matech кажа, што гэтыя крывыя не есць у sid206! Рашэнне ? падобна на 803, але крывых няма. І не ад ні адзін малюнак крывых для 206
matech кажа, што гэтыя крывыя не есць у sid206! Рашэнне ? падобна на 803, але крывых няма. І не ад ні адзін малюнак крывых для 206
што вы думаеце пра тых, адпраўленых ад мяне
я зараз з тэлефона, заўтра я з пк, я гляджу
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
але вы ўпэўненыя, што гэта sid206?
мне тытан вяртае мяне гэта экю, як sid804.
для sid206 я прааналізаваў файл mondeo 2.0tdci, і я ўпэўнены, што знайшоў карты кіравання egr, яны розныя, у параўнанні з sid803, але што-то мне падказвае, што я іх
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
вы маеце рацыю, я адправіў карту няправільна.
гэта nn ? sid206 але 804 фокус, калі ўсе правільна памятаю.
файл ori new fiesta sid 206
прабачце, што я памыляюся........
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-12-2012 ў 23:49
файл на 1.4 ? цалкам адрозніваецца ад 2.0 tdci заўседы sid206...ненавіджу сівы праклятых sid
я зрабіў файл, для мяне карту сістэмы рэцыркуляцыі ог ? першыя або апошнія 5 запар, вы разумееце, што я кажу, калі паглядзіце файл
NN S? я трохі блытаюць аб sid тэорыі ўсей іх..........
мне здаецца, што гонка павінна іх........
мы чакаем яшчэ думкі....
мне здаецца, + першыя 3 крывых
гэта ? у dis206 на ford mondeo, 2.0 tdci
я не правяраў, чаму? файл я вучыўся сення, але ў гэтым выпадку я ўпэўнены на 99%