гэтыя rognose, што ў вас напісана ў паслядоўны, якія змены вы зрабілі на файл , чытанне dbm вы зрабілі гэта да ці пасля праблемы.
гэтыя rognose, што ў вас напісана ў паслядоўны, якія змены вы зрабілі на файл , чытанне dbm вы зрабілі гэта да ці пасля праблемы.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Я чытаў, у BDM два разы перад тым, як яе ў паслядоўны. Гэтая машына мае расход вар'ят , гэта я выправіў праграму некалькі разоў, і мне надакучыла выцягнуць эбу і я чытаў у паслядоўны з гала-v54 і тады я напісаў праграму з egr off і правіць.
Я да гэтага часу сумняваюся... калі я пішу eeprom з BDM, не і, што губляе кадоўкі ключоў? Коды ключоў з'яўляюцца фіксаванымі або мае які-небудзь пракляты rolling code?
я не думаю, што вы страціце, кадоўкі, ключы, перапісаць e2prom, толькі, што, хутчэй за ўсе, не вырашыць вашу праблему.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Вырашана!
Я аднавіў eeprom чытаў раней, і ўсе працуе!
Пасля гэтых шырокіх парываў шароў, я набыў меркаванне дрэннае да Renault.
але затым вы напісалі, egr off? і ў дыягназе l ты яго знайшоў зачынены?
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
рашэнне ад эмуляцыі.... у diagniosi есць працэнты, якія з'яўляюцца фіксаванымі, і некаторыя, якія змяняюцца. Я autocom .... ce казіно значэнняў rigurdanti ў egr і не дакладна ўсе ясна. Па-ранейшаму працуе, таму што трубкі egr была халоднай , але я павернутым у любым выпадку. Вынік:
спажыванне арыгінала:
гарадскі : 9л/100км
па-за: 7.8l/100км
Бягучае спажыванне:
па горадзе: 7л/100км
па-за: 6l/100km
маглі б вы апублікаваць рашэнне карту, якія крывыя ў вас кранулі?
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
эээээ,..... рашэнне я заплаціў, і яшчэ многія рэчы змяніліся ў файл, так што я не ведаю, essattamente, якія крывыя rapresentano ў egr.