Старонка 4 з 16 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40 з 154

Абмеркаванне: першая карта edc16 bmw

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    дзякуй вешчуноў

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    глядзець у 2d, так як з крокам, які вы далі ў іншыя карты, і дзейнічайце адпаведна.
    я не глядзеў вашу карту, у любым выпадку не выйсці за межы 7 - 8 % прыросту
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    павелічэнне толькі 0d7644? ці ўсе gobbette?
    адрас 0D7644.jpg

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я не магу добра бачыць малюнак, але мне здаецца, што вы змянілі ўсю карту, у тым ліку тузоў. па мне, cos? не добра....вы павінны пачаць moddare дзе вы in bad dad DW і TL...тады мне s? ch, вам не хапае яшчэ карты, лямбда...
    калі печані,прыводзячы да DW,10 карт абмежаванне, напрыклад... але яно пакіне толькі крычы свой iq(injection quantity) sar? заўседы кастрыраваны ад гэтага толькі абмежавальнік....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    сапраўды, першыя "2 зубы" восі і тых, павінны быць арыгінальныя
    акрамя таго, вы павінны пачаць змяняць ад таго, дзе вы зьмянілі, і на іншых картах, як кажа манро.
    cio? калі вы пачалі modificre на 1500rpm, вам неабходна пачынаючы ад "5 зуб" рэдагаваць.

затым вы выйдзіце арыгінальныя першыя 2 племя, што сон восі, і наступныя 4 крывыя, якія з'яўляюцца дыскаў у stto ў 1500giri.
    калі вы пачалі змяняць ад 50% нагрузкі неле іншыя карты, таксама тут зрабіць так жа шляхам змены meta-крывы да канца

? pi? легка гэта зрабіць, што ў spiegalo
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    ок, але асноўная праблема ? што я ад 2d я не ведаю, дзе глядзець, каб зразумець, што rpm гэта і ў нагрузцы, якой
    мне зрабіце скрыншот, калі ласка?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    паглядзіце, як вы змянілі карты ўзбагачэння ў паскарэнне ў 2d, каб зразумець, як змяніць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    вы кажаце мне, што я павінен выбраць адзін і той жа нумар "gobbette" назавем іх cos? і, якія пачынаюцца і заканчваюцца ў той жа кропцы, як і карту DW з відавочна той жа рост.
    Ва ўсякім выпадку, я зразумеў, я проста паспрабаваць... некаторыя месцы выявы 2d

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы павінны выбраць, як вы сказалі, дакладна? не з ж рост, чаму? гаворка ідзе аб двух розных карт, на карту нм на iq вы можаце стаяць паміж 5 і 10% прыросту

Старонка 4 з 16 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •