Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31-33 33

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў chicco Visualizza Messaggio
    Кошт не памятаю, але гэта было не мала, калі не памыляюся, называецца біт power, па-мойму зрабіце пошук на youtube глядзіце таксама ў функцыі.
    na крута, але ? не атрымалася знайсці яго ў сеткі!
    Пытанне табе я магу зрабіць?
    І ад мяне balenando ў галаву паменшыць тармажэнне рухавіком, на мой ecu (VW110 рэзюмэ PR), чаму? мне не падабаецца, як не належыць у вельмі спартыўнай язды. Я прачытаў "p"? вакол chesulle машыны на бензіне ? можна. У вас, выпадкова, ідэя, форма крывой змены на гэтых тып ecu, cos? мяне spulcio на карту! Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    на аўтамабілі, бензінавы рухавік, тормаз рухавіка памяншаецца і, уздзейнічаючы на засланкі, а таксама на крывых cutoff, на дызель-матылек, як правіла, зачыняецца толькі пры выключэнні рухавіка, і тармажэнне рухавіком ? высокі каэфіцыент сціску, такім чынам, каб паменшыць значэнне варта надаць "p"? pi? дызель ў стадыі рэліз-такім чынам ператварыць адзін этап цалкам пасіўнай (0 дызельнае паліва) у крыху актыўныя(легкія ўпырску дызельнага паліва), а затым, знайшоўшы крывыя педалі закрыта і alzandole p? вы павінны атрымаць тое, што вы хочаце, chiaremente варта павялічыць p? дызельнае паліва на высокіх абарачэннях і па меры набліжэння да рэжыму халастога ходу паменшыць, каб рабіць inn спосаб заўседы мець нармальнай працы, памятаеце, што тады кошт chel'ecu интерполирует ўсе больш і больш? на: breakpoint, то змены, якія вы робіце, будуць уплываць на значэнні, блізкія тыя, якія былі на ўсіх двух восях.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў chicco Visualizza Messaggio
    на аўтамабілі, бензінавы рухавік, тормаз рухавіка памяншаецца і, уздзейнічаючы на засланкі, а таксама на крывых cutoff, на дызель-матылек, як правіла, зачыняецца толькі пры выключэнні рухавіка, і тармажэнне рухавіком ? высокі каэфіцыент сціску, такім чынам, каб паменшыць значэнне варта надаць "p"? pi? дызель ў стадыі рэліз-такім чынам ператварыць адзін этап цалкам пасіўнай (0 дызельнае паліва) у крыху актыўныя(легкія ўпырску дызельнага паліва), а затым, знайшоўшы крывыя педалі закрыта і alzandole p? вы павінны атрымаць тое, што вы хочаце, chiaremente варта павялічыць p? дызельнае паліва на высокіх абарачэннях і па меры набліжэння да рэжыму халастога ходу паменшыць, каб рабіць inn спосаб заўседы мець нармальнай працы, памятаеце, што тады кошт chel'ecu интерполирует ўсе больш і больш? на: breakpoint, то змены, якія вы робіце, будуць уплываць на значэнні, блізкія тыя, якія былі на ўсіх двух восях.
    Дзякуй за інфармацыю, але праблема, што крывыя зрэзу на гэтым ecu не ведаю!... Таксама, напрыклад, мець форму графіка, каб праверыць дыяпазон, мне трэба вельмі, cos? ад яго знайсці на маім ecu.

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •