Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 47 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    74
    мне ? давялося з peugeot 308.яны былі адключаныя, dpf,але працягваў rigererare,уладальнік ? прайшло, перш чым у peugeot, і не маглі ўвайсці ў дыягназ,пасля таго, як я спытаў, ці магу я вырашыць гэтую праблему без адкрыцця ecu,
    я параіў вярнуцца і трэнер, што ен і зрабіў працу.які іх сказаў, што праца была зробленая добра.
    у рэшце рэшт мне давялося ўзяць іншы ecu

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    3
    Я думаю, што такая ж праблема... Audi 1.9 105л.с., некалькі месяцаў таму я зрабіў зрабіць defap ад складальнікаў, і цяпер я не магу больш доступу да эбу...
    З mpps клон можа зрабіць id ecu але потым, калі я раблю, каб чытаць праграма завісае..
    Цяпер я нават певень, v50, калі я спрабую зрабіць id ecu вісіць акно: "ecu, абароненай ад чытання/запісу трымаць машыну на халастым хаду на 30 хвілін і паўтарыце спробу"
    Адзіны спосаб ці што ? чытаю, у школе? Пацверджаны?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    толькі bdm !!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173
    Я згодны, толькі bdm, па сутнасці, сышоў на карце defap golf v серыі 140 конскіх сіл, які быў падрыхтаваны дрэнна, то трэнер і ў тым і ў іншым як гэта зрабіў калі-файл врі з знайшоў на форуме, але не ? зусім скончаны. Мы хацелі б рэзервовая копія врі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    хлопцы, я riallaccio на гэты пост, чаму? я ? адбылося нешта падобнае на edc16c39 fiat, практычна я чытаў, з kess 40 хвілін, на момант напісання артыкула я паказаў ID і ўсе ок, калі я выбраў файл для запісу, прыехаў на 10% мне дало памылку ўводу, сказаўшы мне, калі б я хацеў зрабіць recovery, але нават гэтага ? футбольны, ж памылку, тады я ўзяў пеўнік, і я зрабіў ecu id, пасля таго, як зрабіў мне ен выдаваў памылку, але пасля выбару файла, ах напісана ўсе без праблем, пасля запісу? вы ? гарыць жоўты ключ, з-пад надпісам CODE, то, перш чым ўключыць яго, я ўзяў multiecuscan і ў мяне памылка, я даў eeprom памылка, я скінуты, і зрабілі перабудову проксі-сервераў для бяспекі, я павярнуў назад і індыкатар знік, у машыне ? матч адразу ж, і гэта выдатна, хто-небудзь ведае, што пу? быць паспяховым і чаму? у kess не пісаў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    вы можаце даць мне руку? я спрабаваў зрабіць ecu id на 500 abarth ? хто ен супастаўляецца раней была бліскучая ідэя паставіць надпіс abarth на hw sw і запасныя часткі, як я магу падняць яго, калі прачытаеце ў boot? як яны зрабілі, каб зрабіць што-то падобнае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabiovts88 Visualizza Messaggio
    вы можаце даць мне руку? я спрабаваў зрабіць ecu id на 500 abarth ? хто ен супастаўляецца раней была бліскучая ідэя паставіць надпіс abarth на hw sw і запасныя часткі, як я магу падняць яго, калі прачытаеце ў boot? як яны зрабілі, каб зрабіць што-то падобнае?
    Адкрыйце вашу дыскусію і, магчыма, пошты, чытанні
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Проста пошту файл, і тое, што вы хочаце напісаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    Калі я змог зрабіць поўны buckup ў bdm, калі ўстану на насельніцтва майстравых, губляе блок, альбо, вы не можаце больш цягнуць далей ні ў якім выпадку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Калі вы паклалі на файл врі і, як выхад з дома, маці..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •