Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 57 31-40
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі я магу сказаць, мой..мяне не трэба чапаць карты гістэрэзіс у vnt...гэтыя карты ад см ад ecu для кіравання PID(прапарцыйна убудаваны вытворны) target boost або мэта ціску, паколькі ў сваей асноўнай карты turbo...? калі не зменіце vnt з больш грубай, што працуе па-рознаму, на мой погляд, не c'? прычына moddare гэтыя карты..што, між іншым, калі вы не s? як moddare з congnizione прычыны прыносяць толькі турботы, як кантрольныя лямпы гараць,аднаўлення і розных праблем...таму мой савет ? каб дазволіць ім быць на дадзены момант гэтыя карты і засяродзіцца на іншых картах добра пі? важныя....акрамя таго, вы не можаце? "апранацца, наадварот, з трусы-над штаноў" у тым сэнсе, што спачатку ен вызначае, што патрабуецца ў дызель, у першую чаргу, потым f? так што запыт не можа быць абмежавана, і, нарэшце, яна дзейнічае на boost для "інтэграваць" усе....цяпер вы-партый, наадварот, па-мойму moddando гэтыя карты...у чаканні мод нават на запыт дызель, што вы будзеце рабіць?напэўна, зноў? у scervellarvi, як зрабіць у дадзенай modoil turbo ў адпаведнасці з новай запыце дызель??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    але я зразумеў, што дызельнае паліва ен ужо? зрабіў і не можа кантраляваць ціск, я не зразумеў?????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193

Lightbulb

Вы ? прыехалі, каб пагаварыць пра гэта, чаму? турба, здаецца, не прытрымлівацца запыце педалі нават на арыгінальнай праграме.

Як я казаў у самым пачатку адчуванне ? што ў поўны газ машына коціць чым parzializzando. Нават турба лаг ? выдатны і не толькі на маей машыне я ? давялося паспрабаваць і іншыя, так што я думаю гэта праблема ў цэлым.

Я думаю, есць спосаб, каб зменшыць гэты недахоп, адказ...

Я хацеў зразумець, добра, калі рашэнне можа быць у moddare гістарэзісу.

* франк я нават некалькі карт gi? moddate на дызельнае паліва, etc... але гэта не мяняе праблема, застаецца, адзінае, што v? дрэннае, і адказвае адразу ж ? то гэты мод менавіта на гістэрэзіс ee8ec і ee820 якога прыкладаю экран mod.
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ад дызельнага паліва, правільна, без абмежаванняў колаў, дзе плач, адставанне і паглядзець, калі натоўп яшчэ спіць....
    па-мойму вы не ўцякае з-пад сядзення, калі вы робіце ўсе добра....
    затым, калі вы хочаце страціць сон з-за smanettarecon гэтыя карты вы liberissimo гэта зрабіць.....
    я проста сказаў, як думаю...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    ад дызельнага паліва, правільна, без абмежаванняў колаў, дзе плач, адставанне і паглядзець, калі натоўп яшчэ спіць....
    па-мойму вы не ўцякае з-пад сядзення, калі вы робіце ўсе добра....
    затым, калі вы хочаце страціць сон з-за smanettarecon гэтыя карты вы liberissimo гэта зрабіць.....
    я проста сказаў, як думаю...
    Манро гэтая машына ? bastarda, чаму? калі мы робім таксама дызель я f? вібраваць махавік і счапленне на высокія перадачы не трымае, і не толькі не трымае мяне, што другі, адставанне, перш чым адказаць. Я зрабіў з выпрабаванняў, нават толькі за кошт павелічэння час, але нічога не v

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Выбачайце, я хацеў сказаць, што адставанне застаецца нават з такой дызель! але вы не можаце рэдагаваць паведамленні?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    2.2 honda ? рухавік каштоўным пабудавана з сапраўды перадавыя тэхналогіі і між іншым збірае ўжо турбіны на падшыпніках gtb1749b часоў водгуку на высокай хуткасці...праблема па-мойму riesede ў іншым месцы...гэта прыватнасці, прымае рухавік сістэма ўсмоктвання вельмі...асабліва на практыцы, і мае впускной калектар, магчымасць перазарадкі якіх 2-х частках "служаць" кожны, 4 впускных клапана..particolarit? больш відавочным? ? якія, у адрозненне ад рухавікоў fiat або bmw илидругие, што яны маюць клапаны завіхрэнні ззаду клапанаў..гэты рухавік мае адзін вялікі клапан swirl прама на ўваходзе паветра з двух впускных калектараў...гэта азначае, што ў адрозненне ад іншых рухавікоў з ламелей, побач клапанаў,дзе ен "пленум калектары заўседы залішні ціск,у гэты рухавік толькі "сярод пленума" ? пад ціскам іншы met? пленуме ? цалкам "чыстка" ў паветры, зрабіўшы увайсці рухавіка "паляванне"...я думаю, што да scervellarti на трывожыць, што я паўтараю ? на падшыпнікі, а затым выходзіць адразу ў spool...вы павінны праверыць клапан swirl...і калі яго выдаліць цалкам....больш за ўсе, як мне здаецца, зразумець, што вы горы манометр для прэс-turbo...так што вы можаце стаяць сумневы на прэс-turbo, проста назіраючы за прэс-turbo менавіта ў тых галінах, тахометра, дзе плач, адставанне....калі ў гэтых раенах, чытайце больш за 0,1 бар прэс - ...азначае, што ў турба ўсе роўна будзе "загрузка" і праблема ? у іншым месцы....riflettici...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    растлумачыць нам, сівы карты гістарэзіс у чым складаюцца??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    растлумачыць нам, сівы карты гістарэзіс у чым складаюцца??
    не s? не я moddate я ? мод. купіў 2 гады f?...калі я ведаў, няма, я б спытаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Cmq. pi? ці няма ў прынцыпе ? той жа карт гістэрэзіс egr...на запыт педаль mg/str switcciano па карце.
    У выпадку эрг для значэнняў больш за 40 мг/str mode off (upper), для значэння менш 38 mg/str mode ON. ? у выпадку сістэмы egr, трэба проста пакінуць яе закрытай ? дастаткова толькі паставіць спасылкі ўжо? вядомыя. (па крайняй меры, гэта ? тое, што я зразумеў)

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •