як прыступіць да чытання/запісу на розных ўспаміны ?
    Мне не пашчасціла яго выкарыстоўваць кожны дзень? я ? служыў-й? калі-то і як расход ? дастаткова стрыманай.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    выбачайце,хлопцы, у рэшце рэшт, я ўзяў wellon vp390 і, шчыра кажучы, выкарыстоўваць для 27 з 75 у мяне не было праблем.
    Некалькі дзён таму мне трэба было прачытаць 29f400bb sid 305,я іду, каб чытаць,і нічога, мяне не чытае кантакт першага pin-код флэш-памяці.
    вяртаю памяць на эбу, мяркуючы, што мы не былі наступствы, і замест таго, блок ecu.
    на шчасце, перапісаць файлы ў паслядоўны, і аўтамабіль заводзіцца.

учора замест таго, 29f400bc,тая ж праблема

flash ў 44 pin на два фасада з адаптар 44sopzif

я праверыў усе швы, і добра, калі на праграміста, які на перахадніку

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •