Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 47 31-40

Абмеркаванне: загадзя tdi edc16

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    фарсункі хутчэй патушыць 55mg.....і ад вашых duration заяўляеце, што яны 37? і што па маіх падліках складае больш за 77mg дызельнага паліва не складаюцца.....больш за ўсе ад вашых часопісаў впрысните 68,6 мг..цікава....дзе памылка??
    калі ліміт расходу фарсунак і 55mg, але з часопісаў і працягласць ў вас зусім іншы, як і iq....c'? тое, што выслізгвае ад мяне....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    я лепш інфармаваны. 2.0 tdi мае фарсункі так называюць 465cc 6 адтулін, у той час як tdi 1.9 150cv мае 550cc 5 адтулін.
    але як вылічыць дыяметр сопла мг?
    Тыя, буйнагабарытныя, як правіла, boiso783 і г.д.. але нумар, у выпадку, калі ен паведаміў на іншыя рэчы, в. і я. я не ведаю.
    і ўсе роўна 55 мг іх варыць ад золата сапраўды забяспечвае больш, я не думаю ? мяжа дасяжнасці, чаму? я ведаю, што вы можаце надаць нават 80 мг etc
    Я проста хацеў бы ведаць мяжа працягласці ўпырску паліва, якая можа падштурхнуць на гэты рухавік, нават з дымам.
    Рашэнне будзе тэрмапары сур'езнае ў выпускны калектар да турбіны, такім чынам, зрабіце некалькі тэстаў, і вы прыйдзеце да мяжа тэмпературы, вышэй якога спыніць з дызель.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я кажу, што не могуць быць dc...пачынаючы ад разваг простая...калі, напрыклад, з 1,9 tdi і 1897cc ў cilidrata агульнага і падзел гэтых сс, 4 цыліндру мы атрымаем працоўны аб'ем адзінага 474cc,,ок?? калі інжэктар выдае самыя cc дызель аб'емам, па-твойму, і праўдападобна??
    нумар фарсункі і паведаміў, ai-mg, які выдае..напрыклад i bosio 520 даюць 52mg 783 даюць 78,3mg і гэтак далей....
    так што цяпер "праблема" ? калі ты не праінфармаваны аб тым, што фарсункі на врі на стаўлю дату, колькасць? як ecu вылічыць iq вышэй пад інжэктар сам??прасцей кажучы, калі ў мяне кран, які я 10 літраў вады ў секунду, як максімальная далекасць, як я магу атрымаць больш расходу з гэтага крана??

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я проста хацеў удакладніць, што вы не можаце параўнаць dc інжэктар бензін, што, напрыклад, ад 440cc/хвіліну, таму што менавіта тое колькасць? v? разбіта на хвіліну...для інжэктараў дызельнага паліва, у якім, як правіла, мы гаворым пра мг/ход..так ? але сказаць, што яны даюць 550cc/corsa дызель..equivarebbe сказаць, што інжэктар?машына цалкам працоўны аб'ем адзінага 1.9 tdi нашым выпадку...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    менавіта cc/хвіліну, я думаю, што ? тое ж самае на инжекторах бензін, ? толькі адзінка вымярэння, такіх як. На ўсе іншыя пасады, якія я бачыў і ў іншых месцах, мы заўседы кажам пра 550cc. я ніколі не казаў, што даюць 550cc / перамяшчэння.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    магчыма, вы не хочаце зразумець..для фарсунак дызельных рухавікоў, мы заўседы кажам пра iq/гонкі...калі вы кажаце, што патушыць 550cc аўтаматычна, вы разумееце, што яны ставяцца да кожны цыкл-ход....што ? практычна немагчыма...на форуме я змясціў табліцу для фарсунак і адпаведных страў...ну гэта я ў мм3 або ў мг ? не ў dc....

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    так, але паўтараю, што я ніколі не казаў, 550cc/ход.
    ну у любым выпадку з фарсунак мы трохі не па тэме, у маей ingnoranza называю 550 або 465 ? проста, без dc.

але, калі ехаць на 2.0 tdi ? 95.5 мм, а ў 35? duration (што паказвае ў градусах каленчатага вала, паколькі застаецца адкрытым інжэктар ) ужо няўмелае 67-68mg; не ? правільна сказаць, што 550 даюць 55mg/перамяшчэння. я думаю, ne-диано-яшчэ нават дыягназ мне кажа.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я не разумею, што тут ход 2.0tdi ва ўсім гэтым...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    ты выцягнуў танцаваць ты, мг/гонкі. а давайце забудзем, цягнецца занадта дыскусіі, становіцца тыпу чата, і мы таксама off topic

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    мг/ход у тэхнічным жаргоне кажуць, адносіцца да мг ўводзяць для ходу у дызельнага рухавіка... які ход і па адносінах да 4-тактный рухавік, што ен кожныя 2 абароту коленвала...больш проста называецца "крок выбух"...., што ў выпадку з дызель супадае,можа больш, а можа менш,фазу ўпырску...я разумею, толькі цяпер, а што, трэба вывучыць, перш чым на тэорыі і працы рухавіка, то, магчыма, мы можам абмеркаваць....не ў крыўду....але мне здаецца, зразумець, што мы гаворым на двух розных мовах у тэхнічнай аўтамабільны...

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •