калі я магу сказаць, мой..мяне не трэба чапаць карты гістэрэзіс у vnt...гэтыя карты ад см ад ecu для кіравання PID(прапарцыйна убудаваны вытворны) target boost або мэта ціску, паколькі ў сваей асноўнай карты turbo...? калі не зменіце vnt з больш грубай, што працуе па-рознаму, на мой погляд, не c'? прычына moddare гэтыя карты..што, між іншым, калі вы не s? як moddare з congnizione прычыны прыносяць толькі турботы, як кантрольныя лямпы гараць,аднаўлення і розных праблем...таму мой савет ? каб дазволіць ім быць на дадзены момант гэтыя карты і засяродзіцца на іншых картах добра пі? важныя....акрамя таго, вы не можаце? "апранацца, наадварот, з трусы-над штаноў" у тым сэнсе, што спачатку ен вызначае, што патрабуецца ў дызель, у першую чаргу, потым f? так што запыт не можа быць абмежавана, і, нарэшце, яна дзейнічае на boost для "інтэграваць" усе....цяпер вы-партый, наадварот, па-мойму moddando гэтыя карты...у чаканні мод нават на запыт дызель, што вы будзеце рабіць?напэўна, зноў? у scervellarvi, як зрабіць у дадзенай modoil turbo ў адпаведнасці з новай запыце дызель??