Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31-36 36 -
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    хлопцы, паспрабуйце заставацца ў тэме, дзякуй.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Прывітанне ўсім, я паспрабаваў яшчэ раз учора машыну з карты, золата і ўлада ? у 90cv 4000 і 22кг/м пры 2050 аб/мін.
    Дзіўны факт ? што як з карты крычы, што мяняць расходомер паветра d? заўседы тое ж значэнне, калі не больш? ўніз.
    З карты " ori la prex turbo ? 1,07 бар, то мод ? 1,22 бар. ? магчыма, што maf як p? разбураны....?? таксама, чаму? да 2500 абаротаў прыкладна з дросельнай засланкі на 100% вы адчуваеце, што c'? адтуліну падачы, здаецца, што сцены, потым ен едзе на самай справе вакол гэтай схеме MAF зніжае на 20% прыкладна чытанні, а затым пакінуць ўверх.. egr я зачынена ад карту праз абнуленне 2 panettoni....

Машына мае 85.000 км.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Класічны сімптом ад MAF адмовы...
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    то рэчы, каб мой вопыт, можа быць 3/4, што просты і хуткі maf няспраўнасць,што не менш верагодна, сістэмы рэцыркуляцыі ог няспраўнасць у электронным выглядзе, я і кажу ? бескарысна яго закрыць, што не вырашыць, чаму? праблема ? чайнік, што падобна на сістэмы рэцыркуляцыі ог ? сэнсарамі турбіны насенне ячэйкі батарэі пашкоджаны,што апошні і рэдкі гэта ? дазатар двайны, што ен на ланцугу ўсмоктвання
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    то рэчы, каб мой вопыт, можа быць 3/4, што просты і хуткі maf няспраўнасць,што не менш верагодна, сістэмы рэцыркуляцыі ог няспраўнасць у электронным выглядзе, я і кажу ? бескарысна яго закрыць, што не вырашыць, чаму? праблема ? чайнік, што падобна на сістэмы рэцыркуляцыі ог ? сэнсарамі турбіны насенне ячэйкі батарэі пашкоджаны,што апошні і рэдкі гэта ? дазатар двайны, што ен на ланцугу ўсмоктвання
    дазатар двайны, што ен на ланцугу ўсмоктвання... cos'?? як я магу праверыць, што гэта няспраўнасць....
    Вы можаце быць + дакладна??
    У egr, каб ведаць, калі б з ладу электрычнаму, як я магу праверыць??
    Турбіна ? у фіксаванай геаметрыі, перепускного клапана ? камандуе так, шын, я думаю, у дэпрэсіі.... У prex мэта вытрымліваецца, як у крычы, што ў мод.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    як для сістэмы рэцыркуляцыі ог, што дазатар адзіны спосаб зрабіць тэст, замяніўшы іх таксама з якія выкарыстоўваюцца частак, але і бяспечнай,каб дазатар doppoi будзем паглядзець, што яна мае розныя поршневыя пальцы, поршневыя кольцы прымацаваныя зверху і знаходзіцца паміж уваходам і выхадам наддувочного паветра і злучае oltra ў ахаладжальнік наддувочного паветра, таксама турбіны і ўпускаючы.........улічваючы, што не так ? у controlllo электронны турбіна ўжо ў вас есць думкі менш
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •